Şimdi Ara

5+1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar sizce en iyi ve ekonomik 5+1 ses sistemi nedir???yorumlarınızı bekliorum cınku bole bir sistem almayı dusunuom sizce hangi markayı tercih edeyim??

• dıana nın küçük 4 5 hapörlörden oluşan bi sistemi war o olabilir suuny war onlar olabilir bu kadar bilgim war wallahi
  • yanlıs yerdesin ses sistemlerine bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

yanlıs yerdesin ses sistemlerine bi bak

bunun neresi yanlış yer anlamadım.donanımsa 5+1 de donanıma girer

tavsiye olarak creative inspire 5200 5+1 ve philips mms460 5+1 diyebilirim
  • Bence Logitech X530 5+1.Ben aldım ve kullanıyorum şuan.Arkadaşım sesini duyunca creativeini sattı.hemen bundan aldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xf

Bence Logitech X530 5+1.Ben aldım ve kullanıyorum şuan.Arkadaşım sesini duyunca creativeini sattı.hemen bundan aldı...

geçenlerde arkadaşa aldık creative 5+1 valla gayet iyi bi ses veriyor.

Logitech X530 5+1 de iyi tabiki
  • 5200 al bende 2 tane var 2 pc de
  • Kesinlikle Logitech Al derim dostum
    Ama ben kendi ses sistemimi kullanıyorum çoğu ses sistemine takar
    Not:Sistemde iki adat JBL GT-4 , 2 ADET TECHNİCS MERKEZ, 2 ADET DE MİCROLAB UYDU VAR
    Bu sistemi bir apartman dairesinde çalıştırırsanız başınıza dert açarsınız
    Yakında daha güçlü bir amfiye terfi edince görecem ben bu oyuncak diana vb. markaları
    @ amfi: Westa AV-982M Digital Surround 5.1
  • crative 5900 u tavsiye ederim, 7+1den tek farkı 2 hopörler eksik.. onun dışında herşeyi aynı..
  • evet creative ii diolar herhalde onu alırım baska markalar pahalı.ucuz olanlarıda var ama creative kaliteli gibime gelio
  • dianalar ucuz herhalde fiyatı hakkında bilgisi olan var mı ya?bide creative tabiki eniyisidir hem fiyat hem kalite olarak bakarsak.
  • creative 5+1 harika.
    zeten creative bu işin uzmanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

Kesinlikle Logitech Al derim dostum
    Ama ben kendi ses sistemimi kullanıyorum çoğu ses sistemine takar
    Not:Sistemde iki adat JBL GT-4 , 2 ADET TECHNİCS MERKEZ, 2 ADET DE MİCROLAB UYDU VAR
    Bu sistemi bir apartman dairesinde çalıştırırsanız başınıza dert açarsınız
    Yakında daha güçlü bir amfiye terfi edince görecem ben bu oyuncak diana vb. markaları
    @ amfi: Westa AV-982M Digital Surround 5.1

Vay be sen technics'leri kaça aldın.Sağlam firmadır çünkü.Fiyatı da öle.

• [Deleted by Admins]
  • 60 dolar artı kdv fiyatı var sanırım creative'in.kdv dahil 100 ytl ye alınır sanırım.bende 2-3 ay içinde alcam ya.buna creative'in hangi ses kartını alim şu 5.1 var 7.1 var.hangisi gider.7.1 al daha iyi mi olur yani
  • DİANA
  • microlabler var fena deiller. ucuz yollu 80 kusur ytl carrefourda gordum
  • [Deleted by Admins]
  • logitech x-530 arkadasım başka söze gerek yok ben aldım memnunum şimdi başka bir arkadaşa tavsiye ettim oda alacak büyük ihtimal
  • arkadasım sakın Creative İnspire 5200 almak gibi bir hata yapma ben 1 yıl kadar kullandım iyi bir set degil aynı fiyatta Logitech X-530 war onu almanı tawsie ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.