Şimdi Ara

4K Oyun İçin Bilgisayar ve Oda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçem geniş. 4K oyunu takılmadan oynayacak bir sistem dizeceğim ve bir oda tasarlayacağım. GTX 980ti SLI ( ya da r9 390X crossfire ) bir sistem düşündüm. Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
    4K monitör(playstation ve bilgisayarı bağlıyacağım o yüzden tv/monitör olabilir). 144hz bir monitör olsun. Uzun lafın kısası:

4K bir monitör ve 4k oyunları rahat çalıştırabilecek bir sistem ekstra olarak gaming mouse&klavye&kulaklık seti yazarsanız iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.

• 4k 144 ve ps4 :)
    Butceni bilmemde hayal gucu super
    Oda icin renk led isik oyuncu koltugu( nedemekse)tavsiyesi falanda verelim mi
    2000 2500 liralik tavsiyeden sonra citayi cok yukseltmissin cook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • *666* kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamış olabilirsin. Bilgisayarda 4k kullanacağım. Ekstra tv yerine tv/monitör alayım dedim.
  • 4kda 144hz veren bir monitor/ tv yokk merak etme okudugumu gayet iyi anladim sana basarilar

• 4kda 144hz veren bir monitor/ tv yokk merak etme okudugumu gayet iyi anladim sana basarilar

Tamam haklısın. Düzeltme için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4k oyun için sistem
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SelimBey S kullanıcısına yanıt
    Selim bey kardeşim sormadan edemedim hayal ürünümü gerçekten alacakmısın bunda netleşelim + bütçeni yazmadan olmaz 50.000 TL 'na gene toplarsın önemli olan ayırdığın bütçe...
  • Vay beeee.. Bende isterimmm

• Kesin alacağım diyemem fakat ileride alacağım yani hayal ürünü değil. Bütçem max. 15000 - 20000tl ( devamı bu miktarın üstü biraz lükse kaçar ) monitör dahil 22.000tl filan.
  • SelimBey S kullanıcısına yanıt
    zamanı geldiginde yazarız almaya net karar ver sonra alana kadar kimbilir yeni sürümler çıkacak umarım hayaller hayatlar degildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 30 Ocak 2016; 0:49:38 >
  • Reerkarnasyonla bidahaki hayatında zengin olursa o zaman alacak heralde.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Azcık uğraşsa arkadaş nirvanaya ulaşır herhalde :D
  • Zengin edition

Saçma konuşmayınız lütfen. Ciddi ciddi sistem tavsiyesi soruyorum yok zengin olursa yok şu yok bu. Boş yapma lütfen.
  • Son 1 yılda en az 10 kere tavsiye konusu açmışsın ama hiçbirşey aldığın yok. Şimdi de gelmişsin 20 bin liralık sistem soruyorsun. 1 ay sonra da başka konu açarsın. Burda boş yapan tek kişi sensin. Boş konu açıp insanları boşuna yorma.
  • Şuan için 4k da oyun oynamak hikaye bana göre. 2k 144 hz.
    İşten anlamıyorsun uzatma. İlk başta sadece oyun için apu,gtx 950 filan diye düşündüm. Sonradan render yapma fikri geldi aklıma ve o yüzden paramı bilgisayara harcıyacağım. Uzatmanın anlamı yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.