Bildirim
49 Numara Bot Nerde Bulabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bulamazsanız 3d yazıcı ile size özel ayakkabı basa bilirim. skayner ile ayak tabanızı taratıp gönderin. Bir hafta sonra kargoya veririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
Ne bu dertler kalıcı ne ömür. -
skayneri nereden bulacağım direk kaç cm olduğunu söylesem ona göre yapamazmısınız? ve ödeme nasıl olacak? _____________________________ -
O ne öyle bebek mezarı gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
malesef _____________________________ -
skayner ile olursa orta pedik olur ayağınızı vurmaz. skayner yoksa önce ayagınızı boya kovası na sokup sonra a4 kagıdını tepeleyin kuruyunca posta ile bana gönderinquote:
Orijinalden alıntı: Sanomi
skayneri nereden bulacağım direk kaç cm olduğunu söylesem ona göre yapamazmısınız? ve ödeme nasıl olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Her şeye canını sıkma ey gönül,
tamam boya kutusuna bakacağım skayner bulabileceğim bir yeri biliyor musunuz? çektirtmek için sadece satın almak için değil.
ve boya kutusu da alamayabilirim bilmiyorum ama ona bakacağım olmazsa artık cm'leri söylerim? ve A-4 den büyük bir kağıda yapmam sorun olmaz değil mi ?
ve nasıl bir bot yapacaksınız? fiyatı ne kadar olur?_____________________________ -
A4 den büyük olabilir hiç fark etmez ayak ölçülerine ve sizin seçeğiniz tasarıma göre fiyatı belirlenir.quote:
Orijinalden alıntı: Sanomi
tamam boya kutusuna bakacağım skayner bulabileceğim bir yeri biliyor musunuz? çektirtmek için sadece satın almak için değil.
ve boya kutusu da alamayabilirim bilmiyorum ama ona bakacağım olmazsa artık cm'leri söylerim? ve A-4 den büyük bir kağıda yapmam sorun olmaz değil mi ?
ve nasıl bir bot yapacaksınız? fiyatı ne kadar olur?
Tamam 23 kasımda hepsiburada ki botların fiyatları düşmezse size ulaşırım teşekkürler. _____________________________ -
O 3D çıktı alacak arkadaş sizi keklemis olabilir, ben de 48 giyiyorum iriadam com var oradan bulmuştum Beşiktaş’ta çok kolay ulaşılabilir internetten daha uyguna veriyorlar mağazada 50 ye kadar var. Ben normal ayakkabı aldım haftaya bot çizme icin de gideceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmkansız isteksizler içindir. -
botlarda en fazla 48 e kadar varmış malesef _____________________________ -
O nasıl bir ayak la boy kaç senin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 13 yaşındayım her şeyin farkındayım -
Ben geçen sene iriadam.com dan 47 numara bot almıştım. İsterseni bir bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Konuya sebep olanı paylaşsaudiniz millet merak etmiştir şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.88 _____________________________ -
orda da yok en fazla 48 e kadar botlarda. zaten diğer sitelerde de 47 numaranın çok çeşidi var ama 49 da birkaç tane ve olanlar çok pahalı ama gene de amazondan buldum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt