Şimdi Ara

450 TL'ye kadar Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tablet almayı düşünüyorum. Sık sık yolculuk yapıyorum ve dizüstü bilgisayarımı her yere yanımda taşımak zor oluyor.Almayı düşündüğüm tabletin öncelikle pil ömrü iyi olmalı,genelde internete girmek, office uygulamalarını kullanmak seyahatte film izlemek bazen de oyun oynamayı düşünüyorum.Bu durumlarda performansı iyi olmalı. Ayrıca WIFI çekimi iyi olmalı. 450 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim. Retina- Ips ekran arasında ne farklar var, Hangisi tercih edilmeli?
    Kaç inc tablet önerirsiniz?
    Hangi tabletleri önerirsiniz?
    Not:Çin'den veya f/p mantıklı fiyatları olan yerli sitelerden de sipariş verebilirim
    Teşekkürler

• Şu anlık Çin'deki retinalı tabletlerin işlemcileri retinayı kaldıramıyorlar bu yüzden performansları düşüyor. İps ekranlar çok kaliteli henüz eskimediler Sana 10.1" veya 9.7" öneririm. rk3066 lı , ips ekranlı, iyi bir pili olan bir tablet işini iyi görür. Cube u30gt veya taşıması daha kolay olduğu için Hyundai Rock X öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frfr

Şu anlık Çin'deki retinalı tabletlerin işlemcileri retinayı kaldıramıyorlar bu yüzden performansları düşüyor. İps ekranlar çok kaliteli henüz eskimediler Sana 10.1" veya 9.7" öneririm. rk3066 lı , ips ekranlı, iyi bir pili olan bir tablet işini iyi görür. Cube u30gt veya taşıması daha kolay olduğu için Hyundai Rock X öneririm.

cube u30gt araştırdığım tabletlerden biri, 8000mah pil ile 6-8 saat arası kullanımı dikkatimi çekiyor. yorumunuz için teşekkürler
  • cubelerde de wifi cekiminin kotu oldugunu duydum ama ben de ayni tableti arastiriyorummm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wifi çekimi kötüyse elerim.şarjı da en az 6 saat gitmeli
  • Retina yüksek çözünürlüklü yani gözün artık pikselleri ayırt edemediği boyutta bir ips ekrandır. Ve bu ismi apple kullanır ayrıca bu ekranları lg-samsung-sharp gibi firmalara ürettirir. Şuan çinli ürünlerde ips ekrandan yüksek çözünürlüklü ips e geçmeye başladılar yine bu firmalar lg den falan alıyor ekran panellerini. Normal ips ile yüksek çözünürlüklü ips arasında 2 kat fazla çözünürlük farkı var. Buda fazla pil yeme ve fazla sistem yeme anlamına geliyor. Şuan için alınacak ürünler değiller. En azından pil 10000 üzeri mah olmalı ve cpu lar şuan çok yetersiz bu ekranlar için 1 yıl beklenmeli retina boyutunda ekranlı çin malı tablet için. Alınacaksa normal ips alınmalı tabi 1 yıl kadar bekleyip ben 2 kat daha çözünürlük isterim derseniz bekleyin.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:20:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Hiç uğraşma. Nexus7
    http://www.hizlial.com/u02.049.1196.0009/asus-nexus-7-ips-ekran-8gb-tegra3-dort-cekirdekli-islemci-gps-android-41-jellybean-tablet

hdmi yok hafıza kartı yok

• Bu aralar bende tablet arayışına girdim şu an hi-level i araştırıyorum fiyatına göre özellikleri çok iyi incelemek isteyen varsa linki Hi-level Tablet

• artes g712
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Hiç uğraşma. Nexus7
    http://www.hizlial.com/u02.049.1196.0009/asus-nexus-7-ips-ekran-8gb-tegra3-dort-cekirdekli-islemci-gps-android-41-jellybean-tablet

onlar fiyattan kaynaklanıyor benden sana demesi nexus 7 al benim bütcem biraz daha fazla olsaydı alıcaktım 4 çekirdek tegra 3 oyun canavarı resmen.370 tl bütçem vardı polypad 8216HD aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomHardy -- 18 Şubat 2013; 16:43:32 >

• quote:

quote:

Hiç uğraşma. Nexus7

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

Bu aralar bende tablet arayışına girdim şu an hi-level i araştırıyorum fiyatına göre özellikleri çok iyi incelemek isteyen varsa linki Hi-level Tablet
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 14 Aralık 2020; 15:20:9 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esayar07

Hi-level Tablet

quote:

Orijinalden alıntı: muratsert

artes g712

Bunlar ve piyasaya yeni çıkan,sektöre yeni giren firmalar ve tabletlerinde yeni işletim sistemlerini alıp almayacağı konusunda bir garanti ya da mevcut os desteği hakkında bilgi var mı?

1 aya kadar kullandığım tornados model tablet tecrübesi ile yazılım desteğinin çok önemli olduğunu, yeni çıkan yazılımların bu eski sürüm işletim sistemlerinde problem çıkartmaya başladıklarını gözlemledim.

Firmalar bunun garantisini vermiş olsalardı ben de bu modellerden tercih edebilirdim fakat şu anda bu cihazlara çok soğuk bakıyorum. Yeni tablet alacaklara da tavsiyem tercihlerini bu kriterler açısından da değerlendirirlerse ileride başları ağrımaz.

• cortex a15 gelmeden almayı düşünmüyorum ki retinalı cihazlar a9 u kaldırmıyor. Ayrıca 2 gb ram gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomHardy

quote:

quote:

Hiç uğraşma. Nexus7

onlar fiyattan kaynaklanıyor benden sana demesi nexus 7 al benim bütcem biraz daha fazla olsaydı alıcaktım 4 çekirdek tegra 3 oyun canavarı resmen.370 tl bütçem vardı polypad 8216HD aldım.

polypadda amlogic işlemcilere takdı. hem o fiyat o tablete çok yüksek. hemde işlemcisi rk3066 değil. neredeyse tüm tabletlerinde amlogic kullanıyor.

piyasayı iyice çöp tablet çöplüğüne döndürdüler.

artes g712 nin işlemcisi çok kötü.

• tavsiyem sana artes D1002 OLUR gunlerdır ıncelıyorum .
  • polypad 1010 ips 8GB aldım ve yanında 16GB hafıza kartı aldım. İnanmıyacaksınız ama quadrant benchmark ta HTC one X ve asus transformer prime TF201 den sonra 3. olarak sıralamada yer aldı. Puan olarak 3567puan aldı. Gerçekten önerilir. 540 tl ama değer diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azasio

polypad 1010 ips 8GB aldım ve yanında 16GB hafıza kartı aldım. İnanmıyacaksınız ama quadrant benchmark ta HTC one X ve asus transformer prime TF201 den sonra 3. olarak sıralamada yer aldı. Puan olarak 3567puan aldı. Gerçekten önerilir. 540 tl ama değer diye düşünüyorum.

polypad 1010 da iyidir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.