Bildirim
49 tl limitsiz fiber internet almak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiber superonline mı yoksa ttnet mi?? -
Bulunduğun alanda varsa kesinlikle geç. -
Superonline Fibere geçmeni kesinlikle tavsiye ederim , 49 TL 10 Mbit , 50 GB "adil kullanım kotası" var ama şu anda uygulanmıyor .
Sabit telefonunu da Superonline a taşıyabilirsin , sabit ücret falan yok konuştuğun kadar ödüyorsun . -
kesinlikle geç,
ben mutluyum, 10mbit sınırsız fiber 41 tl, ilk üç ay da fatura falan da yok ayrıca. sabit telefonumu da taşıdım telekomun soygunundan da kurtuldum şükür,
41 fiber ücreti - 20 tl telekom soygununu düşersek 21 tl ye geliyor :) -
superonline ttnetle kiyaslaninca her yonden cok cok daha iyi bir servis saglayici fiber olan sitede oturupda farkli yoldan internet almak yada almayi dusunmek bence kafayi bosuna yormak demek, bende yakinda superonline adslimi fiberle degistiriyorum..ttnetten kurtulun hala kurtulamadiysaniz... -
Cumartesi bağlanıyor fiberim,elveda ttnet. -
Adil kullanım olayı (10 mbit için 50 GB) hali hazırda uygulanıyor mu? Yoksa superonline bunu pek takmıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: capablanca12
Adil kullanım olayı (10 mbit için 50 GB) hali hazırda uygulanıyor mu? Yoksa superonline bunu pek takmıyor mu?
şu anda uygulanmıyor -
Teşekkürler cevap için. Bir şey daha soracağım peki; yeni üyeler için de durum böyle değil mi? Yeni üyelere de uygulanmıyor yani? -
uygulanmıyor -
Eee ne zaman uygulanmaya başlanacak bu peki? Yani başlayabilir yakında değil mi? Bir bilgi var mı, yoksa bu kartı ellerinde mi tutuyorlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: Buzmavisi
Eee ne zaman uygulanmaya başlanacak bu peki? Yani başlayabilir yakında değil mi? Bir bilgi var mı, yoksa bu kartı ellerinde mi tutuyorlar?
Her an başlayabilir, başlayamaz kim derse yalan söylüyordur. İstediği kadar SOL çalışanı olsun, bu karar üst yönetim hatta yönetim kurulu kararıyla çıkar.
Bu kartı sonuna kadar ellerinde tutacaklardır. Karar çıktığında da emin olun çoğu çalışandan önce biz farkederiz
Büyük ihtimalle başlaması için TTNet'in adil kullanımını tam uygulamaya başlatmasını bekleyeceklerdir. Şu an için bir hareket yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 3 Aralık 2010; 16:08:23 > -
Bence geçin adanadayım bende memnunum şu an için , adil kullanım için bence tek bekledikleri belirli bir abone sayısına ulaşmaktır , sonrasında geçerler. -
Şu an bağlıyorlar bağlanınca yazacam:D -
fiber ınternet sadece siteleremi hizmet veriyor ben anlayamadım. -
Oturduğum sitede fiber var ancak bizim binamızda yok. Kapımızın önüne fiber kablolar döşediler ama bizim apartman yanaşmıyor. Adamlarda sadece ben istiyorum diye bağlamıyorlar. Ne salak insanlar var ya -
merhaba
ben adanada yaşıyorum , apartmana döşediler
1 ay deneme süreli vereceklerdi istemedim , eğer yılllık mı ne sözleşme yaparsam 6 ay bedava vereceklerini söylediler
Apartmanda çok bağlantı sorunu yaşayanlar var , TTNET hızım çok düşük geçmek istiyorum ancak bağlantı kopma sorunu yaşayan çok olduğu için geçmiyorum .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 5 Aralık 2010; 12:19:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: dazed
merhaba
ben adanada yaşıyorum , apartmana döşediler
1 ay deneme süreli vereceklerdi istemedim , eğer yılllık mı ne sözleşme yaparsam 6 ay bedava vereceklerini söylediler
Apartmanda çok bağlantı sorunu yaşayanlar var , TTNET hızım çok düşük geçmek istiyorum ancak bağlantı kopma sorunu yaşayan çok olduğu için geçmiyorum .
Bu durumda mevcut abonelerin müşteri hizmetlerinden tüm apartmandaki sistemi baştan sona kontrol edilmesini talep etmeleri gerekiyor. Özensiz yapılan kurulumlarda böyle sorunlar olabilir. Çözümü basit olabilir. Tek yapılması gereken apartmanda kurulu olan sistemin ve kabloların baştan sona kontrol edilmesi. -
arkadaşlar kocaelinde superonline fiber internet şimdi 1 ay tam 50 mbps hızında ve bedava memnun kalmazsanız 1 ay içinde hiç bir üçret ödemeden iptal edebilir veya devam etmek isterseniz müşteri hizmetlerini arayarak 3 ay bedava kampanyasına geçebilirsiniz. kampanya 31 aralık 2010 son gün dür. bilgi ve başvurular için volkan.yilmaz@superonline.com adresine mail atarsanız size dönüş yapalım.
Benzer içerikler
- en iyi dns
- superonline 1000 mbps
- superonline modem değiştirme
- los ışığı kırmızı yanıyor
- internet var ama sitelere giremiyorum
- statik ip nedir
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- internetim çok yavaş
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- mobil veri çekmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X