Şimdi Ara

45.000 tl limitli genç arabası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başlıkta da belirttiğim gibi eğer zorlarsam max 50bin e kadar spor genç arabası arıyorum. Megane ll kullanıyorum şu anda. Öncelikle çok yakmaması gerek okula gidip geliyorum kış aylarında. Sportif olması gerek, başka da öyle aman aman performans arayan biri değilim.

Aklımda megane 3 coupe 1.5 dci var nasıl bir araçtır önerir misiniz ? Volvo c30 düşündüm bi kere kullanma fırsatı buldum araç çok ağır geldi, nedendir bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Al bi mustang keyfine bak

• vw 1.2 tsi dsg comfortline + sürüş komfor paketi
  • Polo Gti
  • Polo filan düşünmüyorum boyum 1.93 kalıplıyım birde c sınıfı altı araba sıkıntı yaratacaktır. Poloya filan binmiştim pek rahat edemedim.

• Al bi taunus topla, keyfine bak.

• 2007 model ve üstü sekizinci nesil Honda Civic alın. LPG'li bile bulunabilir. İsterseniz hafif modifiye de yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayaer07

2007 model ve üstü sekizinci nesil Honda Civic alın. LPG'li bile bulunabilir. İsterseniz hafif modifiye de yaparsınız.

Hocam hondanın piyasası çok şişik o paraları hakettiğini pek düşünmüyorum ama yinede teşekkürler öneri için.

• Clio 4 1.5 dci. Hem az yakar hem de sportif

• Golf5 yada 2008 2010 arasi jetta. 1.4 tsi motor sizi tatmin eder...

• Bende arıyorum o bantta ama genç işi istersen B sınıfı daha çok iş görür.

Biraz cilginsan Fabia vRS, Mito 1.4T veya 1.6 Multijet, Fiat Bravo, benzinli Focus Mk3'ler olabilir.

• Leon olabilir ama bu fiyata boş oluyor biraz yeni kasalar sıfırı da 50.000 civarında sanırım düşünürseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kazasiz-boyasiz-tertemiz-kirmizi-221678501/detay
  • Aradığın 1.6 mjet lancia delta. 45-50 arası araç alacak olsam kesin tercihim olur. Bir de hard black bulunursa tadından yenmez.

• Megane coupe hakkında ne düşünüyorsunuz ? En çok kafamda bu araç var

• En mantıklısı Megane Coupe 1.5 dci.
    Bene başka araca bakma bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan7

Bende arıyorum o bantta ama genç işi istersen B sınıfı daha çok iş görür.

Biraz cilginsan Fabia vRS, Mito 1.4T veya 1.6 Multijet, Fiat Bravo, benzinli Focus Mk3'ler olabilir.

Hocam bravoyu bende beğeniyorum ama yüzü çok eskidi artık ama yinede listeme ekleyeceğim, sürüş filan yapıp bakarım olmazsa.

• Civic
    Bmw E46 ve e39 (1997-2003) Temizi Zor
    Subaru (Zevkten Anliyosan)
    Lancer (Iyi Gider)
    Golf 1.4 (Eksilemeyin Lutfen Dostlar )
    Volvo S40 (2009-2011)
    Opel
    Alfa Remeo (Tatmin Eder mi zevkine gire degisir)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir renk + panoramik sanruf coupe dizel megane on numara seçim olur :)

• alfa 156 alabilirsin.Hem sportif;tasarım harikası bir araba.Hem geniş d segment.Hemde 27 bin tl civarı işi halledersin:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-temiz-aile-arabasi-225863211/detay.hemde böyle bişi olursa dolu paket tadından yenmez..

Yada biraz daha paraya kıyarsan benim gibi focus 2 makyajlı hb kasadan alabilirsin.C segment.O da güzel,genç görünümlü bir kasa,masrafı az,parçası bol,konforlu ve dolu.Ondada titanium paketi 40 bin tller de halledebilirsin.Ama yol sesini de içeri alır,haberin olsun :(
  • Ben olsam cupra alırdım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.