Şimdi Ara

5+1 Ses Sistemi ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

CREATIVE INSPIRE 5200 5.1 ==========> 78 USD+KDV

Başkasını tanımam.
  • biraz sık dişini t5900 al
    quote:

Orjinalden alıntı: fred_coder

dostlar 100 $ civarındaki 5.1 ses sistemlerinde tercihiniz ne lur bide söylediğiniz sisteme uygun bi ses kartı söylerseniz çok makbule geçer.... sistemi bilg bağlayıp film seyredicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli
    walla bende 5200 var live la kullanırken de memnundum şimdi audigy e geçtim basslar daha bi düzeldi bana yetiyo açıkcası.zaten 12 metrekarelik odada kullanıyorum.arkadaşın dediği gibi kumandadan 5 e bile getiremiyorum

SB live ile Audigy arasında bu kadar fark var mı? Yani hissedilir derecede??? Bende Creative 2400 ve 4400 ile kullanıyorum alsam bir fark hissedilir mi arkadaşlar?
  • Aslında Creative Inspire'da fena değil,tabiiki daha iyisi var.Ekonomik bakımdan inspire çok iyi,seste çok fena değil,ama para varsa Logitech Z680..Gerçek sinema ortamı için.
  • Creative inspire serisi ofisler için tasarlanmış bir speakerdır. Bende creative 4+1 kullanıyorum. Sesi sonuna kadar açıyom baslar boğuluyor,tizler çızırtlıyor. Kısıkta ise dvd film izlediğinizde ses yetersiz kalıyor. 17watt lık sub bu kadar olur. Tavsiyem eğer duvara monte etmiceksen philips'in 87$'a toplam 80watt lık modeli var. Onu al pişman olmazsın.
  • Creativeden vazgecmem!
  • Dostum açıklayıcı bir mesaj olmuş
    Inspire 4400 kullanıyorsun nasıl bu kadar memnunsun modifiye mi ettin
    Aynı kasaya sahip 2400 var bende, onun hava girişinden çıkan hava 50cm den hissediliyor, 4400 de doğru dürüst hava çıkmıyor, boğulup kalıyor içeride...
    Ucuz sistemlerdeki bass bile bendeki 4400 ün basından daha gerçekçi..
    Bu konuyu açmışken 4400 ü nasıl modifiye ederiz, hava çıkışı falan
    quote:

Orjinalden alıntı: [V]iru[S]

Creativeden vazgecmem!

• quote:

Orjinalden alıntı: odisseus

para varsa Logitech Z680..Gerçek sinema ortamı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmigamaN -- 24 Ocak 2005, 21:02:52 >
  • philips mms460 ın ses çıkışı çok güsel bende var yetior yani o fiata en iisi o bence
  • 100$ USTUNE BİR 100$ DAHA KOY MEGAWORKS 5.1 AL. 500W.
    bu werdigin paraya gercekten deger. digerleri cocuk oyuncagı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEKnaKILLAH

100$ USTUNE BİR 100$ DAHA KOY MEGAWORKS 5.1 AL. 500W.
    bu werdigin paraya gercekten deger. digerleri cocuk oyuncagı gibi.

katılıyorum
  • En iyi tavsiye:
    Logitech x-530
    Audigy es
  • Valla bende Creative T5900 var çok memnunum benim boardun onboard ses kartıyla bile mükemmel ses veriyo tavsiye ederim fiyat olarakta çok cazip bence bu fiyata piyasadaki en iyi 5+1
  • www.eniyipazar.com diye bi yer var ordan baksanıza....bu bir reklam değildir....tavsiyedir....
    quote:

Orjinalden alıntı: fred_coder

dostlar 100 $ civarındaki 5.1 ses sistemlerinde tercihiniz ne lur bide söylediğiniz sisteme uygun bi ses kartı söylerseniz çok makbule geçer.... sistemi bilg bağlayıp film seyredicem...
  • sayın hwllocabbar buradaki fiyatlar doğru mu? ikinci el mi yoksa aa...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.