Şimdi Ara

46ES7000 2500 - 2600 TL Yİ GÖRÜRMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar teknosa da 46es7000 2989 tl ye düştü yılbaşından sonra 2500-2600 TL civarına düşermi beklemeye değermi 47pfl6877 İLE 46es 7000 arasında gidip geliyorum ikisine de hayranım philipsin amblight ve görüntüsüne samsungun smart ve format desteği ve kalitesine ne yapmalı beklemelimi birini almalımı yorumları bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

Arkadaşlar teknosa da 46es7000 2989 tl ye düştü yılbaşından sonra 2500-2600 TL civarına düşermi beklemeye değermi 47pfl6877 İLE 46es 7000 arasında gidip geliyorum ikisine de hayranım philipsin amblight ve görüntüsüne samsungun smart ve format desteği ve kalitesine ne yapmalı beklemelimi birini almalımı yorumları bekliyorum

Düşmeyip de ne olacak hocam mecbur düşecek.Dolar fırlamadığı sürece eli mahkum düşmeye.Hele 2013 modeller gelmeye başlasın mecburen düşecek.Dediğiniz rakamlar şubat-mart gibi olur sanırım.

• teşekkürler peki hocam samsung 46es7000 philips 47 pfl6877 arasındaki fark nedir
  • quote:

teşekkürler peki hocam samsung 46es7000 philips 47 pfl6877 arasındaki fark nedir

smart tv olayı ve format olayında samsung gerçekten 1 numara.es6100 var bende şıkır şıkır internete giriyorsun,hdd yi ve flash belleği takıyorsun ne varsa oynatıyor vs vs.görüntü kalitesi de parasına göre fena sayılmaz ama es7000 daha iyidir tabiki.şu bir gerçekki samsungun renkleri daha canlı daha doğrusu abartılı diyebiliriz.ben salona 47pfl6877 alıcam.zira benim için smart vs vs trıt.önemli değil.
  • bende 47 pfl 6877 den yanayım fiyatıda cazip ama 46es 7000 altyazı ve dts yi destekliyor smartı hızlı görüntü kalitesi ikisindede aynı gibi ama ben philipsin ambligtına aşık oldum fakat samsungu en önemli özelliğide her yıl tv menüsünü yenileyebilen kiti olması 3-4 sen sonra bile o senenin modeli gibi yapabilirmişsin şimdi 400-500 tl fazla vermeye değermi onda kaldım
  • quote:

bende 47 pfl 6877 den yanayım fiyatıda cazip ama 46es 7000 altyazı ve dts yi destekliyor smartı hızlı görüntü kalitesi ikisindede aynı gibi ama ben philipsin ambligtına aşık oldum fakat samsungu en önemli özelliğide her yıl tv menüsünü yenileyebilen kiti olması 3-4 sen sonra bile o senenin modeli gibi yapabilirmişsin şimdi 400-500 tl fazla vermeye değermi onda kaldım

46es7000 alsan aklın hep ambilight da kalmayacak mı?hemde üstüne de 500-600 lira vereceksin
  • samsungun bu smart tvleri ile dizimag vs. gibi sitelerden dizi izleyebilirmiyiz internete girip?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

samsungun bu smart tvleri ile dizimag vs. gibi sitelerden dizi izleyebilirmiyiz internete girip?

Güzel soru. Bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet cevap verebilecek birileri yokmu
  • samsung 46es70000 ile 47pfl 6877 tl farkı bana göre 400 tl fiyat farkı hz samsung 800 philips 600 smart samsungda çok iyi philipste olumsuz mesajlar çok fazla sorunlu ağır diyorlar kasa ve amblight philipste süper ötesi samsung çerçevesiz ve canlı şimdi karar vermeme yardımcı olun hadi bakalım bekliyorum yada bekle yılbaşından sonra daha da düşermi fiyatlar şubat gibi mesela o zaman hiç değilse taksitler martta başlayacağından doğalgaz faturası külfette oluşturmaz siz ne dersiniz yorumları bekliyorum
  • quote:

samsung 46es70000 ile 47pfl 6877 tl farkı bana göre 400 tl fiyat farkı hz samsung 800 philips 600 smart samsungda çok iyi philipste olumsuz mesajlar çok fazla sorunlu ağır diyorlar kasa ve amblight philipste süper ötesi samsung çerçevesiz ve canlı şimdi karar vermeme yardımcı olun hadi bakalım bekliyorum yada bekle yılbaşından sonra daha da düşermi fiyatlar şubat gibi mesela o zaman hiç değilse taksitler martta başlayacağından doğalgaz faturası külfette oluşturmaz siz ne dersiniz yorumları bekliyorum

Hocam dayanabilirsen bekle tabiki.Bekleyen her zaman kazanıyor teknoloji ürünlerinde.46es7000 i şubatta 2500 liraya rahatlıkla alırsın bence.Belki daha düşük bir fiyata bile alabilirsin.
  • hocam aiz 6877 yi aldınızmı?
  • quote:

hocam aiz 6877 yi aldınızmı?

Sorunuz banaysa hayır almadım da yarın mağazaya özel fiyat olursa almayı düşünüyorum(2400 lira ve altı fiyat olursa tabi)Eğer bu haftasonu da indirim olmazsa son haftayı yani yılbaşı haftasını bekleyeceğim.Yine aynı fiyata olursa yılbaşı sonrasını beklicem.Stoklar biterse de bitsin 8007 yi almak için kasıcam.Sonuç olarak bekle babam bekle
  • aktif gözlüklü 46 es7007 47 pfl 7007 almakmı ideal yoksa pasif gözlüklü 46pfl6877 mi? bu tvleri karşılaştıranlar varmı
  • cevap yokmu
  • Yılbaşından sonra değişecek verigi sistemiyle Elektronik cihazlar zamlı satılacaktır. Bilginize
  • üretimden kalkma asamasına gelince yinede düşer bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKANANKARA1975

quote:

Orijinalden alıntı: baranbaran83

samsungun bu smart tvleri ile dizimag vs. gibi sitelerden dizi izleyebilirmiyiz internete girip?

Güzel soru. Bende merak ediyorum.

ben es7000 le izleyebiliyorum her siteyi denemedim ama...
  • hemen hemen açamadığı bir bir site yok diye biliyorum
  • Arkadaşlar bu TV'nin fiyatı neden arttı bu kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.