|
bu sistemin tüketime etkisi nasıl? normal vag grubu mild hybridlerden daha az yakılıyormu? pratik te? |
|

|
bu sistemin tüketime etkisi nasıl? normal vag grubu mild hybridlerden daha az yakılıyormu? pratik te? |
|
1.2 Motora gore Bayagi performansli, 2.0 Motor ile karsilastirmak abest zaten, 1.6 civic 180 bg ile falan ancak Bakin Chery 1.6 170 Bg ama 1.2 MOTOR daha performansli ? Tucson 180 bg ama 1.2 daha performansli ? Cok ornek verebilirim bu konu da..1.2 Motor kendi hacmine gore oldukca guclu motor, hatta 145 Bg ,Golf 150 Bg ile esit neredeyse aralarin da az fark var.. Hatta Corsa daha iyi hizlaniyor.. Mokka ve Corsa, 2008, C4, 208 hafif araclar oldugu icin performans da sorun yasanmaz.. Ancak Ayni Motor 3008'de 0/100 10 sn, 408 de 9.4 saniye vs.. Bu arada 320 ied Sahibiyim ayni zaman da 170 Bg Kullaniyorum merak etme :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 23 Şubat 2026; 16:13:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dediğin gibi abest karşılaştırma elma ve armut kıyası. Ayrıca ben şuna göre performanslı veya değil demedim. Araç genel olarak performanslı değil. 3 silindirli fındık kadar motor diyorum. 3 silindirli motora performanslı diyecek kadar otomobilden anlamayan biri değilim. Onun haricinde kıyasını yaptığın diğer tüm otomobiller de zaten performansı zayıf otomobiller. Neyse zaten kime neyi anlatıyorum, bizim memleket 1.0 motor turbolu araçlara milyon liraları veren tüketici topluluğuyla dolu. Sana 1.2 Corsa ile ''performanslı'' sürüşler. |
|
|
|
"bizim memleket 1.0 motor turbolu araçlara milyon liraları veren tüketici topluluğuyla dolu" Duyanda avrupa v8, v12 den aşağı arabaya binmiyor sanacak. Ne öneriyorsun hocam. Kaç cc den aşağı arabaya binmemeliyiz? 1200 cc 145 bg b sınıfı hafif bir otomobil için performanslı denmesinin neyi yanlış. Yarış otomobili falan diyende yok. Şuan çoğu araçta ortalama 0-100 süreleri 10 12 saniye.(senin sürdüklerin hariç, normal ortalama vatandaş arabasından bahsediyorum) Sallayacaksan motor ömründen sallamak daha mantıklı diye düşünüyorum. |
|
Yorumlarını okudum o kadar boş yapmışsın ki, Türkiye'de tüm otomobil markaları "4 silindir"li araçlarla ortalığı doldurdu da adam gidip 3 silindirliyi tercih etmiş veya ediyor gibi yazmışsınız. Avrupa'da da satılıyor bu motorlar, ne yapalım Türkiye'ye özel motor üretin bize araba satmayın mı diyecek millet. Satışa ne sunuluyorsa onu almak "zorunda" kalıyorsun bazen. |
|
Cahillik diz Boyu Hocam Bosverin :) Ben Ucuyor kaciyor demiyorum Hot Degil ki bu arac ? Sehir ici motorlari bunlar..Ona ragmen Performansi yerinde diyorum, Vergi avantaji var, az yakar , 1.2 motora gore 145 Bg oldukca performansli diyorum, Bana 280 Bg'lerden bahsediyor, Coluk cocuga kaldi forum neredeyse :) Iste sokak agizi sana para mi oduyorlar falan diyor 🤣🤣🤣 Ah Hocam nerede Eski gunler :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
💎Her ay 20 müşterimize, araç kasko değer liste fiyatının %1'ine kasko imkanı sunabilmekteyiz.💎Yani araç kasko değer liste fiyatı 1.000.000₺ ise, 10.000₺ üzerinden kasko imkanı sağlayabilmekteyiz. 💎ONLARCA FORUMCU MUTLU MÜŞTERİ KONU LİNKİMİZDE... FORUM KONUMUZ... |
|
bende diyorum ki 48v KAYIŞ TAHRİKLİ SİSTEMLERDE hiçbir sistem 8kw geçemez Kayış tahrikli kayış kayış bilgi olsun diye yazıyoruz. |
|