Şimdi Ara

5+1 CREATIVE HOPARLÖR SİSTEMİ VE PARÇALARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

5+1 Creative M5300 hoparlör sisteminden sökülen bass ve uydu hoparlörlerdir.

Watt, ohm ve ölçü bilgilerini fotolardan görebilirsiniz.

Sorunsuz, tamirsiz, sıfır ayarında hoparlörlerdir. AMFİ KATI, ADAPTÖRÜ, SES POTU HEPSİ MEVCUTTUR VE AKTİF ÇALIŞIR DURUMDADIR. FİYAT TÜMÜ İÇİN GEÇERLİDİR.

FİYAT: 140 TL

Detaylı fotolar için link:
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-5-plus1-creative-hoparlor-sistemi-ve-parcalari-876625330/detay/

TAKAS-PAZARLIK MESAJLARI CEVAPLANMAYACAKTIR. SİTE ÜZERİNDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ, HEMEN DÖNÜŞ YAPARIM.

EVİMDE İSTEDİĞİNİZ GİBİ DENEYEREK, ÇAY/KAHVE İÇEREK SATIN ALABİLİRSİNİZ.

ŞEHİR DIŞI İÇİN ÖNCE HAVALE SONRA KARGO OLUR. KARGO ÜCRETİ ALICIYA AİTTİR. BAŞKA SİTELERDEN REFERANS GÖSTEREBİLİRİM.

TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.
    [ ilterish (Tertemiz dediği üründe 2 çatlak ve alabildiğine derin çizik vardı, üstüne laf yedik bir de) -- girisimci zenci (Nâm-ı diğer Selim Şahin. Bu ismi forumda araştırırsanız nasıl karaktersiz biri olduğunu anlarsınız.)oasikhan5 (Yalancı, oyalayıcı, 5 kuruş para için 4-5 kişi ile aynı anda anlaşmaya çalışmayan ticaret ahlâkı olmayan biri)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2+1 Ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.