Şimdi Ara

4s ten note3'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce 3gs, şimdide 4s kullanıyorum, yaklaşık 2.5 senedir...
    Aslında telefonumdan çok memnunum ama artık büyük ekran istiyorum, birazda sıkıldım...
    Bazı arkadaşlarımda note3 var, uzaktan güzel görünüyor, lakin kullanımı nasıldır bilmiyorum, ne dersiniz pişman olur muyum note3 alsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Merhaba dostlar,
    Önce 3gs, şimdide 4s kullanıyorum, yaklaşık 2.5 senedir...
    Aslında telefonumdan çok memnunum ama artık büyük ekran istiyorum, birazda sıkıldım...
    Bazı arkadaşlarımda note3 var, uzaktan güzel görünüyor, lakin kullanımı nasıldır bilmiyorum, ne dersiniz pişman olur muyum note3 alsam?

4s i değiştirmek mantıklı olabilir fakat note3 alma bence samsung en son tercihim bile değildir. Z2 gelir birez beklersin ucuzlar ya da M8 de alabilirsin ben çok beğeniyorum emın ol hepsi note 3 den daha iyi telefonlardır hem note3 melez ne telefon ne tablet bence şu an alacaksan M8 en iyi tercihtir tabi illa android düşünüyorsan.
  • samsung'u s3-s4'ü note serisiyle karıştıran kişiler gelmiş

note serisini kullanmayan insan atar durur.

Samsung'un en iyi serileri note serileridir. S serileri (s2 hariç) hepsi çöptür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 17 Haziran 2014; 20:36:13 >
  • Note 3 iyidir ama ekran çok büyük,4s gibi tek elle kullanmak zor oluyor...
    Tabi Android'e alışmak da var

• Esekten inip ata binmis olursun iyi olur

• Samsung Note harici çöptür. S3 S4 kulllanmış biri olarak söylüyorum. Benxe geçebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

samsung'u s3-s4'ü note serisiyle karıştıran kişiler gelmiş

note serisini kullanmayan insan atar durur.

Samsung'un en iyi serileri note serileridir. S serileri (s2 hariç) hepsi çöptür

Note serisini kullanmış biri olarak söylüyorum gerçekten güzel hoş bir cihaz eğer
    Büyük ekran istiyorsa kesinlikle geçmelisin.Çok oyun yüklemessen gayet hızlı stabil bir cihazdır.

Bir Apple fanı olarak tabi ki de iphone 5s al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 17 Haziran 2014; 20:57:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Note 3 iyidir ama ekran çok büyük,4s gibi tek elle kullanmak zor oluyor...

Allah aşkına eline alıp hiç kullandın mı. Cihazı ufak bir el hareketi ile 4 inç boyutuna indirebiliyorsun.Bunu ister buyutebilirsinde. Yani tek el ile kullanmak oldukça kolay bir cihaz.

Konuyu açan arkadaşa ise, büyük ekran cihaz istiyorsa biraz inceleyip sonra karar versin derim.Inceledigi zaman zaten almak isteyecektir. Açık konuşmak gerekirse daha önce de android kullanmış biri olarak, korkarak aldım. Ama cihaz oldukça stabil.Samsung S serisinde ne kadar kötü ise, note serisinde bir okadar iyi.
    Iş yerinde ipad kullanıyordum, artık attım bir köşeye yerini unuttum.
    Ha yanlız appstore güvenliği bekleme.Viruslu uygulama sayısı çok fazla. Dikkatli olmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• note 3 Piyasadaki en guclu cihaz

• Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
    Eşimde iphone5 var, 5s inde ondan çok farkı olmadığını biliyorum, oyun performansı benim için önemli olmadığı için işlemci farkınında bir önemi yok benim için, bunun dışında menü aynı, tek fark ekranı bir satır daha uzun...

Daha önce lg optimus black ile bir android deneyimim olmuştu ve açıkçası beğenmemiştim, şimdi de aynı hayal kırıklığı olur mu acaba, gerçi o zamanki sürüm 2.2 idi, şimdi 4.2 geliyor herhalde not3...

• quote:

Orijinalden alıntı: leigh_hunt

Tüm cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim
    Eşimde iphone5 var, 5s inde ondan çok farkı olmadığını biliyorum, oyun performansı benim için önemli olmadığı için işlemci farkınında bir önemi yok benim için, bunun dışında menü aynı, tek fark ekranı bir satır daha uzun...

Daha önce lg optimus black ile bir android deneyimim olmuştu ve açıkçası beğenmemiştim, şimdi de aynı hayal kırıklığı olur mu acaba, gerçi o zamanki sürüm 2.2 idi, şimdi 4.2 geliyor herhalde not3...

Sürüm 4.4.2

• PuSaT28 P kullanıcısına yanıt
    Gereksiz heyecan yapmışsın,cevap vermeyecektim ama bir iki cümle yazmak zorunda bıraktin beni,
    Evet Note 3 kullandım ve 5.7 boyutunda bir cihazdan bahsediyoruz,normal bir insanın eli için baya büyüktür...
    İphone 4s gibi tek elle kolay kullanım sağlamaz
    4 inc boyutunda kullanacak adam zaten gider ip5 alır,neden note 3'le uğraşsın
    Ha,ellerim çok büyüktür,tek ellimle rahatça kullanıyorum diyorsan,ondan bahsetmiyoruz zaten...normal yapıdaki insan elinden bahsediyoruz

• Ekran boyutu ve tasarımı çok itici geliyor bana.Fiyatı da çok ucuz değil.Bana göre g2den üstün yanı yok kamera dışında.Aradaki fiyat farkına değmez.Ben g2 diyorum veya imkan varsa 5s alınabilir.
  • Kötü telefon değil. Ama sen iOS sistemine alışmışsın bi kere. Alışman çok zor olur.

• quote:

Gereksiz heyecan yapmışsın,cevap vermeyecektim ama bir iki cümle yazmak zorunda bıraktin beni,
    Evet Note 3 kullandım ve 5.7 boyutunda bir cihazdan bahsediyoruz,normal bir insanın eli için baya büyüktür...
    Ha,ellerim çok büyüktür,tek ellimle rahatça kullanıyorum diyorsan,ondan bahsetmiyoruz zaten...normal yapıdaki insan elinden bahsediyoruz

Yahu cevap vermeseydin de olurmuş.
    Bugün ip6 için acayip inç lerden bahsediliyor. Sence neden. Artık bu yöne doğru kayıyor tasarımlar. 6 inç in verecek olduğu internet deneyimi ile 4 inç bir mi.
    Samsung akillilik yapmış, mesaj atmak tel ile arama yapmak için boyutunu düşür ufak bir hareketle demiş. Internet deneyimi film dizi oyun içinde 6 inçe yakın ekran vermiş.

E senin dediğin tek el ile kullanmak zor yanılıyor muyum, hayır. Adam zaten büyük ekran istiyor. Sen büyük ekran tel isteyen adama, tek el ile kullanmak zor diyorsun, bende istersen 4 inç olarakta samsung sana secenek sunmuş diyorum.Halen büyük el küçük el muhabbeti yapıyorsun.

• iphone 5s ,note 3 ıki telefonu da kullanan biri olarak diyorum ki ,4s ıle note 3 kıyaslanamaz , ayrıca şaka gibi yorum yapan ınsanlar kendi hakkını savunmaktan aciz ama konu apple olunca ölümüne savunurlar.
    Büyük ekran derseniz eylül aynıni bekleyin yeni iphone çıkıyor .bunun dışında 4s kalsın bence.benim görüşüm büyük ekranlı iphone .

• Note 3 yerine Z2 G3 IP5S VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Note 3 iyidir ama ekran çok büyük,4s gibi tek elle kullanmak zor oluyor...

Allah aşkına eline alıp hiç kullandın mı. Cihazı ufak bir el hareketi ile 4 inç boyutuna indirebiliyorsun.Bunu ister buyutebilirsinde. Yani tek el ile kullanmak oldukça kolay bir cihaz.

Konuyu açan arkadaşa ise, büyük ekran cihaz istiyorsa biraz inceleyip sonra karar versin derim.Inceledigi zaman zaten almak isteyecektir. Açık konuşmak gerekirse daha önce de android kullanmış biri olarak, korkarak aldım. Ama cihaz oldukça stabil.Samsung S serisinde ne kadar kötü ise, note serisinde bir okadar iyi.
    Iş yerinde ipad kullanıyordum, artık attım bir köşeye yerini unuttum.
    Ha yanlız appstore güvenliği bekleme.Viruslu uygulama sayısı çok fazla. Dikkatli olmak lazım.

Bi note 3un var diye millete nasihat etme. Büyük ve tek elle kullanılamaz bi cihaz hızı normal stabil değil bi kere htc one ve z2 varken note3almak aptallık kötü cihaz mi hayır uzun süre kullandım ama mükemmel diyen telefondan anlamayan adamdır heleki s801li cihazlar varken

• quote:

Orijinalden alıntı: PuSaT28

quote:

Yahu cevap vermeseydin de olurmuş.
    Bugün ip6 için acayip inç lerden bahsediliyor. Sence neden. Artık bu yöne doğru kayıyor tasarımlar. 6 inç in verecek olduğu internet deneyimi ile 4 inç bir mi.
    Samsung akillilik yapmış, mesaj atmak tel ile arama yapmak için boyutunu düşür ufak bir hareketle demiş. Internet deneyimi film dizi oyun içinde 6 inçe yakın ekran vermiş.

E senin dediğin tek el ile kullanmak zor yanılıyor muyum, hayır. Adam zaten büyük ekran istiyor. Sen büyük ekran tel isteyen adama, tek el ile kullanmak zor diyorsun, bende istersen 4 inç olarakta samsung sana secenek sunmuş diyorum.Halen büyük el küçük el muhabbeti yapıyorsun.

Adam dev gibi cihaz istemiyo 3.5incten büyük istiyo 3.5ten 4.7ye geçsin gözleri parlar 5.7 ne demek bi iphone kullanıcısı olarak. En fazla 5inc kullanmalıdır en iyi seri note Serisidir doğru ama note serisinin cihazları yeni ciktiginda

• ben gectim cok memnunum .. en basta pil suresi bile yeter :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.