Bildirim
4x4 ve ya hız konusunda yüksek araba

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Merhabalar. Öncelikle birkaç tavsiyede bulunmak istiyorum. Aradığın özelliklerde araç için tavsiyelerde bulunacağım ancak bu tavsiyelerimi de gözden geçirerek kararını vermen uygun olur.
Öncelikle merak ettiğin her şeyi sorabilirsin. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Yönlendirme gerekirse onu da sağlarım.
Ancak çok yüksek hızlara çıkacak araçla başlaman halinde kontrol edemeyeceksin. Mutlaka kaza yaşayacaksın. Bu aracı tekrar toplamaya dair tecrüben yoksa başkasından yardım isteyeceksin ve belli bir yerden sonra ücret karşılığı olacak ve çok masraf yapacaksın. En sonunda da satıp kurtulacaksın. Bu,çok klişe olacak ancak daha makul fiyat ve özelliğe sahip bir araçla başlamanı tavsiye ederim. Neticede yine karar senin.
Öncelikle fotoğrafını paylaştığın araç bir "crawler" aracı. Yani engebeli bir yolu tırmanma başarısına sahip,hızdan ziyade herhangi bir yardım almadan dağı taşı tırmanma gibi özelliğe sahip bir araç. Bunda hız değil tırmanış yeteneği ön plandadır ve gerçekçi görünüme sahiptir. Crawler senin talebine karşılık vermez.
Off Road diye tabir edilen bir arazi aracı tercih edeceksen bunda da buggy tarzı bir araç almanı tavsiye ederim.
Monster tipi araçlar devrilmeye çok müsait,yol tutuşu kötü olan araçlardır. Bu nedenle Buggy veya Truggy tipi bir araç tavsiye ederim.
HPI Trophy Flux,Traxxas E-Revo 1/10 veya VXL modellerine bakmanı tavsiye ederim.
On Road,asfaltta sürüşe müsait olan araçlarda da yüksek hız istiyorsan bütçeni de ona göre yükseltmelisin.
Video'da görmüş olduğun alan Maltepe RC Onroad pisti. Çoğunlukla Xray Markasının araçları kullanılır. Ancak profesyonel bir şase çok pahalı fiyatlara ulaşabilir.
Örneğin Xray T4 şase,sadece mekanik kısımlarıyla elektronik ekipmanı olmadan,lastiksiz 570 dolar civarı bir fiyata sahip. Buna elektronik ekipman,lastikler,kumanda,alıcı,batarya dahil değil.
RC Araçlarda herhangi bir yazılıma ihtiyacın yok. Uygun elektronik kombinasyonunu monte edip mekanik olarak ve kumandadaki menülerden yapacağın ayarlarla hazır edebilirsin.
Saygılarımla...
-
selamlar https://www.gearbest.com/rc-cars/pp_605475.html?lkid=10426669
bende bu arabadan 2 tane var fircasiz motorlar
birisinin motorunu kendim degistirdim simdi 80 km yapiyor
orjinal motorlu olani ise 50 km
ilk anda gaza komple basarsam on tekerlekler havada ve zemin cimen olursa ters takla :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X