Şimdi Ara

5+1 mi 2+1 mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Enigma yardımların için çok saol. Senin de dediğin gibi g500 kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa ve fiyatı hakkında bilgi verirlerse çok iyi olacak. Çünkü bahsi geçen ev sinema sistemlerinden daha kaliteli ve yüksek ses alacaksam neden olmasın? bir de dediniz ya tompson dan kat kat iyi tompsonu beğenmişken bu daha iyiyse....
  • Rica ederim arkadaşım biz buraya elimizden geldiğince yardıma ihtiyaç duyanlara bilgmiz ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sen hiç merak etme g500 ü kullanan arkadşalrın yorumlarını da alınca bu sistem bence kafanda iyice yerleşecekbu arada g500 ün fiyatı 320ytl vatan bilgisayarda(dolar kuruna göre 3-5 lira oynmaktadır)...
  • Şimdi zaten internette araştırıyorum vatanbilgisayarın sitesine girdim çıkmadı. başka bir sitede 480ytl civarı yazıyordu. Fakat yalnış anlamadıysam bu ev sinema sistemi gibi değil. Bneim anladığım ev sinema sistemi adı altında satılanlar daha şık. bir de özelliklerine baktım 320w yazıyor. Siz kullanıyor musunuz bu seti?
  • vatanın sitesinde gözükmüyor ama mağazada bulunmakta.vatanda şu anda kampanya olduğu için o fiyatta eğer son anda bi değişiklik yapmadılarsaev sinema sistemi deil ama senin baktığın sistemlerden çook daha iyi bir sistem özellikle bassların tokluğu çok doyurucu,tizlerde bir o kadar.Ne yazıkki ben bu seti kullanmıyorum ama dinleme fırsatım oldu ayrıca diğer arkadaşaların yorumlarına dayanarak yorumlarda bulundum. AMA en önemlisi kendim test etme imkanım oldu her ne kadar koşullar pek uygun olmassada(mağazada dinledim çünkü)özetle kullanan arkadaşların çok buyuk bir çoğunluğu çok memnun bu sistemden işallah yazamaya başlarlar da daha ayrıntılı bilgi alırsın.

istersen buna da bir göz at:

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814&nav=1

edit:320w ın 130w ı subwoofer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 19 Ekim 2006; 21:49:01 >

• fakat araştırma yaptım internetten bu modelin çok iyi olmadığı ve bu fiyata daha iyi sistemler olduğu yazılı. Bir de kafama takılan soru bu fiyata Panasonic, Philips, Sony gibi markalar varken tercihimizi bundan yana kullanıyoruz?

Orjinalinden alıntı: sinanim

Gerekirse reciever'a bağlayıp tv de izleyebilirim ama ilk önce masaüstü pc'de müzik seti ibi müzik dinlemek istiyorum

burada pcde bir ses sistemi aradğın için ben sana bunu önerdim istersen aşağıdaki linkte g500 hakkında daha fazla bilgi alabilrisinde biraz burayı oku neden seni g500 e yönlendirdiğimi anlyacaksın

http://forum.donanimhaber.com/m_9257756/mpage_7/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 19 Ekim 2006; 22:05:16 >

• ben G500 kullanıcısıyım ama arkadaşımıza neyi önereceğimi bende şaşırdım. bir diyo sadece müzik dinleyecem, bi diyo vcd de izlerim, bi diyo dvd de güzel ses çıkıyor mu, bi diyo 2+1 bana yeter galiba, bi diyo thomson, bi diyo creative G500.... arkadaşım ben hem x-530 hemde G500 kullanıyorum, bence sen tam olarak ne istediğini madde madde yaz, bizde sana bu dorultuda tavsiyede bulunalım. tabii bütçenide yazmayı unutma (verebileceğin son rakam)
  • Şimdi verdiğiniz linke göz gezdirdim. Okuduklarıma göre bu sistemin fiyatı 320ytl değil. Yanında verilenlerle beraber alıyordun fiyat yüksek fakat fiyatı 320'ye geliyor görünüyor. Bir de bu sistem Pc'de ve 5,1 ses kartı olduğu durumlarda verimliymiş. reciever ve VDC,DVD de kullandığımız zaman performansı o kadar iyi olmuyormuş. Eğer diğer Home Theatre sistemleri de bilgisayara bağlanıyorsa onlar neden olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 19 Ekim 2006; 22:46:26 >

2.1 veya stereo bir set alırsan müzik dinlemek için kullanabilirsin.
  • Katılıyorum.Ayrıca X530 çokta pahalı değil ve creative nin 40 ytl ye 5.1 ses kartları var yada 2. el iyi bir creative ses kartı alabilirsin.Bende Z5300 vardı ses kartım Creative Sound Blaster Live Value 4.1 olmasına rağmen çok güzel tatmin edici bir ses alıyordum.Sende o kartın 5.1 olanını alırsın çok güzel olur.

quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

tabikii 5+1,

ama şu şartlarla;

- Minton,Premier,Kamasonic,karafunpa,takichia gibi markalar olmadıı sürece
    - 5+1'in her kolonunu (özellikle rear'lar ve sub) düzgün bir şekilde yerleştirdğin sürece
    - Gerekli yazılımsal programları iyi yaptıın sürece

harika olur,tabi bu sölediklerim 2+1 içinde geçerli

sonuçta 5.1,ben Logitech X-530 kullanıorm...eğer deli bi beklentin yoksa ki ben şu anda öğrenci evindeyim o yüzden benim öyle,X-530 seni baya bi tatmin eder...

saygılar

• Samsung-HTDS700 ve Philips 3100 ev sinema sistemleri hakkında yorum yapabilecek olan var mı?
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde 1.75 TBi 235 HP/340 NM - Rosso Competizione (2013)

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)
  • Artık sadece bilgisayarda müzik dinlemek değil, Ev sinema sistemi düşünüyorum. Nasıl olsa o da bilgisayara bağlanabiliyor.

DH HYUNDAİ ERA TAKIMI
    2008 HYUNDAI ERA 1.4 SELECT KUM BEJİ
  • ben de logitech x530'u 150 ye golddan aldım memnunum şiddetle tavsiye ederim
  • valla kardeş ev sinema komple sistemlerde ii paran varsa i bişe alırsın yani bence panasoniğin sitemlerine bir bak yada philipsin samsungdan önce onlardada ii iş var ama pahalılar helede lLG çok pahalı sistemleri var ama çok ii ses veryolar sonynin ise bence iri sürücüye sahip hoparlör sistemlerine bak böle müzik seti gibi olanlardan onlarda ii ses veriyorlar ama küçüklerinin sublarını sevmedim küt küt bas vuruyolar
    P4 3GHZ 256MB Abit RadeonX700 80GB Seagete HDD Fly 3000TV Audgy DE 5.1 512MB ram AsusPgdPro1 anakart Samsung 793DF 17"monitör Philips A3.610 Acoustic Fusion 5.1 + MSI M645 Megabook Dizüstü + Hp photo smart 735 + Cnet CAr 854 wireless modem + Altec Lansing ATP3 2.1 + Orite webcam pc 390A + Hp deskjet 3650 + Leadtek A340 + Creative ZEN NEEON mp3 player
  • LG'nin ucuz sistemleri olduğu gibi pahalı sistemleri de vae. Mesala Samsung HT-DS700 modeli internetsitesinde 634ytl iken ben 479ytl'ye buldum. Tek eksiği divX filmlerde altyazı sorunuymuş. Acaba bu sistem iyi midir?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.