Bildirim
5+1'de Çızıltı Var Bozuk Ses
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hoparlör'ün markası ne, ne zaman satın aldın? Anladığım kadarıyla ses kartın on board. -
Ozaki Nuke 3 ay falan Oluyor.. SoundMax .. -
Soundmax'i duymadım, onboardmu?
Daha 3 ay olduysa garantiye vermelisin... -
dha önce bÖle bi problem yOktu ama.. bde ben bunu sanaldan aldım.bi sürü uğraş..ses kartı lazım sanırım kaldırmıyo falan olablrmi..bendeki program soundmax.. -
genelde cızırtının kaynağı girşlerdeki problemlerden kaynaklanıyor ama,sen bide ses kartının driverını kaldırıp tekrar cd den yükle bakalım bide codeclerini kontrol et eğer yüklü değilse k-lite codeci indir -
arkadaşım cızırtının sebebi fazla açık wave ses yüklemeleri ve diğer sound girişleridir. bunları normal ayarlara getir ses giriş seviyelerinden cızırtı felan kalmaz. mikrofonuda müzik dinlerken sessiz konumunda tut. cızırtı felan olmaz. bu tür şeyler girişlerle alakalıdır. sistemi felan boşuna servise felan verme. bilen de konuşuyor bilmeyende. ses ayarlarından bu sorunun. ayarlarını düzelt, ses denetim ayarlarını yaptıktan sonra kontrol edip cızırtı nın kaynağını bulabilirsin. deneme yanılma yoluyla yapabilirsin. bu durumda şöyle birşey tavsiye ediyorum. Wave Ve genel Volume ses butonları açık diğer girişleri line in midi synth , CD Digital , Auxilary, CD Audio, TAD In ve Mic girişlerini sessize al sorun çözülecektir. Play Controldan Sadece Ana Ses (Main Sound) ve Wave açık kalsın. Bi dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X