Şimdi Ara

4870 Fan hızını nasıl sabitlerim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ati tray tools kurdum ayarlardan fan hızını %36 ya getiriyorum ses sorunu yok sıcaklıkta 45c'ye düşüyor gayet iyi oluyor fakat her windowsu başlattıgımda ellemi ayarlamam gerek direk windows açıldıgında fanın bu hızda sabit kalmasını nasıl saglarım ?

• ATT'u bilmiyorum ama Riva Tuner'ın böyle bir özelliği mevcut
  • profil olusturman load at startup filan demen lazim.riva da cok farkli degil onda da windows acilirken uygula diye bir secenek var ama profil kaydetmiyorsun biraz daha pratik.%50 in altina ayarlasa aslinda en pratigi expertool ama %50 cok bence.gene en iyisi rivatuner onu dene.
  • Expertool'u kurdum fakat %50'in altına inemediğimizden saçkurutma makinesi gibi oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: realcem

Expertool'u kurdum fakat %50'in altına inemediğimizden saçkurutma makinesi gibi oluyor

masaüstünde yüzde 30 ideal ben yüzde 22de kullanıyorum ama o zamanda ısınıyor boşta iken 80derece.oyunlarda ise yüzde 35e ayarlarsan 75-80i geçmez yükte.
    bu arada ati toolun yeni versiyonunu kullanabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 8 Eylül 2008; 0:11:16 >
  • Riva tuner'ıda kurdum fan hızını 33'e sabitledim 44c,45c arası yüksüz gayet güzel oldu teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.