Şimdi Ara

45-50 arası hatchback,otomatik ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir konu açıp siz değerli arkadaşların fikirlerini almıştım ama konu hedef 3 araç içindi..
    Şimdi 45-50 bin tl paranız var ve 3 kriteriniz olsa makul yakıt (20-30 krs) hatchback ve otomatik araç olarak nasıl bir araç alırdınız ? Ben 2010-2011 honda jazz ve gene 2010-2011 honda 1.4 sport arasında çok kaldım..hiçte kullanmadım olurda denk getirirsem almalıyım veya siz ne yapardınız ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben o aralıkta megane 3 aldım gayet memnunum dizel otomatik
  • bende şuan senle aynı bütçeye sahibim ve aynı özelliklerde araba arıyorum 2 haftadır gözüm cruzelarda bir kaç tane daha bekledim fiyat düşmesini bekliyorum.
  • fiesta al geç hiç düşünme
  • Sehir neresi bilmiyorum ama istanbulsa ikiside 20-30 kurus yakmaz daha ziyade, 30-40 kurus arasi yakarlar.

Hayirli gunler.

• 2010'da öğretmen arkadaş 0km cam tavanlı dolu paketi jazzı 32ye almıştı sanırım. Şimdi 45 fiyat çekiyorlar 😱

• Babamda var 2011 focus hb otomatik benzinli . Brc lpg takmıştı 2 sene önce çok memnun radarınıza alabilirsiniz. Genelde uzun yol kullanır 20 22 kuruş civarı yakıyor sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şehir içi kullanırım arada şehir dışı yaparım diyorsanız size toyota yaris cvt tavsiye edebilirim. hele bide lpgli alırsanız yakıt derdini unutarak gezebilirsiniz. şehir içi 7,5 lt lpg şehir dışı 6,5 lt lpg yakıyor.
  • Audis

• Yaris hybridlere bakabilirsiniz. İstanbulda otıruyor iseniz

• Ayni kriterlerde bende arac ariyorum. Hocam tek fark ben dizel düşünüyorum. 2011-2012 hb h kasa astra da karar kildim.

• Ayni kriterlerde bende arac ariyorum. Hocam tek fark ben dizel düşünüyorum. 2011-2012 hb h kasa astra da karar kildim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.