Bildirim
4s mi alayım yoksa farklı bir öneriniz var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç düşünmeden 4s al, aynı iş için kullanıyoruz ve 4si bozulmazsa kırılmazsa bir 3 yıl daha kullanırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Hiç düşünmeden 4s al, aynı iş için kullanıyoruz ve 4si bozulmazsa kırılmazsa bir 3 yıl daha kullanırım.
İos 7 de nş kullanıyorsun hocam nasıl performansı ? -
Bence alma iphone4s ios 8 alıcak sonra biticek.Yani 2 sene kullandıktan sonra pek zevk vermez.Ben olsam android değilde wp8 tellere yönelebilirdim sadee internette önemli dediyseniz tabi wp8 imkan varsa ikinci el iphone5 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Bence alma iphone4s ios 8 alıcak sonra biticek.Yani 2 sene kullandıktan sonra pek zevk vermez.Ben olsam android değilde wp8 tellere yönelebilirdim sadee internette önemli dediyseniz tabi wp8 imkan varsa ikinci el iphone5
Peki ios 7 de kalırsam güncelleme yapmassam benim için sıkıntı yaratır mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Bence alma iphone4s ios 8 alıcak sonra biticek.Yani 2 sene kullandıktan sonra pek zevk vermez.Ben olsam android değilde wp8 tellere yönelebilirdim sadee internette önemli dediyseniz tabi wp8 imkan varsa ikinci el iphone5
Peki ios 7 de kalırsam güncelleme yapmassam benim için sıkıntı yaratır mı ?
Zamanla uygulamalar destegini eski surumler icin cekiyor.
iOS 7 kullanıyorum 4s 16gb var bende çok madirende olsa 1 2 saniye donma oluyor ama genel olarak güzel
Yaratıp yaratmaması değil daha çok güncellmezseniz apple storea çıkan uygulamaların bszıları ios7 destek vermezse kullanamazsınız ve artık stabilitesi yavaş yavaş gider telefonun.Ben olsam ikinci el iphone5 ya da android<'e daha iyi yönelirim. -
Hocam sahibinden de iphone 5 ler cok var 1200 1500 arasi fiyata ..
Bir bak derim bence 4s alma
quote:
Orijinalden alıntı: Hm Ok
Hocam sahibinden de iphone 5 ler cok var 1200 1500 arasi fiyata ..
Bir bak derim bence 4s alma
2. el düşünmüyorum hocam -
Android telefon olarak xperia spyi önerebilirim ya da bütçenizi zorlayabilirseniz lg g2 16 gb alabilirsiniz yok illa iphone diyorsanız 4s alın tüm iphonelar hızı dışında aynı zaten bana göre.
quote:
Orijinalden alıntı: hasan0338
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnasss
quote:
Peki ios 7 de kalırsam güncelleme yapmassam benim için sıkıntı yaratır mı ?
Zamanla uygulamalar destegini eski surumler icin cekiyor.
Apple artık,ios 7 ye güncellenen uygulamanın,önceki versiyonunu,bulunduğun ios sürümüne yüklemeye izin veriyor,
Yeni çıkan uygulamalar,son sürüm desteği istiyor,onların da binde biri işime yarar,şimdiye kadar keşke son sürümde olsaydım diye üzüldüğüm olmadı,
Ben de,yeni 4s aldım ve ios 6 da kullanmaya devam edeceğim.
Şimdi alırsanız en az 3 sene götürür.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben bir Apple fanı olarak ve 4s kullanan biri olarak 1400 lira civarına Samsung Galaxy S4 almanızı öneririm... Daha uzun ömürlü olur... -
Al 4 sten memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- nss para kazandıran gayrimenkuller
- kapalı iphone nasıl bulunur
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- en iyi telefon batarya markaları
- iphone imei uzatma
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone uygulama gizleme
- iphone 11 pro max
- iphone 16 pro max yurtdışı fiyatı
- apple sahibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X