Şimdi Ara

(499,00₺) Corsair Volid Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece gece 2. Kulaklık konusu ancak fiyat cidden uygun duruyor :) 68 adet var stokta şu anda.

Siyahı da 649₺
    https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-beyaz-gaming-kulaklik/

(499,00₺) Corsair Volid Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kulaklık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndOne -- 18 Haziran 2021; 1:1:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sanal surround değil mi?

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    Sanal olması lazım hocam, yine de net bilgisi olan birisi cevaplarsa daha sağlıklı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndOne

Sanal olması lazım hocam, yine de net bilgisi olan birisi cevaplarsa daha sağlıklı olur.

sanal surround ise pahalı bence. yani kaliteli kulaklık olabilir ama hyperx cloud 2 tavsiye ederim. şuan fiyatlar çok fazla farkındayım bende 3 sene önce sıcak fırsatlardan aldım 250 tlye en ufak soyulma yok. ama 7.1 yapay surroundlar çok kötü, hiçbir işlevi yok. o yüzden gerçek 7.1 arıyorum bu fiyatlarda da zor denk gelir

• (499,00₺) Corsair Volid Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kulaklık
    Kendi sitelerinde böyle bir resim buldum. Sanal olması üzdü, çok umutlanmıştım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

sanal surround ise pahalı bence. yani kaliteli kulaklık olabilir ama hyperx cloud 2 tavsiye ederim. şuan fiyatlar çok fazla farkındayım bende 3 sene önce sıcak fırsatlardan aldım 250 tlye en ufak soyulma yok. ama 7.1 yapay surroundlar çok kötü, hiçbir işlevi yok. o yüzden gerçek 7.1 arıyorum bu fiyatlarda da zor denk gelir

Alıntıları Göster

Dördüncü yılda bendeki cloud 2'nin kafa bandı ve kulak yastıkları soyuldu. Ali'den kafa bandı ve yastık alıp restore ettim geçen kış. Kulak bandı için lehim gerekiyor.

Hatta kulaklığın mat plastik bölümleri de yapış yapış olmuştu. O tabakayi da saf alkol ile temizleyip, o kısımları mat sprey boya ile boyadım. Kozmetik olarak mükemmel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.