Şimdi Ara

457 YTL'ye INCA 22' 2ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd95144

Estorede ise 457 ytl.

22” Geniş Ekran LCD Monitör
    160x160 Derece görüş açısı
    1680x1050 Çözünürlük
    2 ms tepkime süresi
    300 cd /m2 parlaklık
    1000:1 kontrast
    0.282 mm nokta aralığı
    16.7 milyon (24) bit renk
    Türkçe Menü
    Dahili Multimedya Stereo hoparlör
    EPA “Energy Star “ ve VESA DPMS uyumlu enerji tasarrufu
    Otomatik renk ayarı : Aygıt bir grafik bağdaştırıcısına bağlandığında Siyah & Beyaz referans voltajını yeniden ayarlar.

Bu fiyata uygun değil mi arkadaşlar. Sadece oyun, film ve ofis işleri için kullanmak istiyorum. Yorumlarınızı alalım.

• bende bu aralar 22'' widescreen almayı düşümüyorum.fakat o inca monitörde DVI girişi olmadığı için vazgeçtim.
    SAMSUNG SYNCMASTER 226BW bu monitörü almayı düşünüyom fakat bunda da panel karmaşası var(A,S,C...).
    ben film ve dizi izlemek için alacağım.http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=32343 burada 612 ytl.
    ama henuz karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king45 -- 16 Eylül 2007; 14:01:04 >
  • DVI ile analog giriş arasında görüntü kalitesinde gözle görülür bir farklılık olur mu?
  • olur.
  • hp 22 de en iyi seçimdir.Samsungun o istatistiklerinin gerçekliği nedir bilinmez fakat hp gerçek değerleri verir.Ararsan karşılaştırma ve kullanıcı yorumları var ben hp ye karar verdim.
  • mönitor gayet iyiye benzior markayıda yıllardır piyasadan biliyorum bende 1 tane alabilirim
  • Samsung 226Bw Kullanıyorum tabiki incayla kıyaslanmaz ama incanın servisi hakkında özellikle ankarada olumsuz çok şey duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • INCA,Samsung yada HP ile filan kıyaslanmaz bile!!
    Adamlar daha DVI bile koymamışlar yaw!!kaldımı artık bu devirde böyle monitörler....

Fiyat ucuz ama,zaten o kadarlık monitör bence!böyle cihazları bildik Marka lardan
    almak esastır..
    Geçenlerde bende fiyatını görünce bir bakayım dedim,DVI olmadığını görünce aynen
    bıraktım,iki yerde de görüntüsüne baktım ayrıca beğenmedim,tam 206 alacakken,
    HP2207 aldım......
    Selam
  • Neden yeni çıkan monitörler standart dvi ve hdmi girişli değil anlamıyorum. Artık yeni nesil konsol devri başladı ve bazıları sırf konsol için lcd monitör alıyor.
  • Bence bu monitöre o kadar para verilmez.Ben teknosadan 499ylt(kampanya fiyatı)ye philips 200xw7EB 20.1" LCD Aldım bundan daha iyi olduğu kesindir zaten çözünürlükleri de aynı 20"de yeterli olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

DVI ile analog giriş arasında görüntü kalitesinde gözle görülür bir farklılık olur mu?

Göz dışında göz kirpikleriyle bile fark edeceksin. Göz'e gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.