Bildirim
45 Bin Liraya Araba Tavsiyesi Lütfen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dizel istiyorsanız focus mk2.5(full), fluence (full) megane(full) c sınıfı almanızı tavsiye ederim benzinli olarakta astra bulabilirsiniz focus 3 bulma şansınız düşük ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
citroen c elysee yada peugeot 301 nasıl sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: aranels
citroen c elysee yada peugeot 301 nasıl sizce
Buyrun hocam, C-Elysée sahibiyim, soruların varsa sorabilirsin. Ben Cruze veya 308 öneririm o fiyata veya temizi bulunmak kaydı ile Megane.
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
quote:
Buyrun hocam, C-Elysée sahibiyim, soruların varsa sorabilirsin. Ben Cruze veya 308 öneririm o fiyata veya temizi bulunmak kaydı ile Megane.
C elsee nin temizleri 50bin den baslamiyor muydu hocam?
42 ye dizel otomatik 308 tavsiye ederim
Sorularin varsa yardimci olurum
Kalan parada sigorta + kasko + bir miktar yakit parasi kalir
quote:
Konfor pek beklemeyin hocam, yeni olsun sorun çıkarmasın derseniz en mantıklı seçim olur sanırım, gidişide iyidir hızlanmaları vs.
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri
quote:
Merhaba hocam,
Ben C-Elysee yi samsun - ordu arasında test etmiştim o yüzden olabilir mi dedim. Bana biraz içeri motor sesini alıyor gibi geldi. Siz memnunmusunuz? -
Yüksek model ve düşük Km bu fiyatlara 301 ve citroende var hocam. Başka pek bulamadım fiyatlar çok uçuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranels -- 3 Ağustos 2017; 22:59:6 > -
Hocam en düşük modelleri 2011 - 100000 inin üstü km bulunuyor. 6 yaşında 4-5 senede kullansak tam sıkıntıların çıkmaya başladığı zamanlar elimizde patlayacak gibime geliyor. Siz ne dersiniz? -
quote:
Yüksek model ve düşük Km bu fiyatlara 301 ve citroende var hocam. Başka pek bulamadım fiyatlar çok uçuyor.
Hızlı davranmak lazım fiyatlar gittikçe pahalanıyor.Yüksek model düşük km diyorsanız linea, clio, symbol, punto, fiesta birsürü araç var
2001-2004 arası temiz passattttttttt -
araç benim, bu doluluktaki türkiye geneli en ucuz fiyattır?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sorunsuz-en-dolusu-464104007/detay -
Pejo falan yerine focus öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurmaurer
Pejo falan yerine focus öneririm.
Malzeme kalitesi mi?
Daha dayanıklı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Astra classic dizel
Fiat Bravo dizel
Lancia delta dizel
Megane 3 dizel
Bu ara bakindigim temizinden denk getirirsem alacagim araçlar size de tavsiye ederim 40-45000 TL bandında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X