Şimdi Ara

4s ekran kırılması ve sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4s ekranım kırıldı camın bir kısmını film tutuyor sanırım yüzey biraz pürüzlendi ama dokunmatik iyi çalışıyor

ebayde ekran ararken benzer resimlerde ön camı gösteren 3 farklı ürün gördüm ama ne olduklarını tam anlamadım LCD Screen, Lens Screen, Screen Digitizer benim bunların hangisine ya da hangilerine ihtiyacım olacak.

fiyatları uygun geldi muhtemelen orjinalinki kadar iyi çalışmıycak ama olsun bu halinden iyidir yine

düzenleme :
    bu ürün uygun mudur acaba?

http://www.ebay.com/itm/Replacement-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-for-Apple-iPhone-4S-Black-/251459787765?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a8c2bdbf5

düzeltme: başlık değişimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 20 Mart 2014; 11:49:15 >

• geçmiş olsun hocam
  • fallofahero kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

10larca ıphone 4, 4s ve 5 tamir etmiş biri olarak tavsiyem hiç ebay ile uğraşmamanız.
    Eminönüne gidin ordan 25-30$ a bulacaksınız bu ön camı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun

istanbulda olsam hiç düşünmem forumda adı geçen pek çok tecrübeli bu işle uğraşan arkadaşlar var onlaradan alır onlara yaptırım ama antalyadayım
  • ekranı aldım hazır telefonu açmışken 2 yıllık pili de değiştiririm belki diye pil de aldım gerçi şu an kötü değil performansı ama 8 dolar almışken onu da alıyım dedim. yaklaşık 1 aya gelir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: fallofahero

merhaba

4s ekranım kırıldı camın bir kısmını film tutuyor sanırım yüzey biraz pürüzlendi ama dokunmatik iyi çalışıyor

ebayde ekran ararken benzer resimlerde ön camı gösteren 3 farklı ürün gördüm ama ne olduklarını tam anlamadım LCD Screen, Lens Screen, Screen Digitizer benim bunların hangisine ya da hangilerine ihtiyacım olacak.

fiyatları uygun geldi muhtemelen orjinalinki kadar iyi çalışmıycak ama olsun bu halinden iyidir yine

düzenleme :
    bu ürün uygun mudur acaba?

http://www.ebay.com/itm/Replacement-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-for-Apple-iPhone-4S-Black-/251459787765?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a8c2bdbf5

EKRAN ORTA KASA HOM SARJ SOKETİ PİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 19 Mart 2014; 17:43:11 >

• kenbu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

ekran kırılınca telefonun pili bitmez oldu :) ekran kırık olduğundan gün içi hiç kurcalamak gelmiyo içimden ne oyun ne internet

bu arada ilk aklıma gelen zamanında sizin eklediğiniz videoydu sanırım pil değiştirmeyi anlatıyodunuz o videoda ama kullanıcı adınızı hatırlayamadığımdan konuyu bulamamıştım.

sormak istediğim iki şey var

değişik fiyatlarda ön cam için aynı ürün mevcut 21-22-24-26 dolara bunların aralarında çok fark var mı ve bunların sıfır telefona göre kullanımda çok farkı var mı acaba ben bunu aldım umarım uygundurhttp://www.ebay.com/itm/191086425007?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

bir de alalı 2 yıl oldu ama batarya performansı çok kötü değil ibackupbot da 1430 a 1310 çıkıyor 8 dolara pil de aldım ama bilmiyorum performansı şimdikinden iyi olur mu

siz konu ile ilgili tecrübelisiniz konu ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

teşekkürler

ekran kırılınca telefonun pili bitmez oldu :) ekran kırık olduğundan gün içi hiç kurcalamak gelmiyo içimden ne oyun ne internet

bu arada ilk aklıma gelen zamanında sizin eklediğiniz videoydu sanırım pil değiştirmeyi anlatıyodunuz o videoda ama kullanıcı adınızı hatırlayamadığımdan konuyu bulamamıştım.

sormak istediğim iki şey var

değişik fiyatlarda ön cam için aynı ürün mevcut 21-22-24-26 dolara bunların aralarında çok fark var mı ve bunların sıfır telefona göre kullanımda çok farkı var mı acaba ben bunu aldım umarım uygundurhttp://www.ebay.com/itm/191086425007?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

bir de alalı 2 yıl oldu ama batarya performansı çok kötü değil ibackupbot da 1430 a 1310 çıkıyor 8 dolara pil de aldım ama bilmiyorum performansı şimdikinden iyi olur mu

siz konu ile ilgili tecrübelisiniz konu ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim

videolarımı yutube üzerinden yayınlıyorum donanım haber logosuyla yayınlama sebeplerimden birtanesi şu aslında sormadınız ama yazmak istedim sitede bir çok arkadaşım kendi yapmak istiyor bundan dolayı donanım haberi birçok yabancı sitede yayınlıyorum buna yardımcı olmanıızıda site arkadaşlarımdan beklıyorum bu sitenın yurt dışındanda katılımlar olmasını beklıyorum ve tanınmasını istiyorum çünkü bir çok site arasında en kaliteli kulanıcı gurubuna sahip ekran için verdiğiniz fiyatlar doğrudur a kalıte ekranlardır birde çin orjınal olan ekran vardır 40 45 usd arasında gıden bırde benim yurt dışındaan getirdiğim kapalı yanı sımloclu cihazalr vardır herşeyiyle orjınaldır bıldığınız gıbı bunlar türkiyede kullanılmaz bunları kullanıyorum herneyse ekranlar a kalıte çın orjıanl bırde gerçek orjınal diye 3 kalıte vardır sıte uzerınden alınan ekranlarda arızalı çıkma şansı olabılır tek rısk budur kaıte kısmına gelınce hıçbırşey orjınalın yerını tutmaz eğer taktıysanız sız ekran kalıtesını siz daha iyi anlatacaksınız pille alaklaı çok seneryo var bırazda şans ışı aslında önemlı olan garantılı oluşu 8 usd pil çok düşük bir pil kötü diyemem bunada siz karar vereceksiniz ama bır sıkıntınız olduğu zaman yardım edebıldığım yere kadar yanıızdayım tşk ederim

istanbulda olsam telefonu direk size getirirdim ama antalyadayım eminim burda da işini sizin gibi severek yapanlar vardır ama şansımı denemek istemiyorum.

maalesef hiçbirşey orjinalin yerini tutmaz ama işte bi umut bekliyo insan :) ürünlerin gelmesi sanırım 1 ayı bulur, büyük ihtimal kendim değiştiricem.

bu arada hiç sanmıyorum ama sadece cam değişimi söz konusu değil sanırım hani ekran orjinal kalsın gelen ürünün sadece camını alıp benim kırılan camla değiştireyim gibi bir uyanıklık yapabilir miyim?

cevabınız ve desteğiniz için çok teşekkürler
  • quote:

istanbulda olsam telefonu direk size getirirdim ama antalyadayım eminim burda da işini sizin gibi severek yapanlar vardır ama şansımı denemek istemiyorum.

maalesef hiçbirşey orjinalin yerini tutmaz ama işte bi umut bekliyo insan :) ürünlerin gelmesi sanırım 1 ayı bulur, büyük ihtimal kendim değiştiricem.

bu arada hiç sanmıyorum ama sadece cam değişimi söz konusu değil sanırım hani ekran orjinal kalsın gelen ürünün sadece camını alıp benim kırılan camla değiştireyim gibi bir uyanıklık yapabilir miyim?

cevabınız ve desteğiniz için çok teşekkürler

cam değişimi olmaz tekparçadır değişim istense yapılır hem zahmetlı hem kalıte bozulur komple tek parça almak daha mantılı değiştirme konusıuna gelınce vıdeoları ınceleyın sökme vıdeoları 9 10 seyredın seyredın bıkmadan en ınce ayrıntısına kadar eğer musait olursam o gün skype üzerinden siz sökerken bende elımden geldığınce sıze yardımcı olurum kameradan söz veya nasıl bır yardım ıstersenız yınede yardımcı olurum tlefonum alt kısımda yazıyor buarda yazım hatalarım için özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 20 Mart 2014; 10:36:39 >

• Çok çok geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimki de kırılmıştı. rastgele 1-2 telefoncuya girdim, onların önerdigi bir telefoncuya gittim. 145 tl ye yaptırdım.(5-6 ay önce)

zaten orjinal parca yok. herhangi bir telefoncu yapıyor.
  • Geçmiş olsuun
  • şimdidem 10 kere izledim kenbu hocam :) sanal olarak hazır olurum o zamana sizi muhtemelen ya herşey iyi giderse aradaki farkı paylaşmak için ya da sonuçta çalışmayan birşey olursa telefoncuya götürsem kurutulur mu diye rahatsız ederim (:

steteskop, ikstnanem size de çok teşekkürler

druen size de geçmiş olsun ama ben kendim deniycem aslında hevesleniyorum bile denebilir umarım telefona mal olmaz o kadar bilgisayar söküp takıyorum ki hobim bile diyebilirim bir de telefonda deniyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 20 Mart 2014; 10:49:43 >
  • quote:

şimdidem 10 kere izledim kenbu hocam :) sanal olarak hazır olurum o zamana sizi muhtemelen ya herşey iyi giderse aradaki farkı paylaşmak için ya da sonuçta çalışmayan birşey olursa telefoncuya götürsem kurutulur mu diye rahatsız ederim (:

steteskop, ikstnanem size de çok teşekkürler

druen size de geçmiş olsun ama ben kendim deniycem aslında hevesleniyorum bile denebilir umarım telefona mal olmaz o kadar bilgisayar söküp takıyorum ki hobim bile diyebilirim bir de telefonda deniyelim :)

KİMSE BU İŞİ ANSININ KARNINDA ÖĞRENMEDİ SADECE SÖKMEDEN BENIMLE IRTIBATA GEÇ YARDIMCI OLMAK İSTERİM BİRDE EKRAN DEĞİŞTİKTEN SONRA MUTKLAKA WİFİYE BAĞLAN SAAT VE TARİHİ AYARLAMISI İÇİN BİRDE BUNA BAK ÖN CAM DEĞİŞİMİ İÇİNhttps://www.youtube.com/watch?v=qHiFSdfnqKg

ekranı değiştirince telefonu yeni almış gibi kurcalarım zaten :) tamamdır bu videoyu da aldım listeye şu an işteyim ses yok iphone 5 yazıyor ama olsun siz eklediyseniz vardır içinde önemli bir nokta akşam evde izlerim. iş çıkışı o küçük vide ve parçalara karşı çok sabırlı olamayabilirim o yüzden parça geldikten sonraki pazar değiştiricem ekranı artık hangi pazar olursa. sizinlede mutlaka irtibata geçer maç öncesi son taktikleri alırım ilginiz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

ekranı değiştirince telefonu yeni almış gibi kurcalarım zaten :) tamamdır bu videoyu da aldım listeye şu an işteyim ses yok iphone 5 yazıyor ama olsun siz eklediyseniz vardır içinde önemli bir nokta akşam evde izlerim. iş çıkışı o küçük vide ve parçalara karşı çok sabırlı olamayabilirim o yüzden parça geldikten sonraki pazar değiştiricem ekranı artık hangi pazar olursa. sizinlede mutlaka irtibata geçer maç öncesi son taktikleri alırım ilginiz için tekrar teşekkürler.

ÖN CAM AYIRMA İÇİN VERDİM O LİNKİ 4 4S 5 5S 5C AYNIDIR
    yok hocam hiç gerek yok dediğiniz gibi komple değişim en iyisi
  • quote:

yok hocam hiç gerek yok dediğiniz gibi komple değişim en iyisi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.