İnternet Bankacılığı :) Ziraat müşterisi olun hocam o zaman bankada hesap açtırmak + int bankacılığı almak 20 dk nızı alır |
Sizin kredi işi ne oldu? Bana da 5.000 tl çıkmıştı yol sonuna kadar ihtiyaç olunca kullanırım dedim ama bitmiş. Hani 31.12 ye kadar kullanabiliyorduk bu nasıl iş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Şaka gibi gerçekten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam kusura bakma da bitti gitti o iş lütfen boşa umutlanma artık ciddi anlamda üzülüyorum :( |
Bakanlık kaç ay geçti cevap bile vermedi bir tek KDK olumlu dönüş yaptı fakat onu da banka iplemiyor. şu cümlenin aynısını yakşaık 15-20 gün önce kurdum ama sinirinden sanırım beni terslemiştin :( o iş bitti gitti. kdk mdk hikaye. alan aldı. altına dolara yatıranın yanına kar kaldı. bitti gitti o iş :( üzgünüm :( |
neyse ya amann iyilik de yaramıyor sana. naparsan yap. git külliyenin önünde falan yat belki işe yarar. kdk dan daha etkili olur en azından. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İşin kötü yanı akraba covid sebebiyle bankaya gitmek istemiyor 😐 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmuyor 😐 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kanun çıktı ertelemesiyle ilgili ama meclise gelen teklif kabul edilmedi işsizlik hayli artmış durumda virüste diğer yandan artıyor ayrıca tekrar kredi kullanıdırılması gündemde kullanamayanlar için bence önümüzdeki hafta bi 6 ay daha erteleyecekler kimse ödemez zaten şuanda |
İlk ödemeyi yaptım zaten gerek kalmadı. |