Şimdi Ara

45 CC VE 52 CC SATILIK MOTOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Bayanlar ilan veriyormuş gibi oldu ama yanlış anlamayın lütfen.Bisiklete takmaya çalışıyordum ve işimi görmedi şuan satıyorum.Forumda bu işle ilgilenen varsa yardımcı olmak için paylaştım.Motorlardan birisinin kavraması yok balatası var 120 Tl.Diğerinde ise kavrama mevcut 200 TL dir.Çok az kullanılmıştır.

http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxhvy.jpg

http://b1211.hizliresim.com/13/k/fzvvj.jpg

Kırmızı olan 200 TL olanıdır.İlgilenen olursa detaylı resimler paylaşırım.İsteyenler profilimdenki açtığım konulardanda resimlerine bakabilir.Teşekkürler

• motorların markası ne ?
  • İnan markalarıyla ilgili bilgim yok ikincisi cg520 tırpan motoru sanırım Çin üretimi. 1. si ile ilgili çok bilgim yok pocket tırpan karışımı toplama bir motor yaklaşık 45cc diye tahmin ediyorum.
  • kavraması yok dediğiniz motorda debriyaj sistemimi yok. yani motor çalışırken zinciri çevirecek dişliyi devre dışı bırakmak mümkün değilmi ?
  • Söylediğiniz gibi internetteki balata tasını alarak o sistemi yapabilirsiniz.Benim oturduğum yer dolayısıyla çevremde balata tası bulamadığım için satıyorum.Yani motorda balata var.Yani yaylı sistem.Ancak onun yüksek devirde açılınca çarpacağı tası yok.Eğer ciddiyseniz diğerinde kavrama mevcut.Diğeri için konuşabiliriz yani ama dersenzki 120lik olan.Çevrenizde tanıdığınız motorcu, tornacı nazınızın geçebileceği birisi yoksa kimse o balata tasını yapmaya yanaşmıyor açıkcası ben çok aradım. :) İnternetteki fiyatları ise yurt dışı olduğu için yüksek biraz.Sahibinden de var mıdır? Bak onu bilmiyorum :D
  • Hocam ilanın eski bir ilan motorlar duruyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.