Şimdi Ara

4S mi alsam 5imi beklesem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önümüzdeki ay iPhone 4s almayı düşünüyorum ama bikaç kişi 5 i beklesene falan diyor. eylülde çıkacak diyor nerden biliyorlarsa. size sormak istedim sizce napayım?

• 5'i bekle
  • 6 yi bekle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2700 3000tl gözden çıkardıysan bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

2700 3000tl gözden çıkardıysan bekle

işte beni korkutan bu ve sürekli yeni çıkanı bekliycek olursak bu iş ip7 ip8 e kadar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: anL45

quote:

işte beni korkutan bu ve sürekli yeni çıkanı bekliycek olursak bu iş ip7 ip8 e kadar gider

Hocam Türkiye fiyatı en a 2700tl olur, hani paran coksa bekle, iPhone 4s bence cok hızlı ve güzel telefon, erkan boyutuyla bir alıp veremedigin yoksa ip4s al gitsin, şu sıralar kampayalarida guzel

• quote:

quote:

quote:

Hocam Türkiye fiyatı en a 2700tl olur, hani paran coksa bekle, iPhone 4s bence cok hızlı ve güzel telefon, erkan boyutuyla bir alıp veremedigin yoksa ip4s al gitsin, şu sıralar kampayalarida guzel

O kadar olmasina imkan yok. Her yeni iphoneda ayni yorumlar yapiliyor. Tamam belki fiyatlari artiyor ama o kadarda degil.
    + olarak bu konulardan yuzlerce var. 4 5 ay once sorsan bekleme 4s al derdim ama yuzup yuzup kuyruguna gelmissin. Biraz daha bekle ve 5 al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

quote:

quote:

quote:

O kadar olmasina imkan yok. Her yeni iphoneda ayni yorumlar yapiliyor. Tamam belki fiyatlari artiyor ama o kadarda degil.
    + olarak bu konulardan yuzlerce var. 4 5 ay once sorsan bekleme 4s al derdim ama yuzup yuzup kuyruguna gelmissin. Biraz daha bekle ve 5 al.

4s 2450tlden açılış yapmıştı

• Yılbaşına iPhone 5 fiyatları makul seviyelere inene kadar beklemeni tavsiye ederim bekleyenim diyorsan 4s al ama iPhone 5 çıkınca bir de ekranı büyüyüp güzel bir tasarimla geldigini görünce senin icine evlat acısı gibi oturur fellik fellik 4s i satmaya çalışırsın tabi süper yeni nesil bir telefon cikİnca herkes elindeki 4 leri 4s leri satmaya çalışınca telefonunun degeri düşecek ve zarar edeceksin

• Bence bekleyin az kaldi sonuc itibariyle, lâkin butcem kurtarmayabilir diyorsaniz 4S alin pisman olmazsiniz.

• İkinci el 4 alinir idare edelir yilbasindan sora max 100tl zararla satilir 5 alinir..

• bunlara hiç gerek yok 2 ay sonra tanıtalacak şimdiye kadar bekledin 2 ay daha beklemelisin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

İkinci el 4 alinir idare edelir yilbasindan sora max 100tl zararla satilir 5 alinir..

Bencede bu cok mantikli

• Tuplu sahin al beklerken iyi olur

• Bekleyin derim, ben de bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

İkinci el 4 alinir idare edelir yilbasindan sora max 100tl zararla satilir 5 alinir..

+1000
  • iPhone 3G 'yi satınca 1 ay Nokia kullanmak ZORUNDA KALDIM ... Dayanamayıp gidip iPhone 4S aldım . Normalde bende 5'i bekliyordum da bu sene çıkmaz artık .
  • 4s alıyım bari
  • iphone 5 bence en az 3000 tl olcak beklemene değmez 5 i alırsın buseferde 6yı istersin ;)
  • Arkadasim bende 5i beklesemmi diye düsündüm.Ama 2 hafta önce 4s aldim. Cokta memnumum. 5 falanda umrumda degil :))) Bana yeter. Eminim sanada yeter. ( Almanyadayim suan 630 euro ya aldim)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.