Şimdi Ara

5+1 de 2 kolondan ses gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 5+1 ses sistemimde 2 kolondan ses gelmiyor.Ses sistemi logitech x 530 3 tane girişi var o 3 girişi jakların uygun olan renklerine taktım.2 kolondan ses alamıyorum.

• Alamazsın çünkü stereo mp3ler dınlıyosun.AC-3 DVD formatlı parcalar dınlersen her kolondan ses alabılırısn.*Yada ses kartı alıcaksın mp3lerını yapay 5.1 olarak dınlıyceksın.Eğer sadece müzik dinliyceksen zaten 2.1 alman gerekiyodu 5.1 ile müzik dinlenmez.
  • Ses kartı alıcaksın

sb audy 7+1 kullanıyorum fiyatı 50 tl civarı arastır bi istersen
  • arkadaşm bnde o dediğinden war sb audgy fakat turuncu ve siyahtan ses gelmiyor sürücüsünü de sorunsuz bi şekilde kurdum ???
  • bende onbord alc662 ses kartı var winapta gom player vs vs lerde 5+1 dinliyorum ama youtubeden facebbok ta video izlerken 2+1 oluyor illa ses kartımı almak lazım
  • arkadaşlar kullandğm z5500 audigy 7.1 ses kartı aldım kurdum fakat onboardtan farklı olmadı ses daha yükseldi sadece.turuncu ve siyahtan ses gelmiyor efeklerde farklılık göremedim ses yüksekliği dışında yeşil jakı çıkardığmda tık ses yok kuramadımmı yoksa decoderde mi sorun war yardım edebilecek warmıdır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.