Şimdi Ara

4k Lazer Projeksiyon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4K Lazer Projeksiyon için ne tavsiye edersiniz ?


    Yakın mesafe gereksinimi olduğundan zorunlu olarak lazer kullanılacak


    ayrıca forumda kullanan varsa kullanıcı yorumlarınıda merak ediyorum




  • Epson EH-LS500 projeksiyonu incelemenizi tavsiye ederim,

    bu perde ile birlikte ALR UST perde de kullanırsanız aydınlıkta dahi TV kalitesine yakın bir görüntü alabilirsiniz.

  • Ben de bir süredir araştırıyorum. Türkiyede bulunabilen modeller arasında epson öne çıkıyor. Ancak bu projeksiyon ust olmasına rağmen perdeden dikkate değer bir uzaklıkta ve aşağıda durması gerekiyor. 20cm den 120" alacağım derseniz olmaz. Xiaomi mi 4k 1s de fena değil. Bunun da epson kadar olmasa da mesafe konusu var. Bunun dışında bir diğer sıkıntısı bence 24p desteğinin olmaması ve görüntü ayarlarının detaylı kalibrasyon yapmaya imkan vermemesi. Lg'nin ust modeli pek çok yönden çok iyi. Ancak fiyatı baya tuzlu. Bu teknoloji hızlı gelişiyor. Her sene daha iyi modeller çıkıyor. Acelesi yoksa beklemeniz avantajınıza olabilir. Pandemi ve dolar kuru yüzünden zaten elektronik fiyatları saçmalık seviyesine geldi. İyi bir kampanya denk gelmezse seneye ertelemeyi düşünüyorum ben şahsen.

  • Optoma UHZ65UST elimde satılık mevcut ortalama 400 saatlik cihaz. İlgilenirseniz, istediğinizi de sorabilirsiniz alma niyetiniz olmasada.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Ben de bir süredir araştırıyorum. Türkiyede bulunabilen modeller arasında epson öne çıkıyor. Ancak bu projeksiyon ust olmasına rağmen perdeden dikkate değer bir uzaklıkta ve aşağıda durması gerekiyor. 20cm den 120" alacağım derseniz olmaz. Xiaomi mi 4k 1s de fena değil. Bunun da epson kadar olmasa da mesafe konusu var. Bunun dışında bir diğer sıkıntısı bence 24p desteğinin olmaması ve görüntü ayarlarının detaylı kalibrasyon yapmaya imkan vermemesi. Lg'nin ust modeli pek çok yönden çok iyi. Ancak fiyatı baya tuzlu. Bu teknoloji hızlı gelişiyor. Her sene daha iyi modeller çıkıyor. Acelesi yoksa beklemeniz avantajınıza olabilir. Pandemi ve dolar kuru yüzünden zaten elektronik fiyatları saçmalık seviyesine geldi. İyi bir kampanya denk gelmezse seneye ertelemeyi düşünüyorum ben şahsen.

    bana bu bekleme tavsiyesini yapan 3. kişisiniz


    yeni bir teknoloji olması nedeniyle fiyatlarının ve teknolojisinin bir kaç sene içerisinde daha makul yerlere geleceğini söyleyenlerin sayısı oldukça fazla


    sanırım bende bu yönde karar alacağım


    çünkü görüştüğüm firma satış yetkilileri bile henüz yeterli bilgiye sahip değiller


    erken hareket etmeyelim


    tw 5300 ile devam bir süre daha :)





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allen_Bradley

    bana bu bekleme tavsiyesini yapan 3. kişisiniz


    yeni bir teknoloji olması nedeniyle fiyatlarının ve teknolojisinin bir kaç sene içerisinde daha makul yerlere geleceğini söyleyenlerin sayısı oldukça fazla


    sanırım bende bu yönde karar alacağım


    çünkü görüştüğüm firma satış yetkilileri bile henüz yeterli bilgiye sahip değiller


    erken hareket etmeyelim


    tw 5300 ile devam bir süre daha :)



    Alıntıları Göster

    Bütçe kaliteyi belirler





  • ULYSES kullanıcısına yanıt

    Xiaomi modelindeki mesafe konusu nedir? Belirtilen yakınlıkta söylediği ebatta ekran oluşturamıyor veya farklı bir gereksinim mi var yerleşim olarak?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt

    Hayır katalog değerlerini verebiliyor. Ancak bu değerler ile ürün tanıtımında kullandıkları görseller pek bir birini tutmuyor. Tanıtım fotolarında ust perdenin hemen dibinde görünüyor. Oysa birçok modelde böyle bir durum yok. Tv sehpasının duvardan bir miktar uzak ve aşağıda olması gerekiyor. Görsellikten yola çıkarak bu benim eve uyar derseniz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Katalog değerlerini metre ile evin gerçek koşullarında sınamak lazım.

  • Mevcut durumda LG PGF100UT kullanıyorum ama 4K cihaza geçmeyi düşünüyorum. Xiaomi modeli güzel bir alternatif ama fiyatları çok uçtu gerçekten. Belki 1080P devam ederim. Bu cihazı biraz daha inceleyeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.