|
48V hibrit teknolojili Opel Corsa ve Mokka Türkiye'de
-
-
Günaydın Donanım Haber. Araçlar Kasım Ayından Beri Satılıyor. Bravo... Satışlar Düşünce Reklam Yapma Gereği Duymuşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mersin(Caretta) -- 20 Şubat 2026; 20:36:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mokka'nın fiyatı şaka mı , en fazla 1.500k tl etmeli..
2.350k tl ye adamlar D segment ,otonom altyapılı , uzay teknolojisi veriyor..
Tabii ötv farkı oluşuyor ama ben totalde cebimden çıkana bakarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 20 Şubat 2026; 20:48:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yakıt tüketimi dramatik düşmez. Üstelik şanzıman sıkıntı. Asla almak istemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Vatansever -
48V HİBRİT SİSTEMLER DENİLDİĞİ GİBİ 20HP ÜRETEMEZ. HEPSİ MAX 8KW ELEKTRİK MOTORUNA (ALTERNATÖR) E SAHİP. (KAYIŞTAN TAHRİKLİLER.)
KULLNILAN ARAÇLARDAKİ YEDEK PARÇALARA BAKARSANIZ BOSCH VALEO 8KW SİSTEM KULLANMAKTALAR.
BU YANILTICI BİR BİLGİLENDİRME. FORM PUMA ALACAKKEN AKLIMA TAKILMIŞTI.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 20 Şubat 2026; 22:15:51 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Corsa hibritte şanzıman sıkıntılı mı
Dct6 alacağıma 20 yıllık Manuel araba alır o rezilliği çekerim daha iyi.
-
Çok kararsız bir şanzıman, yazılım ya da revizyon ile çözülür mü bilmiyorum..
FSM köprüsünün orada test imkanı buldum , yoğun trafikte yani eat8 in o güzel geçişleri kalmamış, gerçi eat8 tam otomatikte de de arada 1 den 2 ye geçince vuruntu yapıyordu ama yine de bu baskı balatalı yarı otomatik kadar kötü değildi..
_____________________________ -
Bmw’de 11 PS ve18 PS güç veren iki çeşidi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 540D XD LCI -
Bu sefer doğru
Benzin Motoru 136 hp, Elektrik Motoru 9 hp Toplam 145 hp corsa için yeterli. Ancak şanzıman soru işareti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Opel = Dert.
Opel = Tamirci.
Opel = Rezillik.
_____________________________ -
8kw 11 hp yapar zaten, 18ps de anlık falandır. ama kayışlılarda genel olarak durum öyle. belki kendi geliştirdiği bir şey olabilir. zaten kayıştan o kadar beygir gücü aktarmak zor.
klima var vs derken yıpratır.
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
2.5 milyona mokka , iyiymiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
''Corsa ürün gamına eklenen 1.2 Hybrid 145 (136 HP) motor seçeneği, modelin performans algısını bir üst seviyeye taşırken; daha dinamik sürüş karakteri ve güçlü hızlanma değerleriyle ürün gamında yeni bir konumlandırma yaratıyor. - Kaynak: donanimhaber.com''
Uff beeee! 1.2 benzinli motor ve cücük kadar elektrik motoru ile eminim bir kaçıyordur, bir uçuyordur. Reklam yapıyorsunuz tamam anladık da bari gerçekçi şeyler yazın. Fındık kadar motoru olan şu araba nere performanslı olup da güçlü bir şekilde hızlanacak mesela?
-
136 hp içten yanmalı motor.
Elektrikli Motor - Maksimum Güç (kW)15,6 (21 hp)
Puma nın mild hybridi ile bunun alakası yok. Bunlar elektrikle gidebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Type0n -- 23 Şubat 2026; 11:49:7 >_____________________________ -
Performansli motor evet, ben kullaniyorum normal 136 Bg ile Alakasi yok..Aracimin 0-100 verisi 8.1 saniye..200 Km' ye kadar zorlanmadan cikiyor yokus vs farketmeksizin...Kullandiniz mi Hic bu motoru ?
herkes eski atmosferikleri özleyeceği günlere doğru gidiyor. yeni motor yeni sistem yeni teknoloji derken arabaları da oyuncak ettiler.
_____________________________ . -
Hocam siz hiç hacimli motoru olan araç kullanmamışsınız hayatınızda. 1.2 motor performanslı sanıyorsunuz. Ben kullandıklarımdan sonra ona performans demiyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Günaydın Donanım Haber. Araçlar Kasım Ayından Beri Satılıyor. Bravo... Satışlar Düşünce Reklam Yapma Gereği Duymuşlar...
|
Benzer içerikler
- instagram taslaklar nerede
- postegro lili
- emülatör indir
- instagramda engellendiğimi nasıl anlarım
- netflix öğrenci üyelik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt