Şimdi Ara

49 lira olan faturam 63 lira oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar her ay 49lira ödediğim fibersınırsız 35gb tarifem oldu 65 lira bunun nedenini sorduğumda bana ilk 12 ay indirimli sonraki 12 ay ise indirimsiz fiyat üzerinden tarifeniz işlenmektedir falan dedi bende uzatmadım kapattım. yardım lütfen

• kovaladımsevdiğimi kullanıcısına yanıt
    Yardım edilecek bir şey yok ki ortalıkta. Siz o tarifeyi seçmediniz mi? Seçmedi iseniz arayın söyleyin ben böyle bir tarifeye abone olmadım ses kayıtlarına bakın diye. Bir sonuç çıkmazsa btk ya şikayet edin.
  • abone olurken dikkat etmek gerekiyor.
    benim gece kuşu ilk 12 ay 69 sonra 12 ay 79. Onlar söyledi ama ben umursamadım. Sonra sitesinde böyle olduğunu okudum.

size tavsiym 69tl ye gece kuşuna geçmeniz. gündüz 100gb gece sınırsız.
  • 65TL ye 35GB AKKli kullanıyorsunuzu. Şimdi Bu fiyata yakın olan 69TL ye 64Mbit 240GB AKK.. 59TL ye 16Mbit 150 AKK li tarife Buna abone tahadüt verilirse, belkide seneye bu fiyata çok çok daha fazla iyi bir tarife alınacak.

Tahadüt bozdursanız ne kadar bir ceza gelir acaba? Başka bir firmaya geçmeye değermi?
  • hocam 24 ay taahhüt verirken 12 ay 49 kalan 12 ayda 63 lira denmiştir ve kalan 12 ayı 63 tl olarak faturalandırırlar.
  • Doğrudur problem yok.

Benimde hızı keşfet kampanyası. 12 ay 49tl ikinci 12 ay 69tl olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.