< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
5 10 kişi işlediğimiz derslerin bayması

-
-
bizde de attendancedan dolayı dersler dolu oluyor ama dinleyen az. ben de asla dinlemiyorum.
-
Siz de girmeyin hocam bence. Eğer akademik skorunuz için sorun teşkil etmiyorsa. Onun yerine zamanı başka bir şey için kullanım örneğin spora yapıyorsanız spor yapıyorsanız onu yapın, yapmanız gereken bir işi yapın vs. Ya da girdiğiniz dersi iyi kullanın az kişi olunca hocayla etkileşime girmek daha kolay olur ..
— teorik derslerinde devam zorunluluğu olmayan bir tıp fak öğrencisi
Ben de genel sabah uyuyorum uykumu alınca gidiyorum derslere . Bazen de gitmiyorum tabi benim ortalamamı bırakın 3.5 i 3 üzerinde dahi tutma gibi bir derdim yok sadece sınıfı geçecek şekilde gidiyorum şu anlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında bizde de halk sağlığı derslerinde böyle bir durum oluyor aslında bir tıp fak öğrencisinin bu dersin kazanımlarını alması gerektiğini düşünüyorum ama öğrenci sayısı iki elin parmağını geçmiyor dersi iyi değerlendirip hocayla birlikte etkileşimli şekilde dersi işleyebilirim ama kim ne yapar halk sağlığını öyle değil mi …quote:
Orijinalden alıntı: minamina222
Siz de girmeyin hocam bence. Eğer akademik skorunuz için sorun teşkil etmiyorsa. Onun yerine zamanı başka bir şey için kullanım örneğin spora yapıyorsanız spor yapıyorsanız onu yapın, yapmanız gereken bir işi yapın vs. Ya da girdiğiniz dersi iyi kullanın az kişi olunca hocayla etkileşime girmek daha kolay olur ..
— teorik derslerinde devam zorunluluğu olmayan bir tıp fak öğrencisi
Ben de genel sabah uyuyorum uykumu alınca gidiyorum derslere . Bazen de gitmiyorum tabi benim ortalamamı bırakın 3.5 i 3 üzerinde dahi tutma gibi bir derdim yok sadece sınıfı geçecek şekilde gidiyorum şu anlık
E yani ben de zorlasınlar falan istemem “önemli görülmeyen” derslerden o yüzden düzen böyle devam ediyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Derse katılmıyorum çünkü ayıracağım zamana değmiyor.
Derste anlatılan konuların ilgimi çekmediğini, ileride kariyerimde işe yaramayacağını fark ettim.
Hocanın ders anlatım tarzı da derse katılmamı sağlayacak kadar iyi değil.
Yoklama alınıyor olsa da gitmiyorum.
Aklıma gelmişken yazmadan geçemeyeceğim, geçen bir derste bildiğin azar yedim (yedik).
En son lise 10. sınıfta benzerini deneyimlemiştim... (Daha fazla yorum yapmıyorum.)Problem audience değil, hoca.
"Öğrenciler gelmiyor" değil, "hoca, dersine öğrenci çekemiyor".
Sunum becerilerinizi geliştirin dostlar. "İyi" ve "kötü" bir sunum arasında dağlar var fakat maalesef hafife alınıyor.
-
Geçen sene yine tam olarak böyle bir durumda herkes telefona bakıyordu diye hoca biraz tepki göstermişti o aklıma geldi
Aslında gitmeyecem de o gitmediğim vakitte uyuyorum bari dersi anlamaya çalışayım diyorum, bir de bizim üniye yakın zamanda e Yoklama diye birr şey getirdiler, normalde bazı hocalar yoklamayı takmıyordu şimdi sistem otomatik bırakıyormuş falan neye göre referans aldığını da bilmiyoruz o kısım çorba oldu.
Seneye sadece bölüm derslerinin olduğu zamanları iple çekiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstte dediğim gibi yeni getirdikleri e Yoklama şeyi çok belirsiz, yoksa habire her derse gire gire insan kendini tuhaf hissediyor
Bir de 3.5 ortalamanın sınırında olduğum için bunu da korumak istiyorum açıkçası
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay be 6 yıl filan önce halk sağlığı uzmanı olmak istiyordum şimdi yazıyı okuyunca aklıma geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne guzel hocadan birebjr ders alma sansin oluyor. Muhabbet de kur. Isine yarar beni cogu hoca bilio mesela bu meseleden gozune carpiosun. Halini hatrini sor. Cekiniyorsan izdiraptir tabii. Ilk defa bugun yasadim cekinme durumunu bisi diyemicem o yuzden. Ama adam uber zeki akademi parcalayici5000 sapsaglam biriydi. Sinifta 1 kisi var diye cikip birilerinin girmesini bekledim. Soru moru sorar yapamayiz 7 hafta gerideyiz diye sjdjskdjs
hocam bizde bazen öyle mobbingler oluyor ki :) derse girerken ar namus şeref hepsini bi kenara bırakıp öyle giriyorum
Kıymetini bilin hocam, bir grupta 40 kişi olup onun sırasını beklemek daha kötü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X