Şimdi Ara

4850 vs Msi 9800gtx Plus (+) O.c Versiyon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4850+iyi bir soğutma iyi gider. 9800GTX fiyatını haketmiyor.
  • Bakın burda bir arkadaş daha basit bir yöntem kulanmış eğer dedikleri doğruysa ortalama 5YTL gibi bir fiyata mükemmel çözüm buyrun.
    Yalnız benim koyduğum fanlarla karşılaştırırsak benim sistem hiç bi işe yaramıyo demek.
    Buydun linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_25948184/tm.htm
    4850 lerde yapılabilir pek ala.
  • Ya oyle olmaya bılır ama benım dusuncem su; forumda hd48xx serısı alan cok fazla gtx 2xx alansa cok az o yuzden sorun olarak hd48xx serısı cok sorunlu gıbı gorulmus ama alan kısı sayısı fazla oldugu ıcın oyle olabılır..Ha param olsa okdr gtx280 alırım ama onu alamıyorsamda gtx260 allmam hd4870 alırım..Sanada o fiyata 9800 onermıyorum 4850 iceq iyidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

@tokato:
    o kartı bende kullandım.vatandan peşin fiyatına yüzde sekiz indirim ile almıştım.hocam senin kasan nasıl bir soğutma ile çalışıyor bilemiyorum ama o kart yük altında bu hava sıcaklığında 49 derece ile çalışıyorsa bende Alman Kaiser'i Wilhelm'im...imkanı yok çalıştıramazsın...
    bazı arkadaşlar var forumda;hava soğutma ile hava sıcaklığı 38 derece iken kartlarının 35-36 derecede boşta çalıştığını iddia eden...sen hava soğutma ile hava sıcaklığından daha düşük bir sıcaklığa inemezsin hocam :) desen ki kasam zalman fatal1ty;ben yine inanmam...o kartı bende kullandım ben 70 derecede tam yükte çalıştırıyorum diye övünüyorum sen yüzde 70 yükte 49 derece diyorsun;o kart o sıcaklıkta çalışmaz...
    kasam ne mi?aopen impression+12 cm noctua kasa fanı+9 cm zalman kasa fanı ile saatte min. 110 m3 hava sirkülasyonu ile soğuyor bu kasa hocam...

bu ara sayın hocam;fan devriniz kabul edilebilir bir devirdir umarım...yok %90 da falan çeviriyorsanız ben yukardaki sözlerimin hepsini geri alıyorum

Ben bunu yeni gördüm sen yanlıl yere bakmışsın sağ tarafındaki pencereye bakıcaksın yani 59 derece idi yük altında.

Bende diyorum Nie Alman Kaiseri

quote:

Orjinalden alıntı: mtn_fdh

Ben bu işten anlayan adamların verdiği kararları göz önünde bulundurmayı tercih ediyorum,
    Çünkü onlarda marka takıntısı yok en iyi f/p kim üretmişse ona yönlendiriyorlar,
    Açın bakın http://forum.donanimhaber.com/m_20880362/tm.htm .

İşte bakın Platformunu kullandığımız taraf tutmayan ve üyelerinin iyiliğini düşünen yöneticilerden inciler.

Sırayla parası olan GTX280veya 4870x2 (Fanatizme bağlı) biraz az para ile 4870 biraz daha az para ile 4850 ne GTX260 ne 9800GTX i ne de plus u falan yok listede mistede.

quote:

Orjinalden alıntı: ravenlyx

Ya oyle olmaya bılır ama benım dusuncem su; forumda hd48xx serısı alan cok fazla gtx 2xx alansa cok az o yuzden sorun olarak hd48xx serısı cok sorunlu gıbı gorulmus ama alan kısı sayısı fazla oldugu ıcın oyle olabılır..Ha param olsa okdr gtx280 alırım ama onu alamıyorsamda gtx260 allmam hd4870 alırım..Sanada o fiyata 9800 onermıyorum 4850 iceq iyidir..

Ayrıca da bakın ravenlyx arkadaşımız da aynı şeyi söyleyip çok güzel parmak basmış olaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Ağustos 2008; 11:23:49 >

• Hakkaten olay olmuş topic!!!

Keşke yazılar silinmeden yetişebilseydim. Merak ettim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Hakkaten olay olmuş topic!!!

Keşke hacım.
    Yazdığım mesajların yarısı yok.Bazı arkadaşlarım mesajlarıda yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet-bjk

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Hakkaten olay olmuş topic!!!

Keşke hacım.
    Yazdığım mesajların yarısı yok.Bazı arkadaşlarım mesajlarıda yok.

Anlaşılan arada hiç suçu günahı olmayanların da mesajları silinmiş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.