Şimdi Ara

46. Dh Şarkı Yarışması (Kazanan .Undomiel.) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
3
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba uzun bir aradan sonra tüm şarkı degerlendirmelerimle buradayım

1.Numara

Bu şarkıyı ilk dinledigimde össye hazırlanıyordum yıllar ne çabuk geçmiş o zamanlar her gün dinledigim bir parçaydı bu parça aslında öylesine kafa sallayarak ritm tuttugum evde arada çaldıgım bir parçaydı ama benim için bu şarkının asıl degeri soçiye yerleştikten sonra kız arkadaşımın bir başkasıyla evlenmeyi düşündügünde anlaşılmıştı bu şarkı o zamanlar benim için vazgeçilmez olmuştu I never I never diye bagırmak geliyor her dinledigimde katılan arkadaşa sevgiler çok popüler olmasa kazanabilme ihtimali yüksek derdim en azından hayatımdaki yeri nedeni ile benden puan alacak

2.Numara

Dire straits çok klasik bir seçim gibi kalmış bu yarışma formatında pek şansı yok ayrıca daha iyi parçaları varken bu sanki biraz geri planda kalmış bir parça

3.Numara

Şarkı yarışma için çok popüler geldi bana neden bilmiyorum ama bu sesi hep siaya benzetiyorum ayrıca force parçasıda çok iyi bilmeyenler için bir dinlemekte fayda var

4.Numara

böyle garip şarkıları severim garip oldugu için gözüme girdi sır dolu bir şeyler var klipte hoş arada dinlenebilir

5.Numara

bu adamın sesi bana hep farklı gelmiştir üst düzey bir ses degil benim için begeniyorum ama şarkı çok hoş bir şarkıdır ben sezen aksuda dinlemeyi tercih ederim sezenden olsa kesin puan giderdi

6.Numara

semisonic benim çocuklugumun bir yerinde beni etkisi altına almış gruplardandır bildigim tüm şarkılarında bir mesaj vardır bu şarkıda çok güzel bir mesaj veriyor katılan arkadaşa saygılarım

7.Numara

Daha önce yarışmıştı pek başarılı olacagını düşünmüyordum açıkçası bir dahakine katılacagımız şarkıları aratalım

8.Numara

çok sıcak insanı kendine çeken hüzünlendiren bir parça bu insanı yakalayan parçaları severim eski bir dostu dondurmacıda sıra beklerken görmek gibi bir his take my heart şarkınıda bir dinleyin derim güzel ses güzel şarkı

9.Numara

ilk kez duydum bu isimleri başarılı buldum dersem yalan olur ama başarısızda degiller orta şekerli bir parça

10.Numara

şarkıda beni iten bir şey var vurgular fena agrıtıyor ses işini iyi ayarlayamamışlar gibi tarz degil

11.Numara

Audioslave efsanesini dhye taşımış bir arkadaşımız saygılar zevkle dinledim

12.Numara

bana çok hitap etmeyen bir müzik türü bu ama yinede saygımdan tamamını dinledim seveni için bence başarılı bir parça

13.Numara

pentagram sevdigim ara sıra dinledigim bir grup çok çok sevdigim söylenmez ama arada sırada bir parçasını patlatsam hoşuma gidiyor büyük beklentisi olmayanlar için hoş bir parça

14.Numara

ilk kez dinledigim bir grup bence orta şekerin üstünde bir grup ve şarkı performansı yutupta yandan diger şarkılarına da baktım grubu listeme ekledim bir ara dinlerim tüm albümü spotifyden

15.Numara

eglenceli bir parça ama ben bu eglenceler için fazla yaşlıyım sanırım

16.Numara

başarılı bir parça solo kısmıda çok başarılı rolling stone havası severim böyle parçaları attım fava

17.Numara

çok popüler bir şarkı daha panic iyidir ama fazla popülerlik şarkıyı biraz göz ardı etmeme sebep olabilir

18.Numara

çok fazla yoruma gerek yok sanırım yarım milyar dinlenmiş parçaya yorum yapmak saçma olur

19.Numara

severim severiz iyidir özlemiştim bayadır dinlememiştim iyi geldi

20.Numara

Çok begendim bu parçayı açıkçası 3 kez dinledim beni aldı şehir şehir dolaştırdı katılan arkadaşa teşekkürler

21.Numara

şarkı hiç yükselmiyor arada bir yükselmesi iyi olmaz mıydı diye düşünüyorum fazla tarzına sadık kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 21 Nisan 2016; 1:15:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Öyle demek :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya beyler oturup sohbet edelim diyeceğim ama malumunuz ben artık kıdemli bir yarbayim takdir edersiniz ki kıdemli olunca çok daha yoğun oluyor insan o yüzden mesajlarınıza biraz geç dönebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Faded ile katılan arkadaş da favorim. Enstrümantal versiyonu da çok güzel şarkının. Önceki katıldığımyarışmada da Stressed out vardı. Her gün dinlenen şarkılar olunca çok objektif olamıyorım galiba puanlamada

Orijinalden alıntı: fenerliso

neyin kıdemi bu ya

siteyi aldımda millet birden tepki vermesin zorro trolu bile site sahibi oldu demesinler diye yavas yavas rütbe artircam bir kac haftaya yönetici 2 aya site sahibi yapıcam rütbemi detaylari sekreterimle gorusebilirsiniz

Orijinalden alıntı: Floor Jansen

Dün nerelerdeydin mübarek

Ders calisiyodum yarin bir daha yapalim

Oylamada son gün yarın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonline -- 24 Nisan 2016; 13:39:37 >
    İşin doğrusu dinliyorum dinliyorum puan verecek şarkı bulamıyorum bu seferki yarışmada. Akşama göndermiş olurum.

So Die All Who Betray Giuliano...

Sevgili arkadaşlar, tanıdığım ve tanımadığım herkes, Rus yoldaşlarım, tüm ülkelerden, tüm kıtalardan insanlar... Birkaç dakika içerisinde muazzam bir uzay gemisi beni uzayın derinliklerine taşıyacak. Böyle bir andan önce ne söylenebilir ki? 'Tekrar görüşünceye dek' sevgili arkadaşlarım, tıpkı insanların uzun bir yolculuğa çıkmadan önce söyledikleri gibi. Tanıdığım insanlar ve tanımadıklarım, yakın arkadaşlarım ve yabancılar, hepinizi kucaklıyorum. Yakında görüşürüz!
    Yuri Gagarin - 12 Nisan 1961
  • oylar gönderildi içimden bir ses zorradam kazanacak diyor ama hadi bakalım
    Gece açıklanır mı hocam

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.