Arkadaslar sizce en iyi ve ekonomik 5+1 ses sistemi nedir???yorumlarınızı bekliorum cınku bole bir sistem almayı dusunuom sizce hangi markayı tercih edeyim??
dıana nın küçük 4 5 hapörlörden oluşan bi sistemi war o olabilir suuny war onlar olabilir bu kadar bilgim war wallahi
yanlıs yerdesin ses sistemlerine bi bak
quote:
Orjinalden alıntı: hightowerfrl
yanlıs yerdesin ses sistemlerine bi bak
bunun neresi yanlış yer anlamadım.donanımsa 5+1 de donanıma girer
tavsiye olarak creative inspire 5200 5+1 ve philips mms460 5+1 diyebilirim
Bence Logitech X530 5+1.Ben aldım ve kullanıyorum şuan.Arkadaşım sesini duyunca creativeini sattı.hemen bundan aldı...
quote:
Orjinalden alıntı: xf
Bence Logitech X530 5+1.Ben aldım ve kullanıyorum şuan.Arkadaşım sesini duyunca creativeini sattı.hemen bundan aldı...
geçenlerde arkadaşa aldık creative 5+1 valla gayet iyi bi ses veriyor.
Logitech X530 5+1 de iyi tabiki
5200 al bende 2 tane var 2 pc de
Kesinlikle Logitech Al derim dostum Ama ben kendi ses sistemimi kullanıyorum çoğu ses sistemine takar Not:Sistemde iki adat JBL GT-4 , 2 ADET TECHNİCS MERKEZ, 2 ADET DE MİCROLAB UYDU VAR Bu sistemi bir apartman dairesinde çalıştırırsanız başınıza dert açarsınız Yakında daha güçlü bir amfiye terfi edince görecem ben bu oyuncak diana vb. markaları @ amfi: Westa AV-982M Digital Surround 5.1
crative 5900 u tavsiye ederim, 7+1den tek farkı 2 hopörler eksik.. onun dışında herşeyi aynı..
evet creative ii diolar herhalde onu alırım baska markalar pahalı.ucuz olanlarıda var ama creative kaliteli gibime gelio
dianalar ucuz herhalde fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ya?bide creative tabiki eniyisidir hem fiyat hem kalite olarak bakarsak.
creative 5+1 harika. zeten creative bu işin uzmanı
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
Kesinlikle Logitech Al derim dostum Ama ben kendi ses sistemimi kullanıyorum çoğu ses sistemine takar Not:Sistemde iki adat JBL GT-4 , 2 ADET TECHNİCS MERKEZ, 2 ADET DE MİCROLAB UYDU VAR Bu sistemi bir apartman dairesinde çalıştırırsanız başınıza dert açarsınız Yakında daha güçlü bir amfiye terfi edince görecem ben bu oyuncak diana vb. markaları @ amfi: Westa AV-982M Digital Surround 5.1
Vay be sen technics'leri kaça aldın.Sağlam firmadır çünkü.Fiyatı da öle.
[Deleted by Admins]
60 dolar artı kdv fiyatı var sanırım creative'in.kdv dahil 100 ytl ye alınır sanırım.bende 2-3 ay içinde alcam ya.buna creative'in hangi ses kartını alim şu 5.1 var 7.1 var.hangisi gider.7.1 al daha iyi mi olur yani
logitech x-530 arkadasım başka söze gerek yok ben aldım memnunum şimdi başka bir arkadaşa tavsiye ettim oda alacak büyük ihtimal
arkadasım sakın Creative İnspire 5200 almak gibi bir hata yapma ben 1 yıl kadar kullandım iyi bir set degil aynı fiyatta Logitech X-530 war onu almanı tawsie ederim