Şimdi Ara

4GB Sapphire R9-290 TRI-X OC Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 4GB Sapphire R9-290 TRI-X OC Uygun Fiyat
    Kart yurtdisindan getirtilmistir. Tr garanti yoktur. Hic OC yapilmamistir. Hali hazirda calisir sistemden sokulecektir. Fiyatta pazarlik var. Karti bilmeyenler sirf kirletmek icin yorum yazmasin lutfen.

4GB Sapphire R9-290 TRI-X OC Uygun Fiyat

PM atin.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• https://forum.donanimhaber.com/m_122467779/tm.htm Rx 480 8GB 900 TL.

Fiyat çok oynamaz ama kimse de almaz. Garantili, güncel, daha verimli, daha güçlü olan varken hele. 290x olsa bile bu fiyata gitmez.
  • Usta modelin ne oldugu bile belli degil o ilanda..gaming ya da oc modeli omadigi kesin.. arkadas verebilecegi fiyati yazmis zaten... ben pazarlik var diyorum ama bu kart mezarci fiyatina gitmez hala piyasasi var..bir de kimse de almaz diyorsunuz ne kadar eminsiniz bakin sifiri ne kadar ona gore konusalim hic link atmiyacam buraya.. 500-600 liralar konusuyor millet gidip 280x ya da 380 belki alirlar ama bu kart olmaz o fiyatlara..

• Kart pazarliga acik mezarliga kapalidir!

• oarsman kullanıcısına yanıt
  • Up!

• Uygun fiyat diye girdik olana bak :D

530 Liraya aldım daha 2 3 hafta önce :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sevecen69 kullanıcısına yanıt
    Crossfire yapmak istiyorsunuz sanirim ama 530 a bu karti satmam ustadim stream bilgisayarima takar yeni karti satmadan alirim. Fiyat pm le konusulur ama bana R9 380-280 fiyatlariyla gelmeyin lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: oarsman

Crossfire yapmak istiyorsunuz sanirim ama 530 a bu karti satmam ustadim stream bilgisayarima takar yeni karti satmadan alirim. Fiyat pm le konusulur ama bana R9 380-280 fiyatlariyla gelmeyin lutfen.

Merak etmeyin bende 750 lira vermem.

Forumda 600 liraya referans olmayan orta halli r9 290xler satılıyor.

r9 290x 650 700 liraya her an forumda bulunabiliyor. Kusura bakmayın siz fahiş bir fiyat vermissiniz.

r9 290 ı o paralara aldığımı kanıtmalamı isterseniz hemen kanıtlarım.
    Ya kardesim bir tane TRI X goster bana o fiyata ilani kirletmek icin gelmeyin lutfen. Soyledigin kartin sifati nedir sogutmasi nedir frekanslari nedir. Bu kart 290x ten daha iyi performans veriyor arastirmadan buraya sirf kirletmek icin yazi yazma. Karti arastirip oyle gelip yorumunu yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oarsman

Ya kardesim bir tane TRI X goster bana o fiyata ilani kirletmek icin gelmeyin lutfen. Soyledigin kartin sifati nedir sogutmasi nedir frekanslari nedir. Bu kart 290x ten daha iyi performans veriyor arastirmadan buraya sirf kirletmek icin yazi yazma. Karti arastirip oyle gelip yorumunu yaz.

Konuşmussun kardeşim ama boş konuşmussun.

Aldığım kart sapphire trix model zaten, kartın canlı canlı resmini atarım pm den yazışmalarıda atarım burada rezil ederim seni.

İstediğin an meydan oku resimleri atayım.İStersen satan arkadaşıda konuya davet edelim.
    290x ten bahsediyorum sen iyi bir fiyata almisin o satan kisinin tercihi. Bu kart 290x UBER ile ayni performansi verirken cok daha az isinir ve guc harcar. Kisaca 290x karsilastirmasi yapiyorsan bu karti bir tik uste koyacaksin. senin aldigin kart konusunda yorum yapmadim daha anlamadan cevap yaziyorsun. Ne rezil olucam ben kac tane ilan var listelenmis baktinmi kactan satiliyor??? Ve rbakim 500 tl vericeklermi sana kartlarini. Burayi mesgul etme artik lutfen.

• ilan guncel.

• Geçen ay bu kartın aynısı sahibinden.com'da 800 tl'ye 2 saatte satılmıştı.2 önce gtx 680 almıştım,keşke bu ilanı o zaman görseydim kesinlikle alırdım.
    Hayırlı satışlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.