Şimdi Ara

48$'a kargo dahil 2 DIN Media Player - Ben Sipariş Verdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Aliexpress'te bi ilan dikkatimi çekti. 48$'a (kargo dahil) araç içi 2 din radyo tv dvd aldım. Açıkçası risk aldığımı bilerek verdim siparişi.

Ürün aşağıdaki gibi. Şu an %50 indirim deniyor. Benim gibi risk almak isteyenler varsa LİNK BURADA

48$'a kargo dahil 2 DIN Media Player - Ben Sipariş Verdim

Ürün elime ulaştıktan sonra maceranın devamını yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criptex -- 23 Temmuz 2014; 12:52:17 >

• beklemedeyim. Geldıgınde maıl atar mısın bana bende almak ıstıyorum
  • 7 gün daha indirim var sonra fiyat 95 usd olacak, o sürede de gelmez arkadaşınki 20 güne gelir yalnız gümrükte teyp olduğunu anlarlarsa trt bandrolü için 7 21 avro arası bi ücret alacaklar. Yinede çok uygun bence, ses kalitesi vs beklentiye girmeyin fazla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    Bandrol önemli değil. Sonuçta piyasaya göre oldukça uygun fiyata geliyor. Ses kalitesi sorun değil. Windows CE işletim sistemi var üzerinde. Ben ona 40 takla attırırım
  • If you need GPS function,price add US$40
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Başka yerde 10$ a buldum modulu

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Başka yerde 10$ a buldum modulu

Tamam da o modul buna uyum saglarmiki ben bu islerin ustasiyim mesala tamirden anlarim hatta bu isten ekmek yiyiyorum program filan istiyicek o modul ona uygun olmasi icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    O da olmayıversin o zaman Kargo dahil bu fiyata double din multimedia player. Daha ne olsun
  • bende sipariş verdim,ancak siteden bana aynen şu mesaj geldi.
    ''Durum: Dondurulmuş Siparişler Donma nedeni:Güvenli işlem sağlamak için, sipariş nedeniyle şüpheli satıcı faaliyetleri donduruldu. Satıcı onlar yoksa, biz tam bir geri ödeme size verecektir, 3 iş günü içinde kanıt sağlamak için gereklidir. Satıcı 3 iş günü içinde davaya cevap vermez durumunda, bunun çözülmesi gereken durum için yaklaşık 15 iş günü sürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isomiso67 -- 29 Temmuz 2014; 19:58:03 >
  • Bende de aynı durum oluşmuş. Sanırım satıcıya ulaşılamıyor. Bi kaç güne kadar ya konu çozulur ya da para iadesi yapılır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.