Şimdi Ara

48.99 ytl ye digital recevır nasıl????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan varmı aceba hiç?
    nasıl bişeydir aceba? elimizde patlamasın sonra :) forumdan birisi konuyu açmış linki burada
    http://forum.donanimhaber.com/m_21686003/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 11 Mart 2008; 3:16:00 >

• Hocam bende almayı düşündüm ama bugün itibari ile fiyatı 70 ytl olmuş. Artık almayı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluksengul -- 10 Mart 2008; 17:09:27 >
  • 49 a süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

Hocam bende almayı düşündüm ama bugün itibari ile fiyatı 70 ytl olmuş. Artık almayı düşünmüyorum.

bende tekrar indirir. yoksa kimse o makineyi 70 e almaz. HB de bile 69 ytl ye akai var 4 taksit e kargo bedava. ayrıca bu alette garanti kağıdıda çıkmıyor muş alanlar öyle diyor.
  • Kanal değiştirme sırasında bekleyiniz diye bi ibare çıkıyormuş.Uyuz olurum ben öle şeylere.Neyine bekicem kanal değişirken...
  • Alanlar çokta memnun değillermiş.
  • iyiki almamışız ozaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu fiyata iyi bir cihaz alındıgını ben hiç duymadım vede görmedim.elden çıkartmak adına bu fiyata veriyorlardır.yoksa elde patlıyacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertugrulgazi

arkadaşlar bu fiyata iyi bir cihaz alındıgını ben hiç duymadım vede görmedim.elden çıkartmak adına bu fiyata veriyorlardır.yoksa elde patlıyacaktır.

Evet ucuz et ve suyu ilişkisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: haluksengul

iyiki almamışız ozaman.

+1
  • en uygun fiyatlı ve yazılım destegi olan alınabilecek cihazlar yumatu IQ serisidir
  • quote:

en uygun fiyatlı ve yazılım destegi olan alınabilecek cihazlar yumatu IQ serisidir

O söz biraz fazla iddalı olmuş bence.Kullanacak kişinin isteklerine göre değişir.Ben şuan bir cihaz alacak olsam mutlaka paylaşım yapma imkanı veren bir cihaz almak isterim..
  • fiyatı 49 da kalsa iyiymiş çanağa çift lnb yapıp bu cihazda diğer odalardan birine konabilir
  • ben aldım ve gayet memnunum yani fiyat performansı max seviyede.
  • quote:

en uygun fiyatlı ve yazılım destegi olan alınabilecek cihazlar yumatu IQ serisidir

hayır kesinlikle yanlış bilgi en iyi ucuz performanslı cihazlar seoul marka olanlardır özellikle gt 5000 dir ben lise stajımı yumatu güneşli fabrikasında çalıştım 8 ay boyunca hayatımda bu kadar baştan savma kalitesiz özentisiz üretim malları görmedim tabi 8 sene oldu ama o zamanlarda vcd furyası vardı aletler o kadar kalitesizdiki aleti üstten hafif bastırınca kasası bombeleşiyordu ben yumatu nun iyi olacağını düşünmüyorum şuan en iyi uydu alıcısı seoul dür ucuz olarak yakında merkezi sistem yapılıyor ve kabloluda n kurtuluyorum gt 5000 alacağım forumturkiye de bu işin erbapları var burdaki bazı arkadaşlar gibi reklam peşinde değilller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 29 Mart 2008; 18:18:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.