Şimdi Ara

4500TL Bütçe ile GTX1070 Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İmzamdaki mini itx sistemi bu haftasonu elden çıkartıyorum. Maksimum 4500TL bütçe ile GTX1070 ekran kartlı monitörsüz sistem toplamayı düşünüyorum.
    Akıl akıldan üstündür prensibine göre farklı tavsiyeler almak istiyorum. Bu vesile ile belki görmediğim fiyatları ve ürünleri görme fırsatım olur.
    AMD veya Intel hiç farketmez. Daha 6 çekirdek AMD'ler görünmemiş olsa da belki bir aya kadar bekleme sürem de olabilir bunun için.

Kasa ve güç kaynağını amazon.de üzerinden düşünüyorum.

Kasa: Fractal Design Define C veya Corsair 400C var aklımda. 350TL
    Güç kaynağı: Corsair CX550M düşünüyorum. 250TL
    Bunlar toplamda 600TL yapıyor. Bunları çıkınca geriye 3900TL kalıyor. Hadi 100TL esneklik koyalım 4000TL olsun.

İşlemci Anakart Ram HDD SSD ve GTX 1070'i 4000TL'ye sığdırmam gerekiyor.

Şu şekilde verebilirseniz çok güzel olur.
    İşlemci .... Nereden ..... Fiyatı....
    Anakart.....Nereden...... Fiyatı....

Hepsiburada'nın artık sık sık yaptığı indirimli zamanlarında almayı da düşünüyorum. Örnek olarak MSI QuickSilver GTX 1070 1850TL'ye kadar düşmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fractal design -- 28 Şubat 2017; 15:36:41 >

• quote:

İşlemci Anakart Ram HDD SSD ve GTX 1070'i 4000TL'ye sığdırmam gerekiyor.

Webdenal.com
    4500TL Bütçe ile GTX1070 Sistem Tavsiyesi
  • amd r5 leri bekle
  • @Arranger. kullandığım sisteme yakın bir sistem olmuş. Biraz daha iyi bir sistem düşünüyorum. Daha ileriye dönük bir sistem.
    @darknessdestan dediğin mantıklı gibi duruyor. Yine de i5 7600k güzel bir fiyata denk gelirse aklımı çelebilir. R5 serisi yazı bulabilir. Bu cumadan itibaren pc gidiyor.

Tam da Ghost Recon Wildlands gelmek üzereyken pc değişikliği yapıyorum. Çok sabrım olmayabilir.
  • Dostum acele etme. 1080ti duyuruldu ve de 1070 lerin fiyatlari 350$ civarina dusecek. Fazla para verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OttomanSoldierTR O kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle düşünüyorum GTX1070 için pusudayım. Bu ay içinde fiyatlar da biraz düşünce hepsiburadanın indirim kampanyalarından birine denk getirip 1500 civarına 1070 kapmayı planlıyorum.
  • 1600-1500 civarına 1070 alabilirsek süper olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.