arkadaşlar 3d.ye gerek yok. smart olursa iyi olur. 46 inç ekran istiyorum. limit 2000 lira. lütfen yardımcı olun. sizlere ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler...
bulutlanma ve ışık sızması gibi problemler çok yaşanıyormuş samsunglarda. acaba 46 es 5500 model kullanan arkadaşlar da bu problemlerle karşılaştılar mı? ya da başka bir model tavsiye edebilir misiniz? yukarıda da belirttiğim gibi 3d.ye gerek yok ve smart olursa iyi olur. başka özelliklerden de açıkcası pek anlamıyorum. wifi ve ful hd gibi şeylerden de bahsediliyor. bu arada evde internet ve laptop var. ama yine de tv.de de internet olursa fena olmaz. yardımlarınızı bekliyorum...
hiç kimsede bu tv yok mu?
iyi ya tamam, canınız sağolsun...
güncel
Şu an benim de acilen konunun uzmanlarından bu sorunun cevabına ihtiyacım var. Bu televizyon iyi midir? :)
Dostum bir x marka teknomarket te mağaza müdürü arkadaşım var. Ona 3d olmayan, sana en az sorun gelen tv hangisi diye sorduğumda direk senin sorduğu modeli tavsiye etti. Evinde o modeli kullanıyormuş. Hatta tanıdığı bir kaç kişiye de aldırmış. Yani bana pazarlama yapmayacak, samimi iyi bir arkadaşım. Belki sana biraz yardımcı olur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme