Şimdi Ara

46 es 7000-8000 tükendimi aldatmacamı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 46 es 7000-8000 tükendimi aldatmacamı? yeni tvler henüz çıkmadı ama bu tvler tükendi diyor bilgisi olan varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: DAKSİL

46 es 7000-8000 tükendimi aldatmacamı? yeni tvler henüz çıkmadı ama bu tvler tükendi diyor bilgisi olan varmı acaba

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-samsung-ue-46es7000-fiyati,761285.html
  • o fiyatlar eski
  • kliksada tükenmiş vatanda tükenmek üzere diyor yeni tvler çıkmadan böyle denilmesi doğrumu yoksa aldatmacamı siz ne dersiniz
  • bence doürudur artık elinde olanlar satmaya başlamıştır.
    başka bulamazsın.
  • quote:

46 es 7000-8000 tükendimi aldatmacamı? yeni tvler henüz çıkmadı ama bu tvler tükendi diyor bilgisi olan varmı acaba

Türkiye'de siz gerçekten halen bunlara inanıyormusunuz?

Tükendi diyene sormak gerekir, halen 2011 serilerini satmalarındaki sebeb nedir acaba, stok ürünlermiş nerde unutmuşlar o stok ürünleri sorsanıza, projeksiyon cihazlara bakın aynı detaylar 2010 serisi satıp birde zam yapan firmlar var Türkiye'de!

ES7000-ES8000 net yazıyorum Türkiye'de satılmaya devam eder, şuanki yapılan olay büyük ihtimalle ellerindeki eski stokları bitirme pazarlamasıdır, yaklaşık bu stoklar tükenince 1 ay sonra tüm firmlarda yeniden satışa çıkarlar, klasik toptancı pazarlama reklamıdır !

Arkadaşlar Türkiye'de 5 sene öncesinin serileri satılıyor, biraz dikkatli takip edin firmları veya pazarlamacıları, size anında bulurlar forumda gördük belli serileri aynı taktikle pazaralayan uzmanları, stoklar bitti tükendi diyenleri, sonuç? Halen aynı seri satılıyor hemde 1000 lira daha ucuza !

Türkiye'de bitmez merak etmeyin, bir Ülkede 2010 serisi halen satılıp birde zam yapan firmlar var ise ''tükendi-bitti'' cümlesi sadece pazarlamacılıktır !

ES8000 en kötü ihtimalle 2014 senesine kadar satılacaktır, yeni serilerin gelmesi ise bitti denilen ürünlerin zamlı olarak yeniden piyasalara çıkacağının göstergesidir, bu yazımı not alın saklayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 3 Nisan 2013; 19:19:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Türkiye'de siz gerçekten halen bunlara inanıyormusunuz?

Tükendi diyene sormak gerekir, halen 2011 serilerini satmalarındaki sebeb nedir acaba, stok ürünlermiş nerde unutmuşlar o stok ürünleri sorsanıza, projeksiyon cihazlara bakın aynı detaylar 2010 serisi satıp birde zam yapan firmlar var Türkiye'de!

ES7000-ES8000 net yazıyorum Türkiye'de satılmaya devam eder, şuanki yapılan olay büyük ihtimalle ellerindeki eski stokları bitirme pazarlamasıdır, yaklaşık bu stoklar tükenince 1 ay sonra tüm firmlarda yeniden satışa çıkarlar, klasik toptancı pazarlama reklamıdır !

Arkadaşlar Türkiye'de 5 sene öncesinin serileri satılıyor, biraz dikkatli takip edin firmları veya pazarlamacıları, size anında bulurlar forumda gördük belli serileri aynı taktikle pazaralayan uzmanları, stoklar bitti tükendi diyenleri, sonuç? Halen aynı seri satılıyor hemde 1000 lira daha ucuza !

Türkiye'de bitmez merak etmeyin, bir Ülkede 2010 serisi halen satılıp birde zam yapan firmlar var ise ''tükendi-bitti'' cümlesi sadece pazarlamacılıktır !

ES8000 en kötü ihtimalle 2014 senesine kadar satılacaktır, yeni serilerin gelmesi ise bitti denilen ürünlerin zamlı olarak yeniden piyasalara çıkacağının göstergesidir, bu yazımı not alın saklayın !

Firmalar stokları belirli aralıklarla alır son parti stoklar yavaş yavaş tükeniyor doğrudur.Bitmişse bitmiştir yani adam gerizekalı mı elindeki ürünü satmasın.

Yeni serilerden ise philips 6198 5028 ve 4208 samsung f serisi ve lg ln ve la serilernin birkaç cihazını gördümve test ettim

mesela LG 42la660 kumanda magic kumanda ve artık cihaz tek kumandayla geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Firmalar stokları belirli aralıklarla alır son parti stoklar yavaş yavaş tükeniyor doğrudur.Bitmişse bitmiştir yani adam gerizekalı mı elindeki ürünü satmasın.

Yeni serilerden ise philips 6198 5028 ve 4208 samsung f serisi ve lg ln ve la serilernin birkaç cihazını gördümve test ettim

mesela LG 42la660 kumanda magic kumanda ve artık cihaz tek kumandayla geliyor

Stokların tükenmesi farklı detaydır, bitmesi veya üretimlerinin sonlandırılması farklı detaylardır !

Örnek verdim, Türkiye'de halen 2011 serilerini getiren firmlar var, forumda rahatlıkla bu firmları görebilirsiniz, 2011 serisini ithal etmekle kalmıyor birde zamlı satıyorlar, daha açık şekilde nasıl yazabailirim?

İthalat işi farklıdır, derin bir konudur ve günümüzde ithalat olayı marketten ekmek almakla aynıdır, stoklar falan Türkiye sorunudur, firmların stoklar bitti bitiyor yorumlarına bakmam, eminimki 1-2 ay sonra ürünler tekrar mağazalarda satılacaktır burayada imzamı atıyorum net yazıyorum !

ES8000 serisini veya VT-GT,ST serilerini getirmem satmam diyen bir tane firma bulamazssınız Satılacaktır !

Yeni seriler gelmesi ve haklarında konuşmak için çok erken, piyasa serileri ise hiç birşey ifade etmez, Amiral serilerine ve referans serileri en doğru kıstastır !

LG-Samsung-Panasonic-Sharp ve diğerleri 2013 serilerinde ve özellikle piyasa serilerinde fazla bir fark göremessiniz, tek kumanda veya amblight özelliği benim için tam show amaçlı özelliklerdir, panelin resim performansı önemlidir !

Samsung için bir adım önde demek gerekir, tüm Japon ve Kore üreticileri içinde ES9000 serisi ile herşeyi farklı konuma taşıdılar, veya Panasonic ZT serisi ile bahsettiğiniz test ve karşılaştırmlar yapılabilir !

Mağazalardaki görüntüler en ufak bir avantaj getirmez sadece mağazanın harici cihazlarının yeteneğine göre belki yorum olabilir, gerçek performans testi ise çok ama çok farklıdır, panel hericinde en az 6 değişik cihazla farklı testler sonucuna göre paneller değerlendirilir !

• Slm bende 40 ve 46 es 8000 serisini almayı düşünüyorum.6 aydır takip ediyorum ancak geçen hafta sonu birçok elektonik magazası birden fiyatlarını düşürdü.Düşürüncede birden talep oldu stokları az oldugu içinde stoklarında kalmadı ama hafta içi fiyatları biraz yükselince ne hikmetse bütün magazalarda tekrar stoklara girdi.Benim tahminim bu tv lerin satışları bir süre daha devam eder.Önemli olan tv piyasadan kalkmadan taban fiyattan kapabilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

Slm bende 40 ve 46 es 8000 serisini almayı düşünüyorum.6 aydır takip ediyorum ancak geçen hafta sonu birçok elektonik magazası birden fiyatlarını düşürdü.Düşürüncede birden talep oldu stokları az oldugu içinde stoklarında kalmadı ama hafta içi fiyatları biraz yükselince ne hikmetse bütün magazalarda tekrar stoklara girdi.Benim tahminim bu tv lerin satışları bir süre daha devam eder.Önemli olan tv piyasadan kalkmadan taban fiyattan kapabilmek.

dart de 46 es 8000 2869 tl geçen haftaki fiattan da düşük

değerlendir
  • quote:

Slm bende 40 ve 46 es 8000 serisini almayı düşünüyorum.6 aydır takip ediyorum ancak geçen hafta sonu birçok elektonik magazası birden fiyatlarını düşürdü.Düşürüncede birden talep oldu stokları az oldugu içinde stoklarında kalmadı ama hafta içi fiyatları biraz yükselince ne hikmetse bütün magazalarda tekrar stoklara girdi.Benim tahminim bu tv lerin satışları bir süre daha devam eder.Önemli olan tv piyasadan kalkmadan taban fiyattan kapabilmek.

Bahsettiğim olay buydu, ve bu tuaflık enteresan şekilde eski serilerde dahi devam ediyor, Avrupada yapılsa inanın bu firmalar başlarına ciddi iş alırlardı, buna piyasalara müdahale denir, forumda bu işte profosyonel kişilerde var ve anlamak imkansız !

Anlayamadığım ise Türkiye'de firmları denetleyen bir sistem yokmu?

• quote:

quote:

Bahsettiğim olay buydu, ve bu tuaflık enteresan şekilde eski serilerde dahi devam ediyor, Avrupada yapılsa inanın bu firmalar başlarına ciddi iş alırlardı, buna piyasalara müdahale denir, forumda bu işte profosyonel kişilerde var ve anlamak imkansız !

Çok haklısınız.Son zamanlarda iyice işin cılkı çıktı.46es7000-8000 serisini uzun zamandır takib ediyorum.Butun firmalar aynı haltı yiyo ama ben sadec teknosa yı örnek veriyim.hafta içi tv nin fiyatı garip bir şekilde artiyo kazık fiyattan satiliyo.hafta sonu ise turuncu indirim ayagına 6000 tl ye çizgi atıp 3000tl civarina indiriyolar.Hadi ben bunları biliyorum peki bunu bilmeyipte hafta içi gelipte bu tv yi satın alanin ne kabahati var.resmen kazık yemiş oluyo.Ben bile hangi fiyattan alacagımı şasırdım.elli kere fiyatmı degişir yaa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Çok haklısınız.Son zamanlarda iyice işin cılkı çıktı.46es7000-8000 serisini uzun zamandır takib ediyorum.Butun firmalar aynı haltı yiyo ama ben sadec teknosa yı örnek veriyim.hafta içi tv nin fiyatı garip bir şekilde artiyo kazık fiyattan satiliyo.hafta sonu ise turuncu indirim ayagına 6000 tl ye çizgi atıp 3000tl civarina indiriyolar.Hadi ben bunları biliyorum peki bunu bilmeyipte hafta içi gelipte bu tv yi satın alanin ne kabahati var.resmen kazık yemiş oluyo.Ben bile hangi fiyattan alacagımı şasırdım.elli kere fiyatmı degişir yaa...

Ne deneilebilirki, burda firma keyfi fiyatı ekleyebiliyor, dediğiniz gibi bilmeyen bir İnsan 2 msili fiyata ürünü alabiliyor 3 gün sonra ise fiyat başbaşka duruma geliyor !

Bu olay Türkiye dışında yapılsaydı, ve İngilterede örneğini Türkiye okumuşsunuzdur firma ismini vermiyorum fakat İngilterenin Dünyaca ünlü markasına İngiliz Maliyesi öyle bir ceza verdiki şuan marka hakları dahi tamamen İngiliz Hükmetine geçti firmanın cezaları ödemesine imkan yok !

Neden biliyormusunuz Sosyal Devlet yapısında, çalışan herkesin parası Devlet tarafından korunur, örnek 1000 sterlin maaş alıyorsam Devlet bana paramın karşılığı olan alım gücümü engelleyeck yaptırımlara izin vermez !

1000 Sterline Arabada alabilirim, tabiki ikinci el veya panasonic VT50 serisini alırım, bakmayın siz internetteki fiyatlara, paralel ithalat denilen dinamik bir mekanizma vardır, 1500 sterline VT50 65 inc plazmamıda alabilirim taksitle yani Devlet bana verdiği paramın değerini sonuna kadar sunar !

Çoğunuza tuaf gelebilir bu detaylar, güçlü ekonomisi olan Ülkelere bakın, maaş şikayet eden görebilirmisiniz, hayır Devlet iç piyasalarda tartışmasız tek karar verici kurumdur, firmalar ben kmpnaya yaparım, ben zam yaparım diyemez zaten diyemiyorlar,bedeli milyar Eurolar demektir !

Amerikaya bakın durum aynıdır, 70 inc Sharp paneli 1500 Dolara alırsınız veya 5000 dolara alırsınız, bu mekanaizmayı sağlıklı yapan Devletim Mali polisleridir, internetten her firma izlenir hatta belli kişiler belli serilerde tuaf şekilde piyasa rakamları ile konuşuyorsa anında takipe alınır !

Ne diyebilirim İnşaAllah Türkiye'de bu sistemini kurar kurmasıda gerekiyor, eğerki tavizsiz bir sistem kurulursa Türkiye Avrupanın en dinamik ekonomisine sahip olur ve olacağınada eminim !

• yorumlarınız için teşekkür ederim samsungun yeni modelleri henüz pek piyasaya çıkmadı şimdilik teknosalarda sadece LG ile Philipsin birkaç yeni modeli var vr fiyatları bayağı yüksek ben samsung es 7000-8000 ile 47LM 860 düşünüyorum hadi bakalım eğer düşerse bu 3 ünden birini alacağım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne deneilebilirki, burda firma keyfi fiyatı ekleyebiliyor, dediğiniz gibi bilmeyen bir İnsan 2 msili fiyata ürünü alabiliyor 3 gün sonra ise fiyat başbaşka duruma geliyor !

Bu olay Türkiye dışında yapılsaydı, ve İngilterede örneğini Türkiye okumuşsunuzdur firma ismini vermiyorum fakat İngilterenin Dünyaca ünlü markasına İngiliz Maliyesi öyle bir ceza verdiki şuan marka hakları dahi tamamen İngiliz Hükmetine geçti firmanın cezaları ödemesine imkan yok !

Neden biliyormusunuz Sosyal Devlet yapısında, çalışan herkesin parası Devlet tarafından korunur, örnek 1000 sterlin maaş alıyorsam Devlet bana paramın karşılığı olan alım gücümü engelleyeck yaptırımlara izin vermez !

1000 Sterline Arabada alabilirim, tabiki ikinci el veya panasonic VT50 serisini alırım, bakmayın siz internetteki fiyatlara, paralel ithalat denilen dinamik bir mekanizma vardır, 1500 sterline VT50 65 inc plazmamıda alabilirim taksitle yani Devlet bana verdiği paramın değerini sonuna kadar sunar !

Çoğunuza tuaf gelebilir bu detaylar, güçlü ekonomisi olan Ülkelere bakın, maaş şikayet eden görebilirmisiniz, hayır Devlet iç piyasalarda tartışmasız tek karar verici kurumdur, firmalar ben kmpnaya yaparım, ben zam yaparım diyemez zaten diyemiyorlar,bedeli milyar Eurolar demektir !

Amerikaya bakın durum aynıdır, 70 inc Sharp paneli 1500 Dolara alırsınız veya 5000 dolara alırsınız, bu mekanaizmayı sağlıklı yapan Devletim Mali polisleridir, internetten her firma izlenir hatta belli kişiler belli serilerde tuaf şekilde piyasa rakamları ile konuşuyorsa anında takipe alınır !

Ne diyebilirim İnşaAllah Türkiye'de bu sistemini kurar kurmasıda gerekiyor, eğerki tavizsiz bir sistem kurulursa Türkiye Avrupanın en dinamik ekonomisine sahip olur ve olacağınada eminim !

Evet çok haklısınız şuanda yapılabilecek birşey yok.Sadece ürün alırken pat diye atlamayıp piyasayı enine boyuna araştırıp ona göre almak lazım yoksa kazıgı yeriz.piyasa malesef onu götürüyo.....

• quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim samsungun yeni modelleri henüz pek piyasaya çıkmadı şimdilik teknosalarda sadece LG ile Philipsin birkaç yeni modeli var vr fiyatları bayağı yüksek ben samsung es 7000-8000 ile 47LM 860 düşünüyorum hadi bakalım eğer düşerse bu 3 ünden birini alacağım

Samsung 7000-8000 serisini 6 aya yakındır takip ediyorum.şuara bayağı düştü hele hafta sonları garip garip indirimler oluyo.biraz daha bekleyip almam gerekiyor.f serisini bekleyemem.....
  • son 2 aydır takip ediyordum 46es 7000 modelini. mart sonu kliksa da 2699 a kadar düştü almadım daha fazla düşer diye. aynı hafta ne hikmetse vatan, teknosa ve samsung bayilerinde 2700-2800 arasında değişiyordu fiyatlar. sanırım ay sonu olduğundan bu kadar indirim geldi. ne olduysa artık 1 nisan günü fiyatlar tekrar 3100-3200 seviyelerine geldi ve samsung bayilerinde stok kalmadı. 1 nisan günü görüştüğüm samsung bayi ellerinde kalmadığını ve F serilerini beklediklerini söyledi. 1 nisandan itibaren her gün siteleri takip etmeye başladım fakat hafta içi hiç bir şekilde indirim olmuyor. bimeks ve teknosa da fiyatlar 3100 3200 civarıydı ve bimeks %10, teknosa 300 tl indirim çeki veriyordu. bu indirim çeki olayını anlamadım bir türlü, tuhaf olan bimeks mağazalrdan satılan ürünlerde hediye çeki veriyor, teknosa websitesinden satılan ürünlerde veriyor

bende 6 nisan cumartesiyi bekledim baktım bir önceki hafta indirimleri yok hiç bir yerde ince hesaptan 2790 tl ye aldım. cumartesi sabah aldım öğleden sonra kargoya verdiler, pazartesi geldi. bugünde kurulum yapıldı.

bu tv media markt da 3499 tl ye satılıyor, bence bu tv de en son indirimi onlar yapacak, çünkü fiyatları çok pahalı ve indirim yapmıyorlar. karar sizin...

• quote:

Orijinalden alıntı: volcanoos

son 2 aydır takip ediyordum 46es 7000 modelini. mart sonu kliksa da 2699 a kadar düştü almadım daha fazla düşer diye. aynı hafta ne hikmetse vatan, teknosa ve samsung bayilerinde 2700-2800 arasında değişiyordu fiyatlar. sanırım ay sonu olduğundan bu kadar indirim geldi. ne olduysa artık 1 nisan günü fiyatlar tekrar 3100-3200 seviyelerine geldi ve samsung bayilerinde stok kalmadı. 1 nisan günü görüştüğüm samsung bayi ellerinde kalmadığını ve F serilerini beklediklerini söyledi. 1 nisandan itibaren her gün siteleri takip etmeye başladım fakat hafta içi hiç bir şekilde indirim olmuyor. bimeks ve teknosa da fiyatlar 3100 3200 civarıydı ve bimeks %10, teknosa 300 tl indirim çeki veriyordu. bu indirim çeki olayını anlamadım bir türlü, tuhaf olan bimeks mağazalrdan satılan ürünlerde hediye çeki veriyor, teknosa websitesinden satılan ürünlerde veriyor

bende 6 nisan cumartesiyi bekledim baktım bir önceki hafta indirimleri yok hiç bir yerde ince hesaptan 2790 tl ye aldım. cumartesi sabah aldım öğleden sonra kargoya verdiler, pazartesi geldi. bugünde kurulum yapıldı.

bu tv media markt da 3499 tl ye satılıyor, bence bu tv de en son indirimi onlar yapacak, çünkü fiyatları çok pahalı ve indirim yapmıyorlar. karar sizin...

Tekrar yazıyorum, Türkiye'de halen 2011 serileri satılıyor üstelikte kapalı kutu olarak, şuan satılan ürünler firmlar stoklar bitti desede firmların lafları hiç birşey ifade etmez, boş laftan öteye geçmez, Distribütörler ne derse o olur, tüm Dünyada kural budur !

• günaydın, anlamadığım bu tv samsung bayilerinde satılmıyor ve artık getirmiyorlar, tekno marketlerde stoklar tükenmeye başlayınca samsung bayileri bu tv yi sadece tekno marketleremi verecek ? yoksa yeniden samsung bayilerinde satılmaya başlanacak mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.