Şimdi Ara

4K Oled Monitör tavsiyesi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 08-17 mesaide sürekli ekran başındayım iş yerimde. Monitör arıyorum biraz geniş ekran olsa güzel olur 2 ayrı sayfa açıp ekranda işlem yapmam gerek. Önerilerinize açığım.

Gözüme çarpan eğitim indirimi ile 33.749,00 TL Samsung 32" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240Hz Gaming Monitör LS32FG812SUXUF

Asıl beğendiğim  ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP 32 inç oyun monitörü (31,5 inç görünür alan), çift mod (4K 240 Hz; FHD 480 Hz), 0,03 ms (GTG), G-SYNC, özel soğutucu, OLED Care 67.756tl amazon’da ama pahalı biraz.

amazon
    ASUS ROG Swift OLED PG32UCDP 32 inç oyun monitörü (31,5 inç görünür alan), çift mod (4K 240 Hz; FHD 480 Hz), 0,03 ms (GTG), G-SYNC, özel soğutucu, OLED Care
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D9VR8RPH/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1

• Samsung'u kullanıyorum gayet iyi. Zaten ikisi de aynı Samsung paneli kullanıyor, Asus'a iki katı para ödemenin hiç bir mantığı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bende olede geçmek üzereyim kafam allak bullak bu konuda

@@TheDoCT hocam samsung nasıl o fiyata baktım 42999 eğitim indirimi de yok kampanya bitmiş gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 31 Ağustos 2025; 13:2:10 >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt

var hocam eğitim hesabıma girdim şimdi o fiyata duruyor ama henüz almaya karar vermedim :D

Daha Fazla Göster
  • TheDoCT T kullanıcısına yanıt
    Zam gelmiş gibi..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

o gün aldım çoktan geldi kurdum kullanıyorum hocam. eğitim indirimi 10 adetle sınırlı yazıyordu bitmiş olabilir. şimdi kontrol ettim eğitim hesabında 43.739,00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDoCT -- 7 Eylül 2025; 0:7:37 >
    Bende 27" olanı aldım 31500 a geldi banka indirimi ile. Ertesi gün arkadaşa almaya girdik zam gelmiş eğitim indirim oranı da düşmüş, eğitim indirimiyle 40 küsüre geliyor 27". Normal fiyatı da 45k küsüre çıkmış 27 olanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 7 Eylül 2025; 0:15:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samtual kullanıcısına yanıt

ben 32 inch aldım kocaman geldi ahahaha bileydim 27 olanı alırdım neyse artık dev ekranda hasta bakarım :D

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.