Şimdi Ara

45TL'e sınırsız 4.5G'i test ettik 'özel video' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan varya kanına dokunuyor sömüruldükçe sömürülmek. Şu 3mb işkencesi ne zaman bitecek insanlar yeterli tepkiyi koymuyorlar. Bizde ödüyoruz fahiş fiyatları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde en kötü 5mbs sınırsız olması lazım fiyat 50 olabilir ama yapmazlar çünkü adsl batabilir arkadaşlar

• Beyler hiç sıkıntı yapmayın 4.5G hızıında turkcell'i somuruyorum.
  • Bizim ülkdede sınırsız olmadıktan sınra 150mb 200 mb ne anlamı var full kullanımda 1 saate biter sınırsız olup bu hızlarda olması daha makul bizimkiler tek gösteriş

• fx57 kullanıcısına yanıt
    Erdi bey Periscope ile seni takipteyiz. Kinderlerden ne cikti bu arada :D

• Bizim operatörler bu hızları bu fiyatlara verirse ülkede ne ADSL ne VDSL (Çakma Fiber) abonesi kalır, Türk Telekom iflas eder. Halkından çok yardakçılarını düşünen yöneticilerimiz böyle bir tarifeye asla ama asla izin vermez. Sonuç; yıl 2016 1Mbit ile yola devam, Teşekkürler Türk(!) Telekom.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    sınırsız mı

• tamamen nüfustan kaynaklanıyor. bu kadar telefon manyağı nüfus ile sınırısız hayal. bizdeki asıl sorun kotaların çok düşük olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnseLmo82

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986 Ha işte bende okuyorum ne zaman çıkacak ülke Eyiye gidiyorcu Öpülme sevdalısı.
    15 senedir yaptıkları ve seninde yaptığın gibi felaket tellallığı yapmıyorum en azından memnunum yaşıyorum memnun değilsen özendiğin ülkelere giderken sınırdan el bile sallarım sana yeterki bi bitin bi gidin başka ihsan istemez ülke sizsiz daha güzel bi yer olacaktır eminim

Ve akp li konuştu...

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986 Ha işte bende okuyorum ne zaman çıkacak ülke Eyiye gidiyorcu Öpülme sevdalısı.
    15 senedir yaptıkları ve seninde yaptığın gibi felaket tellallığı yapmıyorum en azından memnunum yaşıyorum memnun değilsen özendiğin ülkelere giderken sınırdan el bile sallarım sana yeterki bi bitin bi gidin başka ihsan istemez ülke sizsiz daha güzel bi yer olacaktır eminim

Ve akp li konuştu...

konuşur aktrol bunlar alırlar nemalarını mamalarını verirler bunlara pc laptop oturturlar başına yaz bütün gün hangi forumda karşı laf eden varsa ülke eyiye gidiyi de yağdır gitsin.

ülke eyiye gidiyor da bireysel emekliliği niye zorunlu emeklilik yapıp ayda 100 tl çalmak için yasa yapıyorunuz diyen yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Haziran 2016; 16:49:56 >

• Yazık ya cidden yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Ha işte bende okuyorum ne zaman çıkacak ülke Eyiye gidiyorcu
    Öpülme sevdalısı.

hadi yallah suudi arabistana bu ülkede yobaza geçit yok. sen hele bir git el sallama değil fişek atarım. senin gibi 20 milyonu göndersek bu ülke gelişmiş ülkelerinde üstüne çıkar. ülkede m2 kaplamaktan başka bir göreviniz yok.

Benim ağzımdan Arabistan diye bişey çıktı mı ben ülkemden memnunum menun olmayan çektirip gider dedim senin arkandan el sallarım dedim çünkü senin gidişin için havai fişek atarsam israf olur basitsin de ondan

• zamanında taipe'ye ben de gitmiştim bir hafta için. öyle gezinirken "internet cafe" yazan bir yer gördüm. baktım içerde bilgisayarlar var, birşeyler yapıyorlar. bişey anlamadan öylece baktım, çıktım. zira internet diye birşey hiç duymamıştım.
  • ülkemiz çok gelişti
  • gitmişken ordaki adsl -vdsl durumu nedir? ordaki 4.5G burdada olsa kimse adsl-vdsl-fiber kablo kullanmaz demişler orda adsl kullanımı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • magicrea kullanıcısına yanıt
    sallama be... EDGE hızınıda biliyoruz... saniyeyle yükleniyor... 3G kullandığını sanmıyorum... TURKCELL kullandığınada inanmam...
    http://beta.speedtest.net/result/5326762225
    3G ama maksimum 7Mbps ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

sallama be... EDGE hızınıda biliyoruz... saniyeyle yükleniyor... 3G kullandığını sanmıyorum... TURKCELL kullandığınada inanmam...
    http://beta.speedtest.net/result/5326762225
    3G ama maksimum 7Mbps ile...

bu nasıl bir uslup ve hitap. karşında ortaokul, liseden arkadaşın yok. ilk defa turkcelli 1998 de kullanmaya başladım ve 12 yıldırda kısa aralar hariç turkcell kullanıyorum. yalan söylemek için amacım ne olabilir.

daha da açık olmam gerekirse sen konuşmayı söktüğünde ben cep telefonu kullanıyordum. sallanacak veyahut yalan söylenilecek bir durum yok. kötü girilmiyor. 3G an itibariyle kahramanmaraşta bitmiştir. olay o kadar vahim boyutta. en azından bende ve çevremdekilerde durum bu şekilde. kalkıp istanbul, ankara vs ile karşılaştırmanın manası da yok.

• magicrea kullanıcısına yanıt

• 1 aylık 135 e gelir bence pahalı

• erdi bey, peki tayvanlıların kullandığı mobil hatların kotaları ve ücretleri nedir? bunun hakkında bilgi edindin mi? 10 günlük hat turistler için bulunmaz bir fırsat peki ya vatandaşlar için imkanları nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 14 Haziran 2016; 11:08:12 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.