Şimdi Ara

4k oynatıcı prograam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4k oynatıcı arıyorum windows 10 kullanıyorum. Ekranım 4k. 4k oyun oynayabiliyorum youtubeda da sıkıntı yok ama filmler de sıkıntı var. Vlc ve klite codec pack i denedim. vlc tırt çıktı. k lite da mp4 uzantıda sıkıntı yok mkv de kesik kesik geliyo. (donanım hızlandırıcı açık). elimde birden fazla dosya var (15 e yakın) yani sorunuun dosyalarda olduğunu düşünmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sağolun önce açılmadı sonra biraz ayarlarına baktım donanım hızlandırma kapalıydı açtım elimdeki çoğu mkv açılıyo ve mp4 lerde klite dan daha akıcı yada bana öyle geldi. açılmayan mkv ların kendisinde hata olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtfrt. -- 4 Ağustos 2016; 16:27:45 >
  • MAC için baya sağlam video oynatıcılar var, özellikle 4k için, fakat Windows'a gelince VLC, SPlash ve PotPlayer'i önerebilirim, VLC'ye tırt demişsin fakat tüm video oynatıcılar içerinde tekel durumdadır VLC, yani hepsi VLC'den sonra gelir, çoğu video teknolojiside VLC'ye aittir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Vlc kötü değil zaten bazı uzantılarda varsayılan oynatıcımdır. Vlc nin 4k performansı kötü onu kastettim. Mesela ses sıkıntısız sıkıntısız gelirken video 5-6 saniyede bir 3-4 saniyeliğine yeşile bürünüyor. Birde donanım hızlandırıcı açınca bi değişiklik olmuyor(yine 4k için 1080p için sıkıntı görmedim).

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • Bu arada pot playerida denedim klite üzerine kurulu ama klitedan daha iyi. Karşıma çıkan ilk arayüzde gom player ı hatırlattı nedense . ama sanki splash bi tık daha iyi geldi gözüme (pot da sanki arada fps düşüyomuş gibi oluyor.)
  • Hocam çok sağolun. Şu ana kadar ki en akıcı görüntüyü veren bs player oldu ki zaten pc fanlarıda bunu kanıtlıyor :) (Splash in renk doygunluğu biraz daha iyi gibi). (tasarımı 2005-2006 yılında ki cyberlink power dvd 6 gibi ama videoları bozmadan açsın devamı çokta önemli değil:) )
    Rica ederim hocam.. Aksine ben BS'nin tasarımını çok seviyorum doğrusu :) müzikten filme diziden canlı yayına hepsinde BS'yi kullanırım gerçekten kaliteli bir player..

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.