Şimdi Ara

4CD yi Nasıl 1DVD yapabiliriM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 CD lik olan Flight Simulator u tek bir dvd yapmak istiyorum.Ben 4Cd nin içeriğini bir klasöre açıp onuda dvd ye atmayı düşündüm olurmu sizce?Setup yaparken yine 2. 3. 4. cd yi tak der mi setup? ve ya nasıl yapabilirim....???

Phenom II X6 1090T BE] [ASUS GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit] [KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9] [Asus DRW-160P2S] [THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 775W] [SAMSUNG 24" B2430H] [SAMSUNG HD103SJ 1TB]
  • hmmm riterda dosya olustur yenı kalsor seç dıe secenek cıkar oraya kopy yap cd lerı sonrada dwd ye yazdır
  • cdlerin içeriğini teker teker rar yap. sonra dvd ye at.
    Phenom II X6 1090T BE] [ASUS GTX560 Ti DirectCU II GDDR5 1GB 256Bit] [KINGSTON 8GB (2x4GB) KIT Hyprex Genesis DDR3 1600MHz CL9] [Asus DRW-160P2S] [THERMALTAKE TOUGHPOWER XT 775W] [SAMSUNG 24" B2430H] [SAMSUNG HD103SJ 1TB]
  • atacağın 4 cd nasıl bir içeriği sahip,eğer bize onu söylersen,çok daha rahat yardımcı olabiliriz.mesela 1.cdyi takıp setupa basıp tıkladıktan sonra diğer cdler rarlımı
  • şimdi dostum bu iş öyle sadece içeriği kopyalayıp dvdye çekmekle olmuyo maalesef..birinci kural dvd-ye çekerken label yani dvd etiketini doğru yazmak orjinal dvd-de olduğu gibi, ikincisi herzaman olmaz ama nasıl parçalandığına göre bazen autorun.inf v.b. dosyaların içeriğinde değişiklik yapmak gerekebilir. Birde kopyalama yaparken kopyalamaya başladığın cd numarasına göre aynı olan dosyaların üzerine yazılması yada yazılmaması gerekir..falan filan..işin aslı sırf bu olay için site var...aşağıdaki linkten ulaşabilirsin..bu sitede hemen hemen bütün oyunların cd-den dvd-ye dönüştürülmesi için yöntem anlatılıyo bir liste halinde...(conversions bölümünde)yalnız listeyi görmek için üye olmak gerekiyo...

saygılar..

CD-2-DVD

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.