Şimdi Ara

4850 vs Msi 9800gtx Plus (+) O.c Versiyon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size vido inceleme verdım orda herşey acık halen konuşuyorsunuz orda gördüğünüz üzere gtx+oc 4870ın önunde crysıs ve lost planet ,coh zaten pıyasada oynancak nadır oyunlardan zaten kaçtane oyun var doğru düzgün bıde ut3 var ondada nvıdıanın physx destegı ile neler yaptıgı bellı
    ısı sorununa gelınce forumda en az 20 konu vardır 4850 yanıyor,ısı sorunu,drıver sorunu falan fılan hatta gecenlerde arkadaşın bırı test yapmış 4850 ile tek karttan 23 fps ıkı karttan 22fps ve 3 karttan 10 fps cıvarında performans almış buna benzer bırcok sorun
  • Çok düşük seviyeli bir tartışma var ortada...
  • bir insan bir şeyi körü körüne savununca böyle seviyesiz tartışmalar çıkıyor ortaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

Aşırı ısınma..

Aşırı ısınma ancak bilgisiz kullanıcılar için bir sorundur.

Bu iki kart arasında 9800GTX+ daha baskın. Aslında başabaş kartlar lakin hızaştırılınca GTX+ öne geçiyor. Lakin onunda fiyatı şu an için yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 25 Ağustos 2008; 11:14:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Çok düşük seviyeli bir tartışma var ortada...

sende katıl sevıyeyı yükselt ne yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

bir insan bir şeyi körü körüne savununca böyle seviyesiz tartışmalar çıkıyor ortaya

Körü körüne savunmayla alakası yok. Nvidia gereksiz pahalı , ATI olmaması gereken kadar sorunlu... Kimse diğer tarafın savunduğu görüşe yaklaşır diye doğruları söylemiyor...

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Çok düşük seviyeli bir tartışma var ortada...

sende katıl sevıyeyı yükselt ne yapalım

Senin gibi adamlara cevap verecek vaktim yok fakat arkadaşa cevap yazarken gördüm... Tartışma diyince online kavga anlıyorsunuz sanırım. Sürekli olayı alevlendirme çabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 25 Ağustos 2008; 11:13:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

quote:

Aşırı ısınma..

Bu iki kart arasında 9800GTX+ daha baskın. Aslında başabaş kartlar lakin hızaştırılınca GTX+ öne geçiyor.

her ekran kartı kullanan bılgılı olamaıyor maalesef kımı bu sorunu çözer kımı çözemez
  • evet bende dıyorum nvıdıa pahalı ucuz demıyorum ama sorunsuz ve kalıtelı kart yapıyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Hökela

quote:

Aşırı ısınma..

Bu iki kart arasında 9800GTX+ daha baskın. Aslında başabaş kartlar lakin hızaştırılınca GTX+ öne geçiyor.

her ekran kartı kullanan bılgılı olamaıyor maalesef kımı bu sorunu çözer kımı çözemez

Aynı şeyden bahsediyoruz zaten lakin sizin amacınız kışkırtıcılık. Seviyenize inmeyeceğim
    Forumu takip ettiği halde ekran kartındaki ısının yüksekliğinden dem vuran biri bilgisiz değil kördür.

• quote:

size vido inceleme verdım orda herşey acık halen konuşuyorsunuz orda gördüğünüz üzere gtx+oc 4870ın önunde crysıs ve lost planet ,coh zaten pıyasada oynancak nadır oyunlardan zaten kaçtane oyun var doğru düzgün bıde ut3 var ondada nvıdıanın physx destegı ile neler yaptıgı bellı
    ısı sorununa gelınce forumda en az 20 konu vardır 4850 yanıyor,ısı sorunu,drıver sorunu falan fılan hatta gecenlerde arkadaşın bırı test yapmış 4850 ile tek karttan 23 fps ıkı karttan 22fps ve 3 karttan 10 fps cıvarında performans almış buna benzer bırcok sorun

Vayy demek Los Planet, Coh ve Crysis en çok oynana oyunlardan öyle mi? Halbuki Onların 3 ünü toplayıp 5 le çarpsan CoD4 kadar rating veremezler...

Yani sana göre Grid, DMC4, Cod4, A.C, HL2, CoJ vs adam gibi oyun değil. Adam gibi oyunlar Crysis, Lost Planet, Coh ve UT3 öyle mi? Çok ilginç...

O UT3 de 1680x1050 de bir 8xAA aç bakalım ne oluyor...

• @iktyas

Direk savunmaya gecmissin konunun basından berı ya da mıllete saldırıyosun bundan 2 3 ay once ati fln dsunmuyodum 8800gt amp alıcaktım evet

piyasadaki en iyi kart ti ama sende kabullen artık suan hd48xx serisi alınacak en iyi kartlar f/p acısından ayrıca test verdim dıyosun ozaman al 48xx

serisinede o.c yap ondan sonra kıyasla 9800gtx+++++++amp o.c lı seyle defult hd48xx serısını kıyaslıyosun mantıklı mı sence bu ben hangisi iyise onu

söyluyorum ati fanı fln degılım 5 ay oncesıne kadar nvidia geforce mx440 kullanıyordum =) ondan oncekı yine nvidia TNT2 'ydi suana kadar ATİ hic

almadım ama su sıra en mantıklısı hd48xx piyasada bunuda sen kabul et at gozluguyle bakma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

size vido inceleme verdım orda herşey acık halen konuşuyorsunuz orda gördüğünüz üzere gtx+oc 4870ın önunde crysıs ve lost planet ,coh zaten pıyasada oynancak nadır oyunlardan zaten kaçtane oyun var doğru düzgün bıde ut3 var ondada nvıdıanın physx destegı ile neler yaptıgı bellı

Vayy demek Los Planet, Coh ve Crysis en çok oynana oyunlardan öyle mi? Halbuki Onların 3 ünü toplayıp 5 le çarpsan CoD4 kadar rating veremezler...

Yani sana göre Grid, DMC4, Cod4, A.C, HL2, CoJ vs adam gibi oyun değil. Adam gibi oyunlar Crysis, Lost Planet, Coh ve UT3 öyle mi? Çok ilginç...

O UT3 de 1680x1050 de bir 8xAA aç bakalım ne oluyor...

ya hocam onun oyun kütüphanesinde başka oyun,kafasında başka kart yok dilimizde tüy bitirmemize değmez

• bende 4850 war ve hiçbi sorunlar karşılaşmadım! 8.8 driver ı yüklü ve vpu recover oc yapmadıın sürece girmio! overclock u da çok abartınca olmuştu ben de! ayrıca ısı sorunu diye bişey yok! kart 100 dereceye kadar dayanıklı! adamlar ona göre iş yapmış! ha kart en fazla 85 dereceye dayanır, işte o zaman dersin ki kesinlikle ısı problemi var! 4850 sapphire war ve sıfır problem kullanıyorum!!
  • cod4 dedıgın oyunu oynadım ve bıtırdım 2 kere gerçekten güzel bir oyun ama ben kullandıgım ekran kartı ile sorunsuz full detay oynuyordum yanı cod4 baz alıncak bır oyun degıl şuan için denemelerde ekran kartı gücünü ölçmek için kullanılan oyun crysıstır. bütün testlere bakabılırsınız hepsınde crysıs kullanılmıştır
  • Bana kalırsa şu anda baz alınması gereken oyunlar Crysis GRID COD4 Lost Planet gibi oyunlardır. Nvidia veya Atiye optimize edilmiş olması test kriterini değiştirmez.Eğer piyasada Nvidia Optimized özelliği taşıyan daha çok oyun varsa bu Nvidianın başarısıdır ve kullanıcıların maddi olarak aleyhine bir durumdur...
  • 9800GTX+ TR piyasasına girer girmez ortalık kızıştı, önümüzde ki günelerde yeni oyunların çıkmasıyla tartışma daha da alevlenir. Hele bi Crysis Warhead, NFS undercover, COD5 gelsin ortalık daha da karışır
  • 9800 gtx+ lar çok pahalı.kesinlikle verdiğin parayı haketmiyor günümüz piyasasına göre..
    acaba elimdeki satıp alsammı diye düşünmedi değilim , ama değmez..
    Yeni alacaklar için 4850 nin özel soğutucularını tavsiye ediyorum.9800 gtx+ 200 dolardan satılırsa ozaman tavsiye edebilirim forumgezerlere..
  • Benim yazdığım mesajlar neden siliniyor sürekli...

• quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Benim gönderim niye silindi anlamadım.

4850'yi kesin alma kararını hemen verin de, birazdan başlayacak aptal muhabbetten kazık, lüzumsuz 9800 GTX+'ya doğru kayarak etkilenmeyin demiştim.

Eh, dediğim gibi başladı o muhabbet

Ne desem boş. Yalnız bir şeyi ben de belirteyim (üstte kesin lâfı olmuştur): AA açarsanız BioShock'ta 9800 GTX+ daha iyidir, üstelik belli noktalarda çok daha iyidir(internette o belli noktaların testlerini göremezsiniz). Yani sadece AA'sız sonuçlarla BioShock için çıkarım yapılmamalı.

Tabii gelişim olmadıysa. Var mı 8.8 ile BioShock'ta bir gelişim, @OPTİMİST hacı?

"Bioshock'ta Radeon gerçeğini internette sadece bizim topic'te bulabilirsiniz. Nasıl reklam ama

Şaka bi yana hacı abi, 8.8'i kurmadım ben daha. fakat sürüm notlarında da bu sorunun çözümüne yönelik bir atıf ta bulunmuyordu yanlış hatırlamıyosam .

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

9800 gtx+ lar çok pahalı.kesinlikle verdiğin parayı haketmiyor günümüz piyasasına göre..
    acaba elimdeki satıp alsammı diye düşünmedi değilim , ama değmez..
    Yeni alacaklar için 4850 nin özel soğutucularını tavsiye ediyorum.9800 gtx+ 200 dolardan satılırsa ozaman tavsiye edebilirim forumgezerlere..

Bravo arkadaşım aynen katılıyorum.Peşin 200dolara özel soğutmalı ve hızaştırmalı Toxic alınabiliyorken 9800gtx+yı bu fiyatla tavsiye edemeyiz.Ben 200dolarda olsa 4850 alırdım çünkü bir AMD sever'im.Ama tavsiye ederken ikisini birden tavsiye ederdim artı ve eksileri anlatarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.