Şimdi Ara

47/1-A maddesine göre ceza yemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
20.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar 189 TL ceza gelmiş zaten beyan edilmemiş ama resmiyette 16 Şubat'ta Yazılmış 26-27 gibi beyan edilmiş diyor.kırmızı Işık ihlali sanmıştım ama açıklaması şu.

''Trafiği düzenleme ve denetimle görevli trafik zabıtası veya özel kıyafetli ve işaret taşıyan diğer yetkili kişilerin uyarı ve işaretlerine uymamak''

Ben yolda trafik polisine rastlamıyorum Antep'te değil onlara uymamak.kafalarına göre yazmışlar.mahkemeye versek sonuç elde eder miyiz?hiç değilse beyan etselerdi 130 TL öderdik şimdi faizle beraber 200 TL olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aracınız 27 plaka mı peki? Daha önce başımıza geldiğinden dolayı polis aracın arkasından ceza yazmış olabilir diye tahmin ediyorum. Sene 2001 ya da 2002. 36 plaka ile Zonguldak'da ceza yemişiz haberimiz yok. Araç hakim arabası olunca, bi 6-7 ay sonra, bize ceza yazan polis memuru aracı adliyede görüyor ve babamla görüşüyorlar. Polisin dediğini aynen yazıyorum 'Şehir girişinde dur dedim durmadınız ben de 36 plakayı görünce bastım cezayı' diyor ve pişkin pişkin gülüyor. Olayın sonrasının önemi yok.

47/1-A dediğinizden dolayı bunu anlattım. Cezaya itiraz etmenizi tavsiye ederim. Sonuç alıp alamayacağınız konusunda bilgim yok. Geçmiş olsun.

Ekleme: O dur dedim durmadınız olayı diye bir şey yok. Cezanın yazıldığı tarihte araç şehirden çıkmamıştı ki şehire girsin. Keyfi yazılmış bir ceza yani. Bu olayı asla unutmam. O günden beri polislere hiç iyi gözle bakamadım, bakamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warlordd -- 7 Mayıs 2015; 11:32:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: <warlord>

Aracınız 27 plaka mı peki? Daha önce başımıza geldiğinden dolayı polis aracın arkasından ceza yazmış olabilir diye tahmin ediyorum. Sene 2001 ya da 2002. 36 plaka ile Zonguldak'da ceza yemişiz haberimiz yok. Araç hakim arabası olunca, bi 6-7 ay sonra, bize ceza yazan polis memuru aracı adliyede görüyor ve babamla görüşüyorlar. Polisin dediğini aynen yazıyorum 'Şehir girişinde dur dedim durmadınız ben de 36 plakayı görünce bastım cezayı' diyor ve pişkin pişkin gülüyor. Olayın sonrasının önemi yok.

47/1-A dediğinizden dolayı bunu anlattım. Cezaya itiraz etmenizi tavsiye ederim. Sonuç alıp alamayacağınız konusunda bilgim yok. Geçmiş olsun.

Ekleme: O dur dedim durmadınız olayı diye bir şey yok. Cezanın yazıldığı tarihte araç şehirden çıkmamıştı ki şehire girsin. Keyfi yazılmış bir ceza yani. Bu olayı asla unutmam. O günden beri polislere hiç iyi gözle bakamadım, bakamıyorum.

Evet 27 plaka.sebebini anlamadım kurallara hep uyarım ,zaten buralarda pek poliste olmuyor.hani park cezası olsa belki derim ama bu cezaya anlam veremedim.

• Aracinizin siz haricinde başkaları tarafından kullanılma durumu var mi?ceza neden yazıldı hatırlamıyorum"olaylarında rastlanan durumlardan...Yaninda başka madde olmadığına goreradar veya iışık cezası değil,muhtemelen kavşak düzenlemesi yapan trafik polisinin ikazlarına uymamış/görmemiş olabilirsiniz

Orijinalden alıntı: trafikuzmani

Aracinizin siz haricinde başkaları tarafından kullanılma durumu var mi?ceza neden yazıldı hatırlamıyorum"olaylarında rastlanan durumlardan...Yaninda başka madde olmadığına goreradar veya iışık cezası değil,muhtemelen kavşak düzenlemesi yapan trafik polisinin ikazlarına uymamış/görmemiş olabilirsiniz

Hayır hep ben kullanıyorum.anlayamadım bizim burada herkes kırmızıda geçer,yola park ederler Suriyelilerden sebep ceza yazmıyorlar.kırmızı Işık olsa anlayacağım ama ceza Anlamsız geldi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.