Şimdi Ara

46 es 7000-8000 tükendimi aldatmacamı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Örneğin; Tv fiyatı 1400 (gerçek fiyat).

İndirime girince; Normal fiyatı 1550 yazılıyor, xx indirim ile 1400e tekrar satılıyor.
  • 46es7000 2700 TL ye düşermi acaba
  • Elimde kutusu dahi açılmamış olarak distribitör garantili Samsung 46es8000 ve LG LM960v var.İlgilenen arkadaşlar pm yoluyla irtibata geçebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanoos

son 2 aydır takip ediyordum 46es 7000 modelini. mart sonu kliksa da 2699 a kadar düştü almadım daha fazla düşer diye. aynı hafta ne hikmetse vatan, teknosa ve samsung bayilerinde 2700-2800 arasında değişiyordu fiyatlar. sanırım ay sonu olduğundan bu kadar indirim geldi. ne olduysa artık 1 nisan günü fiyatlar tekrar 3100-3200 seviyelerine geldi ve samsung bayilerinde stok kalmadı. 1 nisan günü görüştüğüm samsung bayi ellerinde kalmadığını ve F serilerini beklediklerini söyledi. 1 nisandan itibaren her gün siteleri takip etmeye başladım fakat hafta içi hiç bir şekilde indirim olmuyor. bimeks ve teknosa da fiyatlar 3100 3200 civarıydı ve bimeks %10, teknosa 300 tl indirim çeki veriyordu. bu indirim çeki olayını anlamadım bir türlü, tuhaf olan bimeks mağazalrdan satılan ürünlerde hediye çeki veriyor, teknosa websitesinden satılan ürünlerde veriyor

bende 6 nisan cumartesiyi bekledim baktım bir önceki hafta indirimleri yok hiç bir yerde ince hesaptan 2790 tl ye aldım. cumartesi sabah aldım öğleden sonra kargoya verdiler, pazartesi geldi. bugünde kurulum yapıldı.

bu tv media markt da 3499 tl ye satılıyor, bence bu tv de en son indirimi onlar yapacak, çünkü fiyatları çok pahalı ve indirim yapmıyorlar. karar sizin...

Slm yorumunuzda sanki kendimi gördüm.Bende uzun zamandır takip ediyorum ama es8000 serisini...iki hafta evvel hafta sonu 2850 tl ye kadar düştü.Ama sanki millet stoklara saldırdı.Hafta başı fiyatlar gene 3200-3500 tl arasında fırladı iyide arkadaş ne oluyoda fiyatlar bu kadar düşüyor çıkıyor anlamış değilim.Birde sahibinden.com da 2.el ancak yeni alınmış kutulu 2500-2600 tl ye çıkıyo ama onlarada güvenemiyorum.neyse 1.5-2 ay daha vaktim var kısmet artık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

46es7000 2700 TL ye düşermi acaba

Slm önceki hafta sonu düşmüştü ama ne hikmetse stoklar bitti dediler.Tekrar düşebilir.Bilhassa hafta sonu büyük firmaları takip edin......
  • quote:

günaydın, anlamadığım bu tv samsung bayilerinde satılmıyor ve artık getirmiyorlar, tekno marketlerde stoklar tükenmeye başlayınca samsung bayileri bu tv yi sadece tekno marketleremi verecek ? yoksa yeniden samsung bayilerinde satılmaya başlanacak mı ?

Bence ara ara gelir.hala önceki serilerden satılanlar var........
  • quote:

günaydın, anlamadığım bu tv samsung bayilerinde satılmıyor ve artık getirmiyorlar, tekno marketlerde stoklar tükenmeye başlayınca samsung bayileri bu tv yi sadece tekno marketleremi verecek ? yoksa yeniden samsung bayilerinde satılmaya başlanacak mı ?

Satılan seriyi piyasalara sürmeyecek bir firma yer yüzünde bulamassınız !

Samsung ürün satmayacak ES8000 satmayacak, ES7000 satmayacak peki ne satacak o firmalara sorsanıza size ne diyecekler?

Haklılar yaz sezonuna giriyor firmlar yani ölü sezona, stok eritme çabaları normaldir buna bir daha satılmayacak demek en mantıksız cümledir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Satılan seriyi piyasalara sürmeyecek bir firma yer yüzünde bulamassınız !

Samsung ürün satmayacak ES8000 satmayacak, ES7000 satmayacak peki ne satacak o firmalara sorsanıza size ne diyecekler?

Haklılar yaz sezonuna giriyor firmlar yani ölü sezona, stok eritme çabaları normaldir buna bir daha satılmayacak demek en mantıksız cümledir !

haklisiniz ben sezon olayını hıc dusunmemistim.Havalar ne kadar çok ısınıpta tatil mevsimi geldigi zaman insanlarin tv ihtiyacı kışa nazaran çok çok azalır.bu yüzde tv satışları çok çok duşer.firmalar bunun farkinda oldugu için bu aralar fiyatları çıkartıp duşurup indirim havası yaratiyor.satış yapmaya çalışıyorlar.bence yaza girerken fiyatlarda bi geri çekme olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ürün Bimeks Lerde istemediğiniz kadar var. Yeter ki paradan haber verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

ürün Bimeks Lerde istemediğiniz kadar var. Yeter ki paradan haber verin.

Evet geçen hafta bimeks i geziyordum görevli arkadaşa 46es8000 in fiyatını sordum bayagı yüksekti.Bende darty de çok daha ucuz dedim görevli arkadaşta onlar kaça veriyosa bizde veririz dedi..enteresan piyasa.....
  • Konu bayadır gündeme gelmemiş, fakat değişen bir şey yok. ES serisinde her şey aynı, hala fiyat inmedi. Bazı sitelerde F serisinden bile fiyatı pahalı yazıyor :) Yaklaşık 1,5 aydır bende takipteyim ama 2900 de aşağı fiyat göremedim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.