Şimdi Ara

46D6500 VE 46D7000 İKİLEMİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 46D6500'i 3000TL'ye rahatlıkla bulabilirken,46D7000'i 3800TL altına bulmak imkansız.Sizce bu iki TV arasında bu fiyat farkına değecek kadar görüntü kalitesi farkı veya özellik farkı var mıdır?Her gün ikisi arasında gidip gelmekten kafayı yedim en iyisi size de danışayım dedim.Yardımcı olan üstadlara çok teşekkürler:)))

• 3D kalitesi icin d7000 daha iyidir. d6xxx modelleri full hd 3D gosteremez. sonucta her yil tv almiyosun. almisken d7000 al icin rahat etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

3D kalitesi icin d7000 daha iyidir. d6xxx modelleri full hd 3D gosteremez. sonucta her yil tv almiyosun. almisken d7000 al icin rahat etsin

Bunu bilmiyordum hocam.Sağolasın,vallahi şimdi 46D7000 almak farz oldu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

3D kalitesi icin d7000 daha iyidir. d6xxx modelleri full hd 3D gosteremez. sonucta her yil tv almiyosun. almisken d7000 al icin rahat etsin

Merhaba,

46D7000 modelini havale gönderimi ile düşünürseniz 3.800 TL altına bulabilirsiniz.

Saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

quote:

quote:

Merhaba,

46D7000 modelini havale gönderimi ile düşünürseniz 3.800 TL altına bulabilirsiniz.

Saygılar,

Teşekkür ederim sayın yetkili,Vatan bilgisayarda bugünkü fiyat 2 adet gözlük dahil 3648tl,sizden daha sağlam bir fiyat bekliyoruz.Saygı bizden:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,

Teşekkür ederim sayın yetkili,Vatan bilgisayarda bugünkü fiyat 2 adet gözlük dahil 3648tl,sizden daha sağlam bir fiyat bekliyoruz.Saygı bizden:)

İyi kampanya Ama bu fiyat üzerinden kargo size aittir, bilginize. Gün içerisinde bir kampanya uygulaması olur ise, forumdan bilgilendirme yapacağım.

Saygılar,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,

Saygılar,

İyi kampanya Ama bu fiyat üzerinden kargo size aittir, bilginize. Gün içerisinde bir kampanya uygulaması olur ise, forumdan bilgilendirme yapacağım.

Saygılar,

Kampanya bugün mağazalarda da geçerli yalnız,Axess ve World cardım dolu olduğu için alamıyorum,beklemedeyim.Cardfinans var bol limitli ama oda pek işe yaramıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • farklarını yazıyım dostum sana.d6500 clear motion rate:200/400hz migro dimming : yok cerceve tipi :12mm
    d7000 clear motion rate:800hz migro dimming : var cerceve tipi :5mm tvler icerisinde en ince cerceveye sahip tv.

tabi git gözle gor bak derim.oyunlarda clouding sorunu diyorlar oyunlarda bulutlanma onuda avrupatr yetkilisi aciklarsa cok seviniriz.2d goruntulerde iyi diyorlar samsung tvler icin contrast oranları cok yuksek zaten özellıkler renk cumbusu isteyen biri icin samsung diyorlar.3d sini bilmiyorum.d7000 de dahili uydu alıcısı var D6500 de varmı bılmıyorum.dis gorunumu en guzel tv bence.hassas oldukları soylenıyor bu dogrudur cok ince bir cerceveye sahip oldukları ıcin cacuk falan yaklastırma hatta odaya alma benden bukadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokhan35 -- 26 Kasım 2011; 18:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagokhan35

farklarını yazıyım dostum sana.d6500 clear motion rate:200/400hz migro dimming : yok cerceve tipi :12mm
    d7000 clear motion rate:800hz migro dimming : var cerceve tipi :5mm tvler icerisinde en ince cerceveye sahip tv.

tabi git gözle gor bak derim.oyunlarda clouding sorunu diyorlar oyunlarda bulutlanma onuda avrupatr yetkilisi aciklarsa cok seviniriz.2d goruntulerde iyi diyorlar samsung tvler icin contrast oranları cok yuksek zaten özellıkler renk cumbusu isteyen biri icin samsung diyorlar.3d sini bilmiyorum.d7000 de dahili uydu alıcısı var D6500 de varmı bılmıyorum.dis gorunumu en guzel tv bence.hassas oldukları soylenıyor bu dogrudur cok ince bir cerceveye sahip oldukları ıcin cacuk falan yaklastırma hatta odaya alma benden bukadar.

Çok teşekkürler,faydalı bilgiler için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.