Şimdi Ara

46.000 TL Var. Araba Önerisi İstiyorumm!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 46.000 TL param var.. 0 KM ARABA ÖNERİSİ İSTİYORUM..YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM...TEŞEKKÜRLER...

• Azıcık ipucu verseydin dizel mi benzinli mi?B segmenti mi C mi?Hb mi sedan mı?Bir araba sorup çıkacam der gibi olmuş.
  • İsteklerini belirtseydin ona göre tavsiyede bulunurduk.
  • Arkadaşlar; SEDAN Kasa istiyorum BENZİNLİ-DİZEL FARKETMEZ... CİVİC gibi modeller arıyorum...D Segmenti... oluyor galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminatorXxX

Arkadaşlar; SEDAN Kasa istiyorum BENZİNLİ-DİZEL FARKETMEZ... CİVİC gibi modeller arıyorum...D Segmenti... oluyor galiba.

Civic, C sınıfıdır.

Fiat bravo bakabilirsiniz. 120 bg lik dizelin (Euro V) fiyatı 46,053...
  • Jetta 1.2 TSI Comfortline olabilir.
  • Jetta 1.2 TSI için o kadar para verilmez diye düşünüyorum araba nerdeyse içi bomboş.hiçbir özelliği yok.. FIAT marka otomobil almayı düşünmüyorum.FIAT marka otomobil için 46.000 TL çok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Jetta 1.2 TSI için o kadar para verilmez diye düşünüyorum araba nerdeyse içi bomboş.hiçbir özelliği yok.. FIAT marka otomobil almayı düşünmüyorum.FIAT marka otomobil için 46.000 TL çok...

Fluence ya da yeni Focus?
  • honda civic elagance tavsiye edebilirim 0 km fiyatı 48 bin tl ama 2.el 3-5bin kmde alabilirsiniz.yok illa 0 km olsun diyorsanız skoda superb 1.4 tsi 125 hp da alabilirsiniz.ben 46bin tl verecek olsam şahsen 2002-2003 model mercedes c200 compressor alırdım.
  • Honda Civic Düz vites 46.000 TL Pazarlıkla 43.000 tl ye bırakırlar honda civic düşünüyorum zaten ama donanım olarak eskikleri çok, motoru sağlam... FLUENCE hakkında olumsuz görüşler çok..

CHEVROLET CRUZE model gördüm .. Nasıl iyi mi ?
  • 1-Ford Focus 1.6 Titanium Muhtesem bir araçtır.
    2-Honda Civic
    3-Mazda 3
    4-Renault Fluence 1.6
    5-Skoda Octavia
  • quote:

Honda Civic Düz vites 46.000 TL Pazarlıkla 43.000 tl ye bırakırlar honda civic düşünüyorum zaten ama donanım olarak eskikleri çok, motoru sağlam... FLUENCE hakkında olumsuz görüşler çok..

CHEVROLET CRUZE model gördüm .. Nasıl iyi mi ?

Cruze fiyatına göre epey donanımlı bir araç. Hele tüplü olursa tadından yenmez.

En üst donanım seviyesi olan Ls Plus ın fiyatı 39 bin.
  • Ford Focus yeni kasa olanları güzel... Chevrolet Cruze model nasıl ?
  • Cruze çok kötülüyorlar sizce hakediyor mu ?
  • cruze iyi seçim olur.
  • Eğer D sınıfı bir araba Arıyorsan O fiyata en iyi SKODA SUPERB var.

1.4 125 HP TSI Comfort 48,970 tl

Yada C sınıfı 2011 VOLVO S40 1.6 olabilir.Fiyatı 43,400 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

45.000 liraya 1.6 Mitsubishi Lancer Sunroof düşünür müsünüz????...Body-kit ler hediye...

Resimdeki araca toplamda 46.000 liraya sahip olabilirsiniz..(1.000 lira sportback ön tampon farkı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 23 Haziran 2011; 18:36:37 >

• Skoda SuperB güzelde 1.4 125 TSI model donanımsal olarak çok eksik..Volvoda güzel düşünülebilir...Ancak Octavia ve Chevrolet Cruze u düşünüyorum.. Bu üç model arasında kaldım;
    1)HONDA CIVIC
    2)SKODA OCTAVIA
    3)CHEVROLET CRUZE---Bu otomobili kötüleyenlerde var memnun olanlarda var...
  • Cruze her yönden beklentileri karşılayan bir araçtır.Uzun zamandır araştırıyorum aracı.Bende sene sonunda almayı planlıyorum.Bütceniz 46bin tlye kadar çıktığı için Cruzeu önermedim.Şöyle söyleyeyim passat veya jetta almayı düşünen insanlar dolusuna gücü yetmediği için cruzeu alıyorlar ve memnunlar.
  • Hyundai Accent Blue 1.6 CRDI PRIME - 43.100 TL (Servis,yedek parça,bakım masrafları ucuzdur, bütçenizin altında, cebinize para bırakır.)

Ford Yeni Kasa Focus Titanium 1.6i 125PS 5K - 47.420 TL
    Ford Yeni Kasa Focus Style 1.6 TDCi 115PS 5K - 49.905 TL
    Ford Yeni Kasa Focus Style 1.6i 125PS 5K - 42.805 TL
    Focusda güzel bir tercih olur. Sedan dediğiniz için hb modelini yazmadım ama o da güzeldir.

Mitsubishi Lancer 1.6 INVITE MT SUNROOF - 46.950 TL

Bayiye gidip her modeli test edin kararı kendiniz verin içinize sineni alın.
    Fiat istemiyorum demeseydiniz benzinli fiyatına dizel linea'yı da yazacaktım ondada cebinize para kalmış olacaktı fakat yukarıdakiler daha iyi tercihler olabilir.

Şimdiden hayırlı olsun alacağınız araç.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.