Şimdi Ara

45.000 tl Altı Sıfır Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun öncelikle. 2.el temiz araç bulamadığım için ucuz sıfır düşünmeye başladım. 45.000 tl altı araçlara bakınca 1.0 yaris, 1.0 fabia, 1.2 sandero, 1.2 logan mcv, 1.0 ibiza, 1.4 fiat punto ve en çok aklıma yatan 1.2 tsi ibiza ilk etapta gözüme çarpanlar. Fabrika verilerine bakınca 1.0'lar son derece yetersizmiş gibi göründü gözüme. Dacia'lar ve punto da turbo motor değil. 1.2 tsi motor hem jetta,golf gibi araçlarda kendini kanıtlamış olması hem de turbo ve ideal performans/yakıt tüketimi olduğu için 42.900 fiyatla uygun gibi geldi. Siz olsanız 40-45 arasına hangi ''sıfır'' aracı alırdınız?

• 1.2 tsi ibiza veya 1.25 fiesta alin geçin. Daciaya hic bulasmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stepway 0.9 TCE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandero
  • Dizel olsa dacia derdim ama benzinde olduğu için saydıklarınızdan kesinlikle 1.2 tsi ibiza

Edit. İbiza da yokuş kalkış desteği, 4 cam otomatik, hız sabitleyici, dokunmatik ekran en boş donanımda bile var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 22 Mayıs 2016; 20:23:32 >
  • İbiza alın düşünmeyin bile. Atmosferik araçlara, tenekelere bakmayın.

• arabadan bahsediyorsan daçyayı kesinlikle unut,alacağın araç 85 bg 120 toktan düşük olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    2 ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lpg düşünüyorsanız fiesta 1.25 trend x, benzinle kullanacaksanız ibiza 1.2 tsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

arabadan bahsediyorsan daçyayı kesinlikle unut,alacağın araç 85 bg 120 toktan düşük olmasın.

Stepway 0,9 TCE

90 hp
    135 Nm

• quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

arabadan bahsediyorsan daçyayı kesinlikle unut,alacağın araç 85 bg 120 toktan düşük olmasın.

Stepway 0,9 TCE

90 hp
    135 Nm

biliyorum ben daçyayı hiç düşünme demek istedim ,motor iyi tabiki ama dünyaya bir kere geliyorsunuz sizi hint fakiri hissettirmeyecek bi arabaya binmek hakkınız para kolay kazanılmıyor.

o kadar övdüğün dusteri arkadaş 1 ayda zor sattı ,millet alır kullanır bide kârla satar adam 6 bin lira zarar etti ,daha 13 binde 1.5 yıllık dizel laurente + ilave birsürü donanımı vardı.

• En mantıklısı fabia ve ibiza gibi duruyor. ibizada hız sabitleyici standart.
  • linea 1.3 multijet pop 95 HP 200 nm tork 45.000 TL civarı alınabiliyor. F/P en iyisi dizel olma avantajıyla.
  • Ibiza. sandero teneke

• Mitsubishi Attrage yi düşünürsünüz belki. Donanım özellikleri, yakıtı , bakım masrafları iyi olacaktır. Ayrıca sedan bir araç oldukça geniş bir bagaj ve arka koltuk diz mesafesi var. Tip olarak orta diyebiliriz :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

quote:

Stepway 0,9 TCE

90 hp
    135 Nm

biliyorum ben daçyayı hiç düşünme demek istedim ,motor iyi tabiki ama dünyaya bir kere geliyorsunuz sizi hint fakiri hissettirmeyecek bi arabaya binmek hakkınız para kolay kazanılmıyor.

o kadar övdüğün dusteri arkadaş 1 ayda zor sattı ,millet alır kullanır bide kârla satar adam 6 bin lira zarar etti ,daha 13 binde 1.5 yıllık dizel laurente + ilave birsürü donanımı vardı.

Duster'ı zararla satan ilk kez duyuyorum.

• Sıfır ayarında C elysee veya VTI C4 düşer

• Bi fiesta+lpg ikilisi memnun eder gibi

• Lpg takmam diyorsanız kesinlikle ibiza

• 1.2 tsi referance ibiza en mantıklısı sizin için. motoru iyi,4 cam otomatik vs.
  • Fiorino, kesinlikle düşünmelisin, yakıt olarak benzine göre çok fark ettirir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.