Şimdi Ara

5-6 bin ytl'ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 aya kadar bir araç almayı düşünüyorum.Öncelikle öğrenciyim aradığım özellikler:
    Ekonomik bir araç olmalı yani tüplü-dizel seçenek olursa güzel olur.Fazla kullanmayacağım haftada 2 gün okula giderim bir de pazarları 1-2 saat dolaşırım o kadar.Asıl amacım aldığım ehliyetle pratik yapmak,biraz İstanbul trafiğine alışmak, ve bir işim olduğunda otobüslerde sürünmeden kendim halletmek.Bu kadar az kullanmaya göre de fazlaca masraf yapmak,vergi ödemek vs. de istemiyorum.95-96 ya kadar modeller olabilir.Parçalarının ucuz ve bulunur olması çok çok iyi olur.Bütçe olarak da 5-6 bin ytl'ye kadar verebilirim.Kafamda fiat uno,reno 9,broadway,spring,flash gibi araçlar var fakat pek de bilgi sahibi değilim.Bunlar hakkında yorumlarınızı esirgemezseniz ve de bildiğiniz başka modelleri paylaşırsanız çok sevinirim.

Not:Kuş serisi düşünmüyorum.Doğan ya da Şahin için sanayiden çıkılmaz diye söyleniyor heryerde.Benim de buna uğraşacak vaktim yok açıkcası.

• renault 11 gts alabilirsiniz flash'ın 1.4 motorlu olan versiyonudur yıllarca kullandık çok memnunduk az yakar babamın tabiriyle tazı gibi kaçar çok seridir kasası hafif olduğu için fakat temizini bulmanız zor olabilir uno da iyi bir araçtır düşük model bi tipo da olabilir bir arkadaş 6.600 ytlye bi tipo almıştı forumda 93 modeldi sanırım temiz bulunursa tipo da alınabilir
  • 96-97 model uno s alabilirsin.
    1.4 motoruyla gayet eknomik bir araçtır
    parçası çok pahalı değildir.
    motorunun bakımı kolay,pratik ve ucuzdur.
    küçük sınıf bir araçtan beklenen tüm pratik özellikler mevcuttur.
    öğrenciymişsin hem
    lpg'li uygun temiz bir uno senin için en iyi seçim olacaktır bence.

renault 11'ler filan baya eskidi artık
    en yenisi 93 model
  • Renault 11 serisi benim de hoşuma gidiyor da dediğiniz gibi temizini bulmak gerçekten zor.Tipo içinde genelde pek ucuzunu görmedim.Ama uno tipodan daha da çekici geliyor nedense...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

96-97 model uno s alabilirsin.
    1.4 motoruyla gayet eknomik bir araçtır
    parçası çok pahalı değildir.
    motorunun bakımı kolay,pratik ve ucuzdur.
    küçük sınıf bir araçtan beklenen tüm pratik özellikler mevcuttur.
    öğrenciymişsin hem
    lpg'li uygun temiz bir uno senin için en iyi seçim olacaktır bence.

renault 11'ler filan baya eskidi artık
    en yenisi 93 model

96-97 uno gerçekten güzel olurda netten araştırdığım kadarıyla fiyatları 7-8 bin arası geziniyor temizlerinin.Bir de bu modellerin yıllık vergisi ne kadar olur ortalama?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.