Şimdi Ara

46 OBP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar obp'm 46 civarı gelecek,TM 1-de 10.000 için yeterli midir? Ne kadar geri atar beni?

• Sen obp yi takma.Sınavda kötü yapsan hiç bir işe yaramaz 27 obp ile 12 bine giren vardı forumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mesela sana obp den 42 puan geliyor diğer adama 56 puan geliyor.Normalde ikiniz sınava girseniz sadece aranızda 14 puan olcak.14 puan çok abartılcak bir puan değil.8-9 net fazla yapsan açığı kapatıyorsun.Bunun için pes etmeye değmez.

Farklı bir örnek vermek gerekirse;

Bu sene ODTÜ Mimarlık 460,20650 ile kapatmış.
    Sen 42 obp puanı ile 418,20650 puan alsaydın girebilcektin.Ve bu puan öyle yapılması imkansız bir puan değil.
    Ama 56 obp si olan arkadaşın 404,20650 puan yapabilerek girebilcek.

Aynı şey diğer bölümler içinde geçerli.''Ben Tıp istiyorum ama bana obp den 40 puan gelecek benim tıpa girmem imkansız'' gibi düşünmeyin.Bu sene en düşük devlet üniversitesi tıpı 445 puanla kapadı.Yani 40 obp puanıyla 405 puan alan biri şuan tıpa girebilirdi.
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar
  • Arkadaslar bence siralamaya filan bakmayin, istediginiz universite kac puanla aliyor ona bakin sonra okuldan gelen puaninizi ondan cikarin ve hedefiniz bu olsun. Yani yok kac bin atar filan bosu bosuna bence. Yanlis miyim, ayni seye geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lefford

Arkadaşlar obp'm 46 civarı gelecek,TM 1-de 10.000 için yeterli midir? Ne kadar geri atar beni?

Ortalama bir obp bence. En kötü ihtimal 1000 kişi geri atar. Bu da en kötü senaryo.

• beni 46 obp 4k küsürden 6k küsüre 1.8k kişi attı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    85 tyt 58,25 ayt 95,6 obp
    2 yıl önce açıldı
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Tyt 95 Ayt 50 opb 84
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi mi diyosun? 4k'dan 6k'ya attı sadece sayısalda? iyiymiş... tm'de obpler daha yüksek, umarım onda daha fazla geriye atmaz...
    Not: 46 obp'li bir tmci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

beni 46 obp 4k küsürden 6k küsüre 1.8k kişi attı

54 obp kaç kişi çekerdi sence ?
  • Çok fazla geriye atmasın da 1k'ya razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Ciddi mi diyosun? 4k'dan 6k'ya attı sadece sayısalda? iyiymiş... tm'de obpler daha yüksek, umarım onda daha fazla geriye atmaz...
    Not: 46 obp'li bir tmci...

hayır sayısal değil, ben tmde kaç kişi atacağını söylemiştim konuyu açan arkadaş onu sormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

beni 46 obp 4k küsürden 6k küsüre 1.8k kişi attı

54 obp kaç kişi çekerdi sence ?

yukarıda yazdığım tm sıralamasıydı,yanlış anlaşılmasın.

tmde 4k küsürü 1-1.3k arası yükseltebilirdi bence ama bu tamamen tahmin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Hocam mesela sana obp den 42 puan geliyor diğer adama 56 puan geliyor.Normalde ikiniz sınava girseniz sadece aranızda 14 puan olcak.14 puan çok abartılcak bir puan değil.8-9 net fazla yapsan açığı kapatıyorsun.Bunun için pes etmeye değmez.

Farklı bir örnek vermek gerekirse;

Bu sene ODTÜ Mimarlık 460,20650 ile kapatmış.
    Sen 42 obp puanı ile 418,20650 puan alsaydın girebilcektin.Ve bu puan öyle yapılması imkansız bir puan değil.
    Ama 56 obp si olan arkadaşın 404,20650 puan yapabilerek girebilcek.

Aynı şey diğer bölümler içinde geçerli.''Ben Tıp istiyorum ama bana obp den 40 puan gelecek benim tıpa girmem imkansız'' gibi düşünmeyin.Bu sene en düşük devlet üniversitesi tıpı 445 puanla kapadı.Yani 40 obp puanıyla 405 puan alan biri şuan tıpa girebilirdi.

8-9 net naptın kardeş 3-4 mat sorusu fazla yapsa hayli hayli kapatır

• Tam bir saçmalık şu OBP. Biz okulda yüksek almak için değil sınıfta kalmamak için sınavlara giriyoruz, YGS-LYS'ye girince tak diye sınavların sonucuna koyuyorlar. Okuldan okula bir de farklı sınav yapıyorlar, adalet denen şey 0. Arkadaşımın gittiği lisede bakıyorum adamların sınavına, bizimkinden kat kat kolay. Saçmalık tamamen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.