Şimdi Ara

4670k takoz işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaslar uzun süre 4.2 kullanmaktan olduğum takoz işlemci 4.4 çekmiş bulunmaktayım lakin tam yükte 1.320 core yiyor işlemci 75 dereceyi görmedi sizce ne yapmalıyım böyle devammi yoksa 1.2 volt 4.2 devammı edeyim cevaplarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 4670k TCASE-72.72°C

cpu z ile tam yükte 15dk kadar stress testi yapın 70dereceyi geçmediği sürece sıkıntı olmaz eğer ki 60derecede seyrediyorsa sıcaklıklar dediğiniz overclocku yapın.72dereceden sonra sıcaklık nedeniye işlemcide stabilite ve performans sorunları oluşuyor

prime95 ilede stress testi yapabilirsiniz ancak böyle bir overclockta 85dereceyi rahat gösterir prime95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 27 Ağustos 2016; 19:12:04 >
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.2 70 dereceyi görüyor nasıl yapsam bilemedim core volt suan 1.3 ama bosdayken voötaj dusuyor tabı bosda 39 derece cpu oyunda 60 derecelerde w3 denedım ozellıkle cpu somuren oyunlar

• 70derecede cpu fanı tam devirde mi dönüyor?yani pwm değerlerini ayarladınız mı gigabyte için easytune programında 70derecede %100 fan dönüşü yaptırılabiliyor msidada olması lazım böyle seçeneklerin eğerki 70derecede %100devirde dönüyorsa daha fazla overclock yapmaya gerek yok gibi
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Stabil sanıyodum 4.4 bile yemedi w3 oynarken attı ne takoz işlemciymiş şans yok bende aga

• Ben 1.320 ile 2500k ya 4.5 ghz gorduremedim senin işlemci takoz degil bence normal. Bende 3.3 ghzde kullaniyorum 5 yildir arada bi deniyorum canim sıkılınca sonra gene 3.3 e cekiyorum belki ben beceremedim bilmiyorum,

• hayrına alabilirim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    6 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    i5 760 işlemci, anakart ve ram
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • CryZENx kullanıcısına yanıt
    islemcin takoz degil hayla suan cok iyi OC yapmana gerek yok ki zaten cok guclu islemci tek izlek performansi cok iyi oldugu icin OC yapma ihtiyacin yok bana gore ama Eger SLI yada CrossfireX yapicaksan o zaman OC yap.

• bilirim o takoz 4670K'yı.. benim de vardı bir tane, ne voltaj verdiğinin önemi yoktu 4.5ghz dahi olmuyordu. daha sonra 4790K hediye geldi, 1.209v ile 4.5ghz'de kullanıyorum, 1,225v ile 4.6ghz, 1,237 ile 4.7ghz değerlerini stabil olarak görüyorum. senin sorununa gelirsek; 4.2ghz'de kullanmaya devam et bence, 200mhz için işlemcinin ömrünü kısaltmaya gerek yok.
  • LGR9 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4.2 1.2 voltaj kullanıyom. 1.320 voltaja 4.4 bıle olmadı neyse 4.2 hıza devam

Hocam hangi anakartla kullanıyorsun 4790k ? Degerlerin cok iyiymiş

• Baldas kullanıcısına yanıt
    gigabyte z97x gaming 5 kullanıyorum, daha üst sınıf bşr anakart ile daha iyi değerler de alınabilir sanırım. sonuç olarak silikon lotosunu kazandım gibi duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tavsiye edebileceğin bir kart Var mı peki hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.